היום ב-
אנשים

../images/Emo16.gif היום ב-../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo104.gif

ערב יום השואה אוניברסיטת תל אביב ומכון נטויז'יון לחקר האינטרנט מזמינים אתכם היום ב-17:00 ליום עיון בנושאים: "אנטישמיות ושיטנה דיגיטלית- חופש הביטוי או חופש השיסוי?" ו"חשיבותה של הרשת כמקום תמיכה לבני הדור השני והשלישי". בדיון תשתתף גם מנהלת פורום "שואה - דור שני - תמיכה". הציבור מוזמן, הכניסה ללא תשלום. לפרטים נוספים: http://www.niis.tau.ac.il/text_item.aspx?tid=133
תחרות צילומי שולחן החג בתפוז אלבומים השקעתם בעיצוב השולחן לליל הסדר? במאכלים, בכלים, בקישוטים? תפוז
אלבומים מזמין אתכם לשלוח תמונה לתחרות ולזכות בפרסים: http://www.tapuz.co.il/Albums/contests/contest.asp?c=40

הוד11

New member
תוצאות הטופ טן

בחירת הטופ טן של טיפקס שהיתה במיוחד לכבוד יום ההולדת של הפורום העלתה כמות נכבדת של הצבעות. מעל ל45 שירים הוצעו כחלק מהעשירייה אבל בסופו של דבר נבחרו רק 10. אז מה התברר? רוב השירים שזכו בקולות הגבוהים הם שירים שנחשבים להיטים כולל שישה מהעשירייה הפתותחת. החיים שלך בלאפה מוביל עם שלושה בעשירייה ועם 9 שרים שהוזכרו (מתוך 11 שזה המון), וכמובן התחנה הישנה הוא השיר האהוב על חברי הפורום. מי שאכזבו היו כלבים לא נובחים בירוק שהכניס שהוזכרו ממנו רק שני שירים העצב עבר לגור כאן ללא שיר אחד לרפואה!!!! וגם דיסקו מנאייק עם ארבעה שירים בלבד מתוך 2 6 (שזה מעט מאוד) אז הנה העשירייה הפותחת מקומות 4- 10 ללא דירוג (כולם קיבלו מספר קולות שווה) 1)התחנה הישנה 2)סתם -)ואתה 4)מעלה אבק -)שיר בלחץ -)זמנים קטנים -)בתוך נייר עיתון -)ריקוד הפסדובלה -)גבר רומנטי -)והפעם שיר אהבה

אבל אתה צריך לזכור

שכלבים לא נובחים בירוק הוא פסקול, ועצם העובדה שיש משם שירים שנכנסו לרשימה זה כבר טוב

sunshiner

New member
../images/Emo189.gif../images/Emo203.gifוואלה סחתיין על הפרויקט

שכחת להזכיר שגם ל"יושבים בבית קפה", כמו "דיסקו מנאייק", "העצב עבר לגור כאן" והאלבום האחרון אין ייצוג ב-11 (ההרכב הפותח?), למרות שלכולנו ברור שיש באלבומים האלה שירים מדהימים וחלק מאיתנו אפילו כלל שירים מהם (לפחות מהשניים הראשונים שהזכרתי) בעשירייה. האם זה אומר שאנחנו מחשיבים פחות את "טיפקס החדשה", כלומר זאת מהעצב עבר לגור כאן והלאה שעברה שינוי סגנוני קל? כל אחד יכול לפרש את זה איך שהוא רוצה, אבל אני עדיין חושב ש"שיר התקווה של מסייה רונסיה" הוא בשלישייה הפותחת שלי ואולי אפילו הכי אהוב.

הוד11

New member
גם שירים שאני אישית מאוד אוהב

לא נכנסו לעששירייה לדעתי לאם ואחות ולבבית אבא מגיע מקום ברשימה אבל הבחריה היא דמוקרטית ונכוון האלבומים 1-5 יותר מוערכים מהאלבומים 6-10

למעלה