יהי זכרם ברוך של 6 המיליון לא להאמין שדבר כזה קרה ונקווה כמובן שלא יחזור בשום אופן.
R Roger man New member 15/4/07 #1 ../images/Emo16.gifיהי זכרם ברוך של 6 המיליון לא להאמין שדבר כזה קרה ונקווה כמובן שלא יחזור בשום אופן.
../images/Emo16.gifיהי זכרם ברוך של 6 המיליון לא להאמין שדבר כזה קרה ונקווה כמובן שלא יחזור בשום אופן.
O OoOסיונוששOoO New member 15/4/07 #4 יהי זכרם ברוך../images/Emo10.gif תדליקו נר http://flopi.co.il/Y/
ש שיק לאב אנהיי New member 16/4/07 #5 בחיים זה לא יחזור על עצמו../images/Emo16.gif גם אם כרגע הכל יפה וטוב, תמיד נזכור בלב את כל מה שקרה ! כי בלי עבר אין הווה אז תחשבו על זה ואני מקווה שבאמת תמיד נזכור את הרוע והאנטישמיות את היום הזה תמיד נזכור ולא נשכח. אני כתבתי
בחיים זה לא יחזור על עצמו../images/Emo16.gif גם אם כרגע הכל יפה וטוב, תמיד נזכור בלב את כל מה שקרה ! כי בלי עבר אין הווה אז תחשבו על זה ואני מקווה שבאמת תמיד נזכור את הרוע והאנטישמיות את היום הזה תמיד נזכור ולא נשכח. אני כתבתי
M Mami Girl 4 Ever New member 16/4/07 #6 ../images/Emo16.gifיהי זכרם ברוך../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif