ולשמות האלה ...

../images/Emo16.gif ולשמות האלה ...../images/Emo104.gif

ובבוקר שאחרי... ובבוקר שאחרי.. המראות, בבוקר שאחרי העיניים הטרוטות.. ובבוקר שאחרי היום שהפך שנתנו לחלום בלהות.. אחרי כל אלה... באים השמות.. ואני..יושבת ובבשרי חידודין, אין דיין - אלוהים ואין דין.. ומקשיבה ברטט ואין בי שריר שנושם.. עשה אלוהי.. שלא אדע שם - שום שם.. ושם רודף שם, רודף דמות וחיים, ואני - ואתם - היכן אנו באים? כי גם אם לא הכרתי שום שם ושום איש.. האפסיק להרגיש? איך אפסיק להרגיש? הבוקר שאחרי ..הזוועות הגדולות, איך נוכל עוד לחיות כאן..איך נוכל כאן לחיות.. Light a candle, like a candle with me.. ורק אחת לי תקווה - מטופשת אולי.. אולי הייתה זו הזוועה האחרונה? ודיי? והמילים האלה - נכתבו לפני שנה, בדיוק שנה... ומה השתנה מאז? מה השתנה???

oudylan

New member
הי !!

הצלחת לגעת בי ובעוד כמה בזכות הרגשות שהבעת בצורה כלכך נכונה. כתבתי לך משהו בנוגע לזה, אני מקווה שתאשרי את בקשתי. מי יתן ובאמת לא נדע יותר ימים נוראים מאלו. בין כל התמונות שמסתובבות באינטרנט ראיתי את התמונה המרגשת הזאת ומצאתי לנכון להביא אותה לפורום הזה. אני מבקש בהזדמנות זו להשתתף בצער המשפחות ולחזק את ידיהם של כל מי שעומד לצדם של משפחות הכאב וההלם בשעה הנוראה הזאת.

למעלה