חמש שנים בלי רונן

eaz1514

New member
../images/Emo16.gif חמש שנים בלי רונן ../images/Emo16.gif

דווקא היום נגמרו לי המילים, מזל שהכינותי מבעוד מועד את מה שאניח היום על קברך יחד עם הפרחים והדמעות. נותר לי רק לצטט מילים של אחרים, אתה בין מלאכים, אור מקסים, בקול דממה עזבת והלילה לא נגמר את האור לקחת אך טוב ליבך נשאר תמיד חינכת שאנחנו חלק משלם אך לא ידעו שהחלק החשוב פה יעלם תמיד בליבנו שמך ומול עיניינו דמותך ואם נצליח לקום וללכת נלך בדרכך ולפעמים אנחנו נשברים וחודרים בנו געגועים אבל יודעים ששם למעלה אתה בין מלאכים עם הדממה נשארנו וכך עברו לילות אבל אתה מאיר למעלה ומסמן לי לא לבכות היושר והתואר ישארו שם לצידך את ליבך נתת לנו ולא את נישמתך תמיד בליבנו שמך ומול עינינו דמותך ואם נצליח לקום וללכת נלך בדרכך ולפעמים אנחנו נשברים וחודרים בנו געגועים אבל יודעים ששם למעלה אתה בין מלאכים אתה בין מלאכים חרוט בליבנו שמך ומול עיננו דמותך ואם נצליח לקום וללכת נלך בדרכך! ולפעמים אנחנו נשברים וחודרים בנו געגועים אבל יודעים ששם למעלה אתה בין מלאכים אתה בין מלאכים.. אתה בין מלאכים.... ואני מוסיפה, ואתאה
, המלאך שלנו. אמא אילנה

שרון123

New member
../images/Emo16.gifכתבת כל כך יפה

אני מודה לך על מה שכתבת, הצלחת להוציא מעיני דמעות שמגיעות כל כך בקושי... תיכף גם אני אכתוב ליום המיוחד הזה, אני לא הכנתי מראש, והמילים מתערבבות ובורחות לי...

eaz1514

New member
היום אני מסוגלת רק לבכות הסכר נפרץ

כנראה ניחשתי שכך זה יהיה אז הכנתי מראש. גם לי נגמרו המילים......

חיה אש

New member
אילנה../images/Emo7.gif../images/Emo201.gifמזל שיש אייקונים...

כי לי אין מילים!

אילנה יקרה ../images/Emo201.gif

איך את עכשיו, בסופו של היום הקשה הזה? המילים האלה, הטקסט הזה שכתבת, מדהים בצורה שבה הוא קולע למטרה, קולע בדיוק ומאגר בתוכו את הרצונות, הקשיים, הדרך החדשה שבה אנחנו נאלצים לצעוד בלי הילדים האהובים מכל שלנו.
את כתבת אותו? (אני שואלת בבורות כי אני לא מכירה) מקוה שתצליחי להתחיל להתרומם מעט עם הימים שיעברו.

דליה ח

New member
לאמא אילנה

מה עוד אפשר להגיד אחרי שיר כזה ? וממש לא משנה מי כתב אותו. הוא מתאים לרונן, ומתאים לכולנו פה. אני מחזיקה לך אצבעות, ומאחלת לך ולכל המשפחה ימים טובים, והרבה סיבות לחייך.

ועכשיו אני מזילה פה דמעות

גם השיר (שלא הכרתי קודם) גם מה שכתבת. כל כך מתאר את הריק שנוצר, את החיים שממשיכים "כאילו" בשיגרה. מניחה שהיום היו הרבה הרבה דמעות. זה טוב לבכות כאן בפורקן לפעמים. איתך בכאבך, היום במיוחד.

eaz1514

New member
חברות יקרות, תודה על התמיכה

מי שקרא והגיב וגם מי שקרא ולא מצא את הכוחות לכתוב. לי מספיק שקראתם. היום עבר איכשהו, לפי השעה אתן מבינות שהשינה ברחה ממני, מ-2.30 אני מתהפכת במיטה והחלטתי לקום כדי לא להפריע לבעלי. השיר שציטטי לא כתבתי, אבל הוא שיקף את רגשותי כמו כפפה ליד. הקובץ שצירפתי כתבתי בשבוע שעבר, אתמול לא הייתי מסוגלת לכתוב את זה. מחר או היום יום חדש. לפי הלוח העברי יום האזכרה ביום ששי ואני שוב עולה לקבר עם אמא, אבל עבורי יש לזה פחות משמעות ויותר קל לי. לילה טוב, מה שנותר ממנו אילנה, אמא של רונן

ענן כבד

New member
יום השנה לרונן ../images/Emo16.gif

רונן יום השנה שלך . יום שהוא נצור גם בתוכי . הספקתי להכיר אותך למרות שמעולם לא נפגשנו . אמך חוזרת ומספרת על ידי הזהב שלך ועל הנער שהיית ערכי ובעל נתינה . בית המשפחה היה עבורך קן חמים ואוהב ואתה החזרת . חלית במחלה ארורה גם שמירה הדוקה ומסורה של אמא ואבא לא עזרה , גם לא התפילות . אילנה עודד ואמיר זוכרת

yazi22

New member
והגעגוע רק הולך וגדל ../images/Emo201.gif

והמרחק הולך וגדל משנה לשנה

eaz1514

New member
תודה יעקב זה מאוד נכון

לא בדיוק המרחק אלא כל ההשיגים, לימודים, עבודה, משפחה ...... אצטט רק משפט מתוך ההספד של גיסי, דוד של רונן שמתמצת הכל : " לא רק אתה חסר לי, גם העתיד שלך חסר: החברה שהיית מביא הביתה, החתונה שלך, הילדים שלך, הקרחת והכרס." שבת רגועה ושוב תודה לכולם, אתם בליבי. אילנה, אמא של רונן

למעלה