יום הזיכרון ה12 ליצחק רבין

The Psycho Girl

New member
../images/Emo16.gifיום הזיכרון ה12 ליצחק רבין

טוב אני די בשוק שאף אחת לא פתחה עדיין טוב אני מאמינה שכולם יודעות מה הלך ביום הזה בערב הזה בעצם אני יודעת שהרבה לא אוהבים את רבין וממורמרים עליו מכל מיני סיבות בכל אופן לדעתי כל המהות של היום הזה די פוספס היום הזה הוא לא על רבין אלא על המעשה עצמו - רצח הדמוקרטיה יגאל עמיר לא סתם רצח בן אדם שעל זה מגיע לו להרקב בכלא אלא בגלל שהוא רצח ראש ממשלה - ולא משנה כמה הוא לא הסכים עם דעותיו ולא משנה אם הוא חושב שרבין עשה עוול לעם או מה שזה לא יהיה ברגע שהוא ירה בראש הממשלה הוא ירה בדמוקרטיה אז ... יאללה תדליקו נר

יעליקק

New member
יהיה זכרו ברוך ../images/Emo16.gif

הבעיה עם יגאל עמיר שלא רק שהוא לא פתר את הדברים במילים, הוא לא מבין מה הוא עשה. הוא חושב שהוא כן והוא לא מתחרט על זה. אם ראיתן את הכתבה בעיתון לפני כמה ימים ששאלו אותו על המקרה דברים והוא אישר הכל וכששאלו אותו אם הוא מתחרט על זה הוא אמר 'חס וחלילה'. זה כבר דוחה, הוא חושב שהוא מבין מה הוא עשה והוא חושב שיהיה עולם טוב יותר כשרבין לא פה :( - יהיה זכרו ברוך -

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo16.gif נזכור ../images/Emo16.gif

זיעזע אותי הקטע בחדשות שהראו את החקירה שלו, ושאלו "האם אתה מתחרט או מצטער על המעשה שעשית?" והנבלה הזה ענה, "חס ושלום" מגיע לו להיקרב בכלא ולמות בעינויים. למרות שבישראל נאסר החוק של עונש מוות, אני חושבת שהמדינה צריכה לתת ליגאל עמיר את 'הכבוד' ולפעול כנגד החוק הזה. פשוט מחריד.

Swing life away

New member
והכי עצוב..../images/Emo33.gif

שיש אנשים שתומכים בו. וחושבים שצריך לשחרר אותו. ומספר האנשים האלה גדל

DoLi it is Me

New member
האמ.. ../images/Emo16.gif

את ממש צודקת למרות שהיו לו דעות רעות ולא נכונות זה לא אומר שצריך לבוא ולרצוח אותו...

just orr

New member
../images/Emo7.gif מסכימה עם כל מילה ומילה שאמרת.

יהי זכרו ברוך

sweet shir

New member
../images/Emo16.gif

לא הבנתי הכי למה התכוונת... אבל מה שכן.. היום הזה לא לרבין בתכלס, זה לזכור שהיה רצח של ראש ממשלה. אם רבין היה מת בשיבה טובה לא היו עושים לו יום מיוחד..

Dirty wings2

New member
../images/Emo16.gif

מסכימה איתך בכל מילה,שירקב החרא הזה בכלא. ועוד יש אנשים שחושבים שמגיעים לו להשתחרר,פחחחחח בושה פשוט בושה. ויש עוד אנשים שאומרים,"הוא סתם בנאדם!(כיאלו יצחק רבין)" כיאלו בחיאת ראבק,הוא ראש ממשלה! יש הבדל מאיש שהולך ברחוב ונרצח,מבין ראש ממשלה.בזכותו כמעט היה לנו שלום,כמעט.

למעלה