יהי זכרה ברוך

NUNA10

New member
../images/Emo16.gif יהי זכרה ברוך ../images/Emo16.gif

שוש עטרי נפטרה . השחקנית ושדרנית הרדיו הוותיקה, שוש עטרי, נמצאה ללא רוח חיים בדירתה בת"א. עטרי, אחותם של יונה עטרי וגלי עטרי, עברה לפני מספר שנים השתלת כליה. הייתה בת 58 במותה . אשת הבידור ושדרנית הרדיו הוותיקה, שוש עטרי, נמצאה (שלישי) ללא רוח חיים בביתה שבתל אביב. ניידת טיפול נמרץ של מגן דוד אדום קבעה את מותה. הצוות הרפואי כלל לא ביצע החייאה בעטרי, כך אמרו גורמים שנכחו בבית. בעת שהגיע הצוות הרפואי למקום נכחו בדירה, גלי עטרי ויונה עטרי, אחיותיה של שוש שהזעיקו את צוות מד"א. שוש עטרי עברה לפני מספר שנים ניתוח להשתלת כליה לאחר שלקתה במחלת כליות, ככל הנראה זו המחלה שגרמה למותה. קריירה מפוארת בתרבות ישראל עטרי נולדה בשנת 1950, גדלה בשכונת שעריים ברחובות. היא בת למשפחה בת שבעה ילדים. אחיותיה הן השחקנית יונה עטרי, והזמרת גלי עטרי. כשהיתה בת שבע מת אביה, בן 44, ממחלת כליות, אותה מחלה שכדי לטפל בה עברה עטרי השתלת כליה. שוש עטרי הייתה שדרנית ידועה בתחנת קול ישראל, אליה הצטרפה בשנות ה-70. במשך השנים הגישה שורה של תכניות ברשת ג' ביניהן "חדש חדיש ומחודש", "לוהט" ותכניות נוספות. בין היתר הנחתה את התכנית "פיצוחים" בטלוויזיה החינוכית בשנות השמונים והתשעים. היא פרסמה בשנת 2004 ספר בשם "סודות ושקרים". בשנת 2007 כיכבה בתכנית "הכל דבש" בערוץ 2 ושידרה ברדיו לב המדינה. בתכנית הטלוויזיה המפורסמת שיחקה עטרי בתפקיד אשתו של ישראל "פולי" פוליאקוב ז"ל שנפטר בחודש אוקטובר 2007. מותה של "חיית המיקרופון" מנחם פרי, ממקימי רדיו רשת ג', שעבד שנים רבות עם שוש עטרי, התקשה לקבל את הבשורה. "דן כנר התקשר אלי מחדר החדשות וסיפר לי ששוש נפטרה ואני פשוט בהלם". פרי הוסיף וסיפר על היכרות ארוכה ואינטנסיבית שהתחילה בשנות ה- 70 עם מי שהוא מכנה "חיית המיקרופון", דברי פרי ל-חדשות msn. "היינו למעשה מהשדרנים הראשונים שרשת ג' הוציאה מתוכה. שוש בלטה כבר מתחילת דרכה. היא התלבשה על המוסיקה והמוסיקה התלבשה עליה. מדובר בחיית רדיו בעלת חוש קצב בלתי רגיל, נמרצות, חיות ואהבת מיקרופון נדירה. היא כל הזמן חיפשה את אהבת המאזינים והם אכן חיזרו אחריה". פרי היה בטוח כי הנה תקופת מחלת הכליות חלפה, ושוש הולכת ומתחזקת. "נכון שהיא עברה השתלת כליות והיתה חולה, אבל לאחרונה היה נדמה שהיא בתהליך של קאמבק אדיר: הכל דבש, אפשרות שתגיש תוכניות אירוח, היא כל הזמן נשמעה אופטימית". פרי מסיים את דבריו בנימה פסימית המתקשה למצוא נחמה: "בשבועות האחרונים אנו שומעים את הלהיט "הכל דבש" ברדיו והנה, בסדרה 'הכל דבש' פולי הלך לעולמו ועכשיו גם שוש ששיחקה את רעייתו. ואני שואל, החיים זה באמת דבש?"

למעלה