יום הזיכרון ה- 12 לרצחו של יצחק רבין

linoy7

New member
../images/Emo16.gifיום הזיכרון ה- 12 לרצחו של יצחק רבין../images/Emo16.gif

אתמול בערב, בשעה 21:45 לערך, לפני 12 שנה, ירה יגאל עמיר 3 יריות בגבו של ראש הממשלה יצחק רבין. רבין לא שרד ונפטר תוך זמן קצר.
הרצח הזה, זה הרבה יותר מרצח של ראש ממשלה ואדם. זה רצח של הדמוקרטיה. מה שווה הדמוקרטיה בישראל אם אתה נהרג על רקע הדעות שלך...? יהי זכרו ברוך

just adiki

New member
../images/Emo16.gif

אסור שדבר כזה יקרה במדינה דמוקרטית
. מדובר עכשיו על שחרור יגאל עמיר, שלא מביע אפילו חרטה, אסור שדבר כזה יקרה, את פשוט בושה. הוא צריך להשאר בכלא עד יום מותו. רצח על אידיולוגיה, פשוט בושה. אדם אחד מחליט לחסל את הדמוקרטיה בשניה. אם הרצח הזה לא היה קורה, אני מאמינה שהיה לנו יותר שקט במדינה.

MoRaN SaShA

New member
../images/Emo16.gif נרצח ביום הולדת שלי..

בדיוק באותו יום שהייתי בת 6- 4.11.95 אבל מציינים את זה בתאריך העברי אז זה יצא ב-24.10 השנה.. איזה עצוב זה..

RayoDeLuz

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

I remember this time... I was about 5 years old... I slept at the same night but in the morning my mom told me that he was murdered.. I still remember how we talked about it in class... his pictures all over the TV... His speech all over the radio... The last song he sang was one of the beautiful songs that ever written... It was so shocking that right after he sang a song about the peace, he was murdered... I still don't understand how people could be so mean and so cruel that they'll do anything to get what they want... In my opinion, Yighal needs to stay in jail forever.... It might be 12 years since then but there is no reason he should have kill a person because he disagreed with him...

MoRaN SaShA

New member
מסכימה לחלוטין.

אני הייתי בת 6 בדיוק ואני זוכרת את אותו היום. את הערב .. אז שמענו על הרצח.. אבל לא זוכרת מה היה בבית הספר.. וכן, אני מסכימה שלא צריך לשחרר את יגאל עמיר, בשום אופן.. ועשו טעות שנתנו לו להביא ילד לעולם.. כי לא רק שהילד הזה יהיה אומלל ומנודה, ליגאל לא צריכה להיות כל זכות כמו לכל בן אדם אחר. הוא רוצח. הוא בחר את הדרך הזו ולכן הוא לא צריך לקבל זכויות כמו של אנשים שפויים. מי שתומך בשחרורו של הרוצח הנתעב הזה- צריך להתבייש בעצמו.

just adiki

New member
../images/Emo45.gifלך ולקרן.

אני זוכרת במעורפל את אותו לילה. אני זוכרת שראיתי את זה בטלויזיה והלכתי לישון לפני הרצח. בלילה התעוררתי ושמעתי שאמא שלי מדברת על איזה משהו שקרה ולא שמעתי על מה... בבוקר היא סיפרה לי. וגם איתנו דיברו על זה מלא בבצפר, אני לא בדיוק זוכרת פרטים, בכל זאת כתה א'... אבל זה פשוט מזעזע. ואני גם חושבת שלא צריכה להיות לו הזכות להביא ילד לעולם. לא מהסיבה שהילד יסבול, רק שפשוט לא מגיעות לו זכויות של אדם ואזרח. אם זה היה בארה"ב הוא כבר מזמן היה מת... הוא לא כיבד את הדמוקרטיה ופגע במדינה שלמה, אז למה שהדמוקרטיה תכול כלפיו?! וחברה שלי אמרה דבר שיש בו משהו, לא בטוח שהילד שלו כ"כ יסבול. יש כ"כ הרבה מנים קיצוניים ועכשיו אפשר לראות את זה באלה שמבקשים לשחרורו וכל התומכים של יגאל עמיר, כל האנשים הבלתי ברורים האלה, יעריצו את הילד. הוא ילך לגן של ימנים קיצוניים ולביה"ס ויכול להיות שהוא לא יסבול. [אולי בעתיד שהוא כבר יצא מהסביבה הזאת].

linoy7

New member
../images/Emo45.gifלשלושתכן.../images/Emo41.gif

יא אללה! במדינות אחרות מתייחסים לרוצחים כמו לזבל! [ואין סיבה שלא..:S] אבל אצלנו? מתייחסים אליו כמו למלך! בטח! תתחתן! תתייחד עם אשתך![גם כן דתייה... איפה העניין של ה- "לא תרצח" ?! מטומטמת
] תביא ילד לעולם! אוף, זה ממש מרגיז אותי

MoRaN SaShA

New member
../images/Emo45.gif קראתי מקודם בעיתון שאנשים כמו פולארד

שריגלו (יהודי שריגל למען משהו.) הוא בכלא בארה"ב למשך 21 שנה.. והוא לא רצח!.. הוא "רק" ריגל. ואותו לא חושבים אפילו לשחרר.. הוא פשע והוא ירצה את כל זמן המאסר שלו עד השניה האחרונה. אבל בישראל... מדברים על לשחרר רוצח!!!.. רוצח.. שעשה את הפשע הכי גדול שיש..אני לא מבינה איך הם בכלל חושבים על זה ואיך לעזאזל נותנים לו זכויות של אדם נורמלי..זה פשוט לא הגיוני.

תומר 10

New member
../images/Emo16.gif

+
אני לא זוכרת כלום מאותו ערב בכל זאת היייתי רק בת שנתיים וחצי בערך

למעלה