יהי זכרם ברוך

../images/Emo16.gif יהי זכרם ברוך ../images/Emo16.gif

אני בטוחה שרובכם אולי כן הייתם דבוקים לטלוויזיה היום. זה היה יום מוזר לא? רק רציתי לפתוח שרשור לזכרם של אלדד רגב ואודי גולדווסר. שחזרו ארצה, אך לצערנו הם אינם בין החיים. יהי זכרם ברוך.

התוכן לא נשלח משום מה-

אבל זה היה ברור שהם יחזירו לנו כופות,בין אם הם הרגו אותם זמן קצר לפני או בכלל לפני המון זמן.. חלאות אדם.

adiiiXD

New member
../images/Emo16.gif

הם פשוט עינו אותנו ואת המשפחות, ונתנו לנו לחשוב שאולי הם עדיין חיים..... מגעילים

ShAhArnavonXD

New member
../images/Emo16.gif

יהי זכרם ברוך.. השם יקום דמם! עכשיו צריך לעשות כמה שיותר מהר עיסקה עם חמאס ולהחזיר את גלעד שליט!

DarkSecretLove

New member
כבר הרבה וויתרו על גלעד שליט

וזה נראה שגם המדינה שכחה אותו. וחבל

זה ממש לא נכון

בגלל שגלעד שליט חי החמאס דורש הרבה. וישראל כבר קיבלה רשמ\ימה של דרישות שהיא לא רוצה לאשר. וכרגע המשא ומתן תקוע. נראה לך התאמצו כדי להחזיר גופות אבל את שליט שהוא חי לא יחזירו!? עכשיו זה הפקר. אם הצבא מנסה לצאת עכשיו במסר עולמי שמה שקרה היום הוא לא ניצחון לחיזבללה אלא יום שבו עם ישראל מראה כמה הוא מוסרי ודואג לחיליו ובניו אז גלעד לא ישכח. מה שהחמאס מבקשים כרגע, לפי מה שדיברו היום בחדשות, הן דרישות שלא ניתן למלא. אבל לא נראה לי שהתייאשו מהחזרת שליט, כי א' אחרי שהם החזירו את גולדווסר ורגב הם לא יכולים להפקיר אותי, אני מקווה. ו ב' בגלל שעכשיו שלושת המשפחות- גם של גלעד, גם של גולדוסור ורגב ונוסף להם גם החברים המשוחררים של גלעד מצטרפים למאבק כי עכשיו הם משתחררים מהשירות והם יכולים להתבטא סופסוף. אז עכשיו הם ישתקו!? מה פתאום. זה העניק להם תקווה.

A Broken Myth

New member
יהי זכרם ברוך ../images/Emo16.gif.

"ושבו בנים לגבולם" - רק חבל שבארונות.

DarkSecretLove

New member
זה היה יום זוועתי ../images/Emo16.gif

לא הייתי הכי מודעת למה שקרה היום ,התעוררתי רק באיזה 1 בצהרים והייתי אצל חברה כל היום ואפילו לא פתחנו את הטלויזיה אז לא ידעתי כלום. אבל שחזרתי הביתה זה כל מה שהיה בטלוויזיה. כ"כ קשה לראות את המשפחות. כ"כ עצוב. פשוט שובר. מאחלת למשפחות הרבה כח להמשיך בחיים רגילים

yaaruka

New member
לא ידעתי מזה!

נחמד באמת שהרגו אותם ואז נזכרו להחזיר אותם -.- יהי זכרם ברוך

לפחות עכשיו המשפחות יודעות מה עלה בגורלם

כי זה לא כ"כ נחמד לשבת בציפייה ולחשוב מה קרה לבן שלך...

TheMarsArmy

New member
../images/Emo16.gif

זוועתי. איך שהחיות אדם האלה הודיעו שהם לא בחיים. "האם החיילים חיים?" "תראו בעצמכם..." באמת?! מי עושה כזה דבר?! איך הם יכולים לשמוח ולחגוג שהם מחזירים הביתה רוצח?! אני לא מבינה מה כל כך גורם להם אושר להראות איזה מן עם דוחה הם...שזה מה שהם מגדלים.. רוצחים. פשוט מחריד. מסכנות המשפחות. פשוט מסכנות. שיחזירו כבר את גלעד. לפחות כל עוד הוא חי, הוא בטח כבר השתגע.

heli1216

New member
לדעתי ,

היינו צריכים להחזיר את האסירים שלהם גם מתים! עם כל הכבוד לעם שלנו , שלא עושה עונש מוות , פה הייתי עושה עונש מוות. הייתי יורה בכולם , בחיי. חתיכת טרוריסטים מגעילים! , הלוואי שימותו................ , ווא....אני כל כך שונאת אותם.

להרוג אותם לפני העיסקה אי היה אפשר.

אבל היו צריכים להזריק להם איזה חומר שהיה הורג אותם תוך שבוע.

למעלה