היום 11.9

• פותח הנושא kdr
  • פורסם בתאריך

kdr

New member
../images/Emo16.gif היום 11.9 ../images/Emo16.gif

לזכור ולא לשכוח

בוקר טוב לסוף שבוע ../images/Emo24.gif

איזה לקח למד העולם מאותו פיגוע נורא? אותו פרסי ממשיך להתחמש בנשק גרעיני ואובמה ממשיך לשחק טניס את האיש עם הטורבן הלבן עד היום לא מצאו בהרי אפגניסטאן , והאיסלאם ממשיך להתחזק רק בשדות התעופה של אמריקה מבקשים לחלוץ נעלים ובודקים וממששים אותך במיוחד אם הדרכון מהמידל איסט
עזוב מגדלי התאומים...יש עכשף צרה חדשה המאחדת את כל התושבים על כד"א , לא נוכל יותר להתנשק צורפתית הגלל הוירוס איזה באסה...
אני מקווה שאין כאן ילדים אני חייבת לספר סיפור משעשע ששמעתי השבוע , וסליחה מראש למקרה שמישו יגיד שאני נעדרת נימוסיות כמתבקש ממינהלת....חחחחח....אני אשתדל לכתוב את הסיפור בשיא העדינות ...
יש לנו ידיד שעושה השלמת הכנסה ממכירת אביזרי סקס וכאלה , בערבים הוא נע ונד ברחבי הארץ בין חוגי בית ומסיבות רווקים עם מזוודה ובפנוכה צעצועים להגביר את האון והחישקומנצימים לתושבים בציון , כי כבר הרי נאמר שכל העולם סובב סביב ה
ובכן , הלך הנ"ל ומכר ספריי השהייה לגברבר צעיר , הזדרז הברנש והזמין את הבחורה ,הכין עצמו לערב סוער , שם אי אלו דאודורנטים , התיז כמה אפטר שייבים כמאמר השיר, בלע כדור ויאגרה לחיזוק האישיות , ולמשנה תוקף התיז על הצ'ופצ'יק של הקומקום גם את ספריי ההשהייה ....
הגיע העת שכב הגבר במיטה ופתח במשחק המקדים.....אממה בלהט העשייה צ'קח להגיד לפרטנרית לא להכניס לפה את הסרוויס שעליו היה מרוח ספריי ההשהייה , אך אבוי הנערה חטפה לפתע מהספריי מיני שתוק נשארה בפה פעור .......נכנסה להלם .....הזמינו מונית וטסו לחדר מיון כאשר התורן שלו מונף אל על ...היא צועקת..והוא מבולבל כולו כואב מהויאגרה שלא באה על סיפוקה......
דמיינתי בראשי את הסיטואציה ושאגתי מצחוק חצי שעה ! יאללה הולכת למלא תפקיד של בייביסיטר במשרה מלאה לסוף השבוע ,
שנשמע רק בשורות טובות שבת שלום

../images/Emo2.gif

על החבר הזה...עוד לא סיפרת לי
זה..שעושה השלמת הכנסה
שיעבור בשלום ובהנאה הביבסיטר

למעלה