הפורום מרכין ראשו

../images/Emo16.gifהפורום מרכין ראשו../images/Emo16.gif

שנה לפטירתו של עוזי חיטמן ז"ל
ביום עצוב זה יקיריי, תספרו סיפור אישי משלכם, על עוזי חיטמן ז"ל היקר. אם הייתם בהופעה שלו, או יש לכם שיר שכתבתם לזכרו. תשרשרו לכאן.
יהי זכרו ברוך
(1952-2004)

כתבתי שיר לזכרו../images/Emo16.gif

שנה בלעדיו-לזכרו של עוזי חיטמן ז"ל
---------------------------------------- "מי ידע שכך יהיה" ששנה כבר ואינך כאן. "אדון עולם", כמלאך אותך לקח אליו. "אלוהים שלי רציתי שתדע" שאל עוזי אנחנו מתגעגעים נורא, וקשה לנו לשאת את אותו האובדן. עודנו המומים, עדיין לא מעכלים שכבר עברה שנה. "כמה דמעות", ולנו נותרו השירים לעולם לא נשכח, "ובחלום ראיתי מלאך". לנו הילדים בזיכרון נותר חיוכו הטוב, ואותו המבט הטהור. שנה בלעדיו, והילדים גם עכשיו שרים בקול את שיריו זוכרים אותו, ומתגעגעים אליו.
יהי זכרו ברוך
(1952-2004) סליחה אם העצבתי אתכם
(היום בערב בשעה 19:30 בערוץ 11 יש תוכנית עם עוזי חיטמן ז"ל, שם התוכנית- "לגעת ברוח".)

ayaliar

Well-known member
../images/Emo16.gif

מעולם לא הייתי בהופעה של עוזי.. הפעם האחרונה שראיתי אותו היתה בחתונה של בת דודה שלי לפני כמה שנים (הוא עבד קצת עם דוד שלי והם היו חברים) ומכל ה"מפורסמים" שהיו בחתונה הזו, ממנו הכי התרגשתי. מעבר לעובדה ששמור לו אצלי חסד נעורים, הוא נראה כזה איש טוב שפשוט בא לך ללכת ולחבק אותו.. ביום שלישי אני הולכת למופע לזכרו בפסטיבל היין בראשון לציון יהי זכרו ברוך

../images/Emo7.gif

אני לצערי לא הייתי בהופעה מלאה שלו. כשהייתי קטנה, אז הייתי בהופעה של הופה היי בלונה פארק, וכשהייתי בת כ-15 , אז בחולון ראיתי את עוזי במופע קטן במקרה שפשוט עברתי במקום. אבל גדלתי על שיריו כמו רבים אחרים. עכשיו אני חיה שוב את כל התוכניות של הילדים "פרפר נחמד" ו"חלום עליכם" ואת כל הפסטיגלים שהוא הופיע בהם בגלל שאני מכירה ילדה חמודה בת 7 שאוהבת מאוד את שיריו של עוזי.

dabnir15

New member
עצוב מאוד.

יהיה זכרו ברוך, אני עדיין לא מאמין ולא רוצה להאמין שהוא איננו.

ענת 19

New member
../images/Emo16.gif

עוזי ז"ל היה בשבילי תמיד חלום. מאז ומעולם תמיד ראיתי בו בן-אדם נחמד, חם והכי מהכל אנושי. היה לי חלום לפגוש אותו, בזמן ששודרה "חלום עליכם" ממש קיוויתי להגיע ולפגוש אותו. לצערי הרבה הוא לא התממש. אני מבינה כ"כ את הכאב הזה של כולנו, של כל עם ישראל. עוזי היה מוכשר באופן בלתי רגיל. ואני מודה על האפשרות שהייתה לי לשמוע את הדברים הנפלאים שכתב ושר. מי ייתן ונמשיך לשמוע את יצירותיו ושיריו לעוד שנים רבות. יהי זכרו ברוך.

herut123

New member
הסיפור שלי...

טוב לא ממש סיפור, אבל לפחות זה.. קודם כל אני רוצה לאמר שאני מאוד מאוד אוהבת אותו, ולא רק בתור יוצר ואומן ענק, אלא גם בתור בן אדם. את עוזי ראיתי בכיתה ד', לפני 4 שנים, הוא בא לבית הספר שלנו לדבר עם כיתות ולשיר קצת וזה. הכיתה שלנו הייתה אמורה להיכנס, למה אמורה, בגלל שהיינו יותר מדי תלמידים בכיתה או משהו כזה לא נכנסנו. ואני שואלת את עצמי, למה זה קרה? הייתי ממש לידו, אני זוכרת, הוא עמד עם הגיטרה שתלויה עליו, עמד מולי, איך אני זוכרת את התמונה הזאת, היא עדיין בראש שלי כל- כך טוב. קיבלנו ממנו חתימות (אבל לא ישיר) גם אני קיבלתי, אני זוכרת אותה מעניין איפה היא עכשיו, חיפשתי אותה. לא מצאתי. ההורים שלי אמרו שהם ראו אותה ושמרו. אבל אני לא יודעת. קצת אחר- כך, בערך באותה שנה, דודה שלי הופיעה בלהקה שלה ועם עוד להקות ויחד איתם עוזי הופיעה. אמא שלי גם הלכה לראות, אני לא הלכתי, אני לא יודעת למה. לא זוכרת. אני זוכרת שנעמדתי ליד אמא שלי שדברה בדיוק עם דודה שלי בטלפון לפני ההופעה, ואמרתי לה שתמסור לו ד"ש ממני, שתאמר לו שראיתי אותו שהוא בא אלינו לבית ספר, שיביא לי חתימה. כשפגשתי את דודה שלי אחרי ההופעה שאלתי אותה אם היא מסרה לו משהו לצערי שמעתי את הלא... אבל רק היום דיברתי עם אמא שלי על זה, היא אמרה לי שהיא ביקשה ממנו בתחילת ההופעה. ושהוא אמר בסוף... בסוף... בסוף זה טוב, באמת. רק שבסוף.. היא שכחה! יהי זיכרו ברוך

ranch22

New member
למרות שאני הולכת לפי תאריך עברי...

יהי זכרו ברוך!
עוזי בשבילי היה תמיד אדם מיוחד,אחד כזה שנשקף ממנו רק טוב,כשהייתי קטנה הייתי בהופעה של "הופה היי" ששם הוא היה גם ולמרות שהייתי מאוד קטנה אני עדיין זוכרת את צורת העמידה שלהם,השירים,הסדר,הכל. כששמעתי שהוא נפטר אני זוכרת שהייתי בביה"ס ושמעתי ידיעה מחדר מחשבים שהוא נפטר ישר טלפנתי להורים שלי והודעתי להם כל היום כולנו היינו עצובים... שיר שכתב על עוזי זמן קצר לאחר שנפטר: "אדם שהיה מלאך על האדמה, הפך למלאך בשמיים. כשהוא הלך לא יכלו לעצור את הדממה, המוות התפרץ בהפתעה כמו מים. אנשים שראו אותו נשבו בקסמו, הוא נראה תמיד כמו ילד קטן, החיוך תמיד היה בחלקו, לכל איש הוא התפנה ונתן. אבדנו מלאך עם לב ענק וכנפיים, אלוקים עזור לו שם בשמיים, וכשנסתכל בשמיים ונראה כוכב נופל, נחשוב עלייך-שאותך הוא מסמל. שירת חייו נקטעה, אך בלבנו עדיין הכינור מייבב, מרטיט כל מיתר שבלב, מזכיר אותך, לא נותר עכשיו רק התור לאהבה. מי ידע שכך יהיה, שתלך מאיתנו כ"כ צעיר, אנחנו עדיין נזכור כל שיר, יתנגן לעד שירך, אנחנו אוהבים ולא שוכחים אותך."

גם אני לפי עברי....

אבל בעצם מחר זה יוצא השנה בלועזי... אני לא מאמינה שהוא כבר איננו!!!! אני מתגעגעת ובוכה!!!!!

shalehet

New member
עוזי חיטמן ז"ל../images/Emo16.gif

אני לא אשכח את הודעת הטקסט שקיבלתי על הבוקר כשהייתי בדרך לעבודה בקניון (בסאן דיאגו). "עוזי חיטמן מת" זאת היתה ההודעה, הייתי פשוט בשוק, יצא לי לפגוש אותו מספר פעמים מועט, הוא היה פשוט מקסים ויוצר נפלא, כל כך עצוב, אבל איכשהו כשחושבים על עוזי חיטמן חיוך עולה על השפתיים, הוא תמיד הצטייר לי כאדם מאוד חייכן וחיובי כל הזמן, לא יודעת אם הוא באמת היה כזה, אבל ככזה אני תמיד אזכור אותו כשנחטפו שלושת חיילי צה"ל מהר-דוב, עוזי הלחין את השיר שכתב חיים אביו של בני אברהם ז"ל ואף שר אותו, לפני שבוע בדיוק היתה האזכרה של בני, עדי ועומאר ואני מצרפת את המילים של השיר "בני" יהי זכרו ברוך בני (מתוך שירונט) ביצוע: עוזי חיטמן מילים: חיים אברהם לחן: עוזי חיטמן בני , בני בני שלי בני , בני בן יקר יחיד שלי גדלת ואתה יפה תמיד עניו וצנוע יפה כמו פרח השדה שקט ובטוח ואתה כל מה שאני רציתי להיות ואני לא ישן בלילות מזיל דמעה מגעגוע מתפלל ומייחל ילד בוא הבייתה בני , בני בן יקר יחיד שלי

amir018

New member
שנה בלי עוזי חיטמן ז"ל

הנכם מוזמנים לבוא ולשתף אותנו בחוויות האישיות שלכם שנלוו למותו של עוזי. כאן

למעלה