חרפה ובושה,אני מביא את תגובותי מאתר מטה הנכים
תאריך: 20/12/2007 22:17:14 מאת: איבנהו11 נושא: איזה מקרה מזעזע ואיזו אטימות לב של איתוראן!!! איום ונורא -------------------------------------------------------------------------------- ם כי באמת פשוט פשע לנהוג כך. פשוט לא להאמין לאטימות הלב ואי לקיחת אחריות של חברה. צריך לתבוע אותם במיליונים ולהענישם בצורה הקשה ביותר! נכה משותק לא חוזר, הם יכולים בקלות לראות שנמצא על כביש ולא בבית ולא זז, ואף על פי כן לא שולחים אף נציג שלהם לבדוק את זה? איזו חרפה ואטימות לב! ועוד מסתתרים בצל התקנות? על פיקוח נפש הם לא שמעו? ועוד מדבר אתם שוטר וברור שזו לא איזו גברת המחפשת בעל בוגד. פשוט נורא לאן שהגענו במדינה הזו! ממליץ לכל הקוראים לחפש את אתר איתוראן באינטרנט ולהביע בו את מחאתם. כל אחד מאיתנו יכול ללהיקלע לסיטואציה דומה. אם היה לי מכשיר איתוראן הייתי מודיע להם שאני שוקל החזרתו. לא יכול להרגע מהמחשבה על האדם המסכן שוכב בקור רועד עד שנפטר. אוייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי! תגובה שניה: לדעתי זו עבירה מאת: איבנהו11 נושא: נעמי, לדעתי זה לא רק טמטום אלא עבירה! בדיוק כמו -------------------------------------------------------------------------------- שאם רואים מישהו נופל על הכביש ובמיוחד נכה זו חובה לעזור לו או שהחוק דורש מפוגע בתאונה לא לעזוב המקום ולהגיש עזרה. אם זה נכון שאיתוראן גם רואה שדלת המעלית פתוחה(דבר שלא ידעתי) והמכונית במקום אחד על הכביש ואולי בכלל לא בשכונת מגורים, זה ברור שמשהו לא בסדר. אם בנוסף מתקשרת המשפחה ואחר כך שוטר!!! זו פשוט עבירה או רשלנות פושעת ועל כך יש להעמידם לדין! חוק הגנת הפרטיות אינו מונע מאיתוראן לשלוח נציג שלהם שיבדוק מה קורה ואם מסתבר להם שהכל בסדר אם הנכה, לא לדווח למשפחה את מקומו! כבר קרה שאדם נדרס ושכב בצומת הומה ואף אחד לא עצר לעזור לו (לפני כמה חודשים) מה קורה פה? לאור העובדה שביטוח לאומי מכריח נכים לשים איתוראן (לשמור על הרכב, מה חיי הנכים לא יותר חשובים!!!) לא יתכן לעבור על מקרה זה בשתיקה. יש לדעתי להגיש מחאה בשם ארגוני הנכים כי מחר זה עשוי להיות כל אחד מאתנו. כמובן שעדיף ואני משתדל להקפיד על כך לשאת את הטלפון הנייד אתך (אני דואג שאפילו בבית הוא יהיה כל הזמן במקום בו גם אם אפול על הרצפה ולא אוכל לקום הוא יהיה נגיש לי) אבל קורה שנייד נופל (למשל יכול היה ליפול מיד הנכה במקרה של הנכה שקפא למוות והוא לא יכול להגיע אליו , או להתקלקל כפי שקרה לי דווקא כשניסיתי להגיע לדיון באמנה הבינלאומית על זכויות בעלי מוגבלויות במשרד החוץ לפני שבועיים, וניסו לגנוב את רכבי, השאירו אורות והוא לא הניע (למזלי רק הרמקול הלך אך יכול היה להתקלקל הכל). אין מחילה על התנהגות איתוראן, אם לא נגיב, מחר חו"ח נשמע על מקרה אחר שנכה נתקע כך. לדעתי יש לפחות להכריח אותם שבמקרה של נכה הם יחויבו לצאת לבדוק אם הוא בסדר במקרה שהוא לא זז והמעלית פתוחה במשך חצי לילה והמשפחה פונה. כמובן שאם הוא בסדר הם לא ידווחו על מיקומו ורק יודיעו שאין סכנה לחייו). אולי תמצאי ניסוח יותר טוב אך לדעתי אסור להשאיר זאת ללא תגובה חריפה לאיתוראן. מצטער שכתבתי הרבה אבל זה פשוט מוות מיותר לכל הפחות בגלל רשלנות פושעת וזלזול בחיי אדם.