יהי זכרם ברוך .

ה מוזה

New member
../images/Emo16.gif יהי זכרם ברוך .

פורום מכתב שלא נשלח מרכין ראש ומשתתף באבלן הכבד של משפחות ההרוגים בפיגוע התופת בירושלים . תהא נשמתם צרורה בצרור החיים לעולמי עד ,בכנפי השכינה יימצאו מנוחתם . החלמה מהירה לפצועים .

גל ים..

New member
לחיות בעולם מטורף ../images/Emo46.gif

לחיות בעולם משוגע מטורף שאתה לא יודע אם מחר תוכל להספיק להגיד סליחה.. או אולי לא תוכל להגיד אהבתי באמת עד כלות הנשמה... לחיות בעולם מטורף שאין חוקים שהכל נפרץ ואתה רק מתפלל שמישהו שם למעלה עליך מעט ירחם.. שלמעגל האימה שמך לא יתווסף ולא תהיה מפורסם לדקה במסגרת האבל השחורה...... ושמישהו יגיד כמה חבל הוא היה בחור נפלא.... איזה גורל אומלל.. ולשנן עוד ועוד שאין מחר יש רק היום ושלא תשכח להנות מארוחה או מסתם ישיבה מול הים עם חבר או חברה ובכל יום אתה מתפלל שמישהו שם למעלה יתן לך את הדקה להגיד סליחה תודה לכל אחד ואחת שהיה לו חלק מעולמך.. עולם מטורף מציאות איומה ואיש לא יודע מה יקרה לו בשנייה הבאה.... ואולי ההוא שם למעלה נרדם לך תדע אך מה שבטוח עולם מטורף מציאות איומה..... ואת הפתרון איש לא יידע.. גל

ה מוזה

New member
כל כך נכון מה שרשמת , זו המציאות

לצערנו הרב .. בעולם שבו הטירוף משתולל בעולם שבו הטוב וההגיון שותק כל שנותר הוא לחיות את היום .. כי מחר מי יודע .. אולי לא נוכל .

גל ים..

New member
שלום אלוהים !!!!!

שלום אלוהים כן זו אני הנודניקית שלך... זו שכל יום מבלבלת לך את המוח ויודעת לא תמיד גם לך יש מצב רוח.. אתה יודע לפעמים זה באמת בלי סיבה.. ולפעמים זה רק כדי לאמר לך ליל מנוחה... ולבקש סליחתך... ופעם זה רק בשביל לבקש ממך בקשות פעם עבורי ופעם עבור הילדים.. שיצליחו בלימודים... ושיהיו רגועים ... שילכו לישון בזמן... שלא יקבלו שלילי במבחן... ולא פעם סיפרתי לך גם עליו כן אלוהים גם על בעלי ... למרות שבזמן האחרון אתה יודע אלוהים הוא ממש שד משחת... לא לא אלוהים לא בגלל ביצועי המיטה... וגם לא בגלל שעוזר לי בעבודות הכביסה... וגם לא בגלל שמדיח הוא את כלים.. הכל בגלל שהוא בא עצבני מהמצב הבטחוני... מה לעשות לא עושים לי הנחות... אלא רק אנחות .. מזמן לא עושה מילואים... ובמפעל לא שולחים אותו למדינה זרה להחכים.. מה אני אגיד לך אלוהים שלי המצב ממש קשה יש מחלה חדשה במדינה.. אבטלה פיטורים.. ועכשיו על כל הצרות נוספו להם הפיגועים.. כן אתה יודע בנו של אברהם... זה שגידלת שם במדבר... הפך להיות אלים נורא... הורג לנו את הילדים... שולח לנו כל מיני מפגעים... והרי הוא גם בנך שלך אלוהים... אז שואלת אותך ככה בנימוס.. כי אתה יודע אתה הוא יוצרי.. ואתה הוא בוראי... מתיי יהיה טוב?? מתיי תהיה לי שלווה??. מתיי יהיה לי גם נחת?? שאוכל לטייל במדינה שבחרת עבורי.. בלי פחד?? שבעלי יכנס הביתה לא עצבני.. ייתן נשיקה.. ייתן גם חיבוק... יגיד לי ככה אתה יודע לא ממש בנימוס.. יאללה מותק בואי למיטה מת לעשות איתך אהבה..... כי אני מה זה חם נורא... אז אם אתה שומע את קולי ... ואם אתה שומע תחינתי... שלח לי איזה פקס או אימל.. או לפחות תדאג שכך סתם הלילה יפול כוכב ואדע בביטחה שלמישהו שם נפל האסימון או אולי מישהו שם שמע תפילתה של אשה שכל רצונה הוא שקט ושלווה.... והכי חשוב אלוהים הילדים שאתה אוסף כל יום אליך שירקדו לפניך שמור עליהם ועל נשמתם חבק אותם בשמנו חזק אמצם אל ליבך כי זכור שהם בניך שלך... ואתם שם למעלה אנחנו לכם מבטיחים תמיד נזכור אתכם כילדים צוחקים שמחים תמיד תשארו בליבנו כילדים של החיים אוהבים אתכם מלאכים יקרים.... אז זהו אלוהים עד הפעם הבאה רוצה להודות לך על הקשבתך.. ממני הנודניקית שלך ... גל

למעלה