והיום יום הולדת היום יום הולדת

• פותח הנושא nimix
  • פורסם בתאריך

nimix

New member
../images/Emo16.gifוהיום יום הולדת היום יום הולדת ../images/Emo212.gif../images/Emo77.gif

היום יום הולדת .. ל ג-ל-י-ה ! מזל טוב
עד 127 .. אל תעשי מה שאני לא הייתי עושה שיהיה לך אחלה יום הולדת, תצאי תעשי חיים נחמד להיות חשוב , אבל יותר חשוב להיות נחמד (ועוד שאר סיסמאות . . :) ) אז תלבשי ורוד, קווי לטוב, לכי נגד האינסטינקט ו..יהיו הפתעות !

../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

מזל טוב לקול הגלגל של הפורום
כמו שכולנו יודעים גל המנהלת אחת הטובות שיש חוגגת יומלדת
אומנם זה מחר אבל היה לי ממש חשוב לפתוח לך אחרי מה שהיה ביומלדת שלי[באיסי באינטרנט]לכן אני אנסה להקדים את כולם
ולאחל לך את כל מה שאפשר לך-אושר
כושר
שמחה
בריאות
עד120
שלום שלווה נחת
בהזדמנות זו אני רוצה להודות לך על כל מה שעשית למעני ובשבילי ובשביל הפורום ובשביל המדינה ובשביל העולם
השנה
היה לי ממש נחמד לשבת באיסי ולפטפט עם מישהי לחשוב איתך להכיר אותך לדסקס איתך
חח.. אני מאחלת לך בשנה החדשה בה את כבר הופכת לזקנה[חיח..
]בקיצר בשנה החדשה שתבוא עליך אני מאחלת לך רק ימי כיף שיהיה לך קל בשירות הלאומי שיהיה לך קל בבית
ושיהיה לך לב בריא ושלם ולא
[שבור|
שולחת לך מחיפה מיליוני ואלפי נשיקות וכמובן מאחלת לך יומלדת שמח
ויש לך על מי לסמוך
רק בשביל ההרגשה,אני הכנתי לך סרטון יומלדת מיוחד עם תמונות של קריסטין קראוק-מלכה
ותמונות של אליסה מילאנו הנסיכה
ותמונות של הזמרת מאריה קארי ונשאר לי עוד דקה וחצי ובטוח לחצתי מחק ונמחק הכול
וסורי לא היה לי עוד יותר כוח להמשיך הייתי עצבנית
אז סליחה
אבל הכי חשוב המטרה-לא
[[[קדימה להגיד שלי זה בסדר
אז לסיכום יום הולדת שמחחחחחחחחח
ומזל טוב

../images/Emo41.gifמתקנת קצת

פשוט חשבתי שאני אפתח לך את השרשור[אפילו שיגעתי את אדם וכתבתי את הכול עוד אתמול ובאתי לשלוח ואז התחלתי לדבר איתך ולדבר בטלפון לראות טלוויזיה וויוה וקצת מהכול ושמרתי ככה ומרוב ההתרגשות ישנם טועויות.. בואי נתקן:המחר-הכוונה למה שכתבתי לך אתמול באיסיקיו

always be me mc

New member
לא נורא אם יש טעויות כי העיקר הכוונה../images/Emo9.gif

ושלי בהזדמנות זו עלי לומר לך שזה ממש נוגע בי שאיחלת לי יומהולדת לא רק בפורום אליסה אלא גם בקומונת קלאנה ובאיי סי קיו. זה באמת מראה עד כמה שאכפת לך
(חבל רק שהאנשים שאני מכירה הרבה יותר זמן לא חושבים עלי בכלל היום
), ותאמיני לי שאני מודה יום יום על זה שאני מכירה אותך וגם מקווה שיום אחד ניפגש כי שלי את מדהימה
והסיבה שאני חוזרת על זה שוב ושוב כי זה באמת נכון אז תאמיני
מואה שלי

always be me mc

New member
שלי../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif

תודה רבה על הברכה המקסימה והממש מושקעת. אהבתי מילה במילה את כל מה שכתבת
ולמרות שהסירטון לא יצא לך בסוף לפועל שתדעי שאני בהחלט מעריכה מאוד את ההשקעה שלך וכמובן שגם האיכפתיות
אז שלי כפרה תודה
אני שולחת לך טריליוני נשיקות פה, מירושלים היפה
ומזכירה לך: אז נכון אני זקנה יותר אבל א) באמת שלא רואים עלי חח ב) איך אומרים? יש דברים שרק משתבחים עם הזמן ונקווה שכך גם אני
לילה טוב מתוקה
ותזכרי שאני חולה עליך

מזל טוב..שמחתי לקרוא../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

את 2 ההודעות שכתבת עלי
אני מודה גם אני שמחה שמצאתי מישהי לדבר איתה ולמרות הפרש גילאים-לא כל כך גדול יש עם מי לדבר
מזל טוב

../images/Emo213.gif../images/Emo213.gif מזל טובבב../images/Emo77.gif../images/Emo77.gif

שתהיה לך יום הולדת שמח שתהני מהיום הזה שתדעי רק הצלחות בחיים האלה שלאיפה שלא תלכי יהיה לך רק טוב תמשיכי להיות חמודה ומוכשרת כמו שאת שכל חלומותייך יתגשמו שיהיה לך עד 150 שנה אוהבת אותך נטלי.

always be me mc

New member
נטלי סי../images/Emo99.gif

תודה רבה רבה על הברכות שלך אשר נמצאים לא רק בפורום אליסה אלא גם בקלאנה... כפי שאמרתי אני באמת מאוד מעריכה דברים שכאלה
וזה באמת נוגע בי
אז תודה לך נטליוש
גם עליך כמובן אני מתה
ומקווה שנזכה לאחל אחת לשניה עוד הרבה ברכות בשנים הבאות
ונטלי תודה גם על התמונה
הנה קבלי אפילו תמונה של מלאני שאהבתי ואני מקווה שגם את אוהבת

spelling

New member
מזל טובבבבבב!!!!!!../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

וואי גל המון מזל טובבבבבבבבבבבבב! אז מה אפשר לאחל??? קודם כל המון אושררררררררררררר בחיים! המון בריאות כי זה מאוד חשוב! עושר כי זה כיף וכושר כי זה עושה טוב חחחחחח שכל חלום שרק תרצי יתגשם בצורה הכי טובה שאפשר! שיהיה לך המון כיף ותצליחי למצוא דברים חיוביים בכל מה שתעשי! הלוואי שתפגשי את אליסה ושאר הכוכבים שאת אוהבת!ושתטיילי המון בעולם! והכי חשוב עד 130!
קולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולו

always be me mc

New member
אדמדמוש../images/Emo23.gif

תודה מאמי תודה
ותאמין לי שגם אני מקווה בכל מאודי לדברים האלו
ומאחלת לך את כל זה ויותר ללא קשר ליומהולדת שלי או שלך אלא רק אומרת לך שתדע
ואני מקווה שגם אתה מעריך
ושוב תודה מאמי
הברכה שלך ושל שאר חברי הפורום היקרים פה בהחלט עשו לי את היום

always be me mc

New member
ואדם קבל תמונה של ארוסתך המקסימה:

הלוא היא אליסה כמובן!
שעוד מחכה לך כדי להתחתן אז יאללה למה אתה מחכה?

YaEl 15

New member
מזל טוב ! ../images/Emo212.gif../images/Emo65.gif

לגליה החמודה -- יום הולדת שמח..
את כבר בת 19 - הזדקנת
חח.. סתם
שתיהיה לך שנה שמחה ומאושרת, בייחוד עכשיו, כשאת בפתח של תקופה חדשה בחיים שלך (עם השירות והכל..) אני חייבת לרוץ ! עד 120 ! יעל...

always be me mc

New member
ליעל לאורי היקרה../images/Emo9.gif../images/Emo8.gif(בלי ה../images/Emo34.gif והדיין)

תודה רבה על הברכה היפה
) ותאמיני לי שגם אני מקווה לשנה שמחה ומאושרת עכשיו כשאני פותחת דף חדש בחיי
ובעזרת השם היא גם תהיה כזו
אז תודה
כפרה
והנה באותה הזדמנות(אם כבר נכנסתי לקטע) אז תמונה של בעלך

YaEl 15

New member
חח.. חלילה וחס!

יו לורי (לא לאורי !!! זה שיש שם A לא אומר שצריך להיות שם א' !!!! לא ולא !! מבטאים לורי ! כותבים לורי!) + ג'ו גרין (אישתו של יו.. שבטיפשותה סירבה לשנות את שמה, ולהשתייך, בעוד מובן, לגמרי, לבעלה המדהים והחמוד.. אבל היי, שתעשה מה שבע לה
) אם בא לך על תמונה --->> כן, כן.. המפלץ הקטן והנמוך - זו ג'ו ... סתם. אין לי שום איבה אליה, או אפילו קינאה.. או.קיי. אולי טיפה.. אבל באמת בטח קשה לה להיות הרחק מבעלה (המהמם והחמוד והמצחיק והמוכשר..) כ"כ הרבה זמן.. ולדעת שכולן אליו שולחות ידיים.. חוץ מזה -- זה יהיה פשע, לשים משהו כ"כ יפה ומוכשר (כמו יו..) ליד משהו כ"כ מכוער וטיפשי (ע"ע - אנוכי) אז.. שישאר עם ג'ו..

YaEl 15

New member
תיקונים** ../images/Emo122.gif

* שבע לה = שבא לה
* שולחות אליו ידיים...

למעלה