יום הזיכרון ליצחק רבין ז"ל

פלוטוֹ

New member
../images/Emo16.gif יום הזיכרון ליצחק רבין ז"ל

".... הו רב חובל אבי שלי זרועי תתמוך ראשך סיוט הוא לראותך פתאום נופל על סיפונך רב החובל אינו עונה שפתיו חוורו אילמות הוא לא יחוש מגע ידי הוא לא יתן לי אות ...." השיר "רב חובל"

Admini

New member
../images/Emo16.gif

אין לי מושג מי רצח את רבין (אני רק יודע שזה לא יגאל עמיר, הוא ירה כדורי סרק ורק פצע אותו), אבל הרוצח הוא חלאה מהסוג הגרוע ביותר, ולא משנה מה היו כוונותיו...

claimbing

New member
לא מתכוון להיכנס לפוליטיקה

אבל אתה רק אומר את זה בגלל שהוא דתי... אם זה היה מישהו חילוני אתה הייתי אומר אחרת...

yuval k

New member
שניר,

אני ראיתי על מה משה התבסס כשהוא אמר שיגאל עמיר שר"י אינו הרוצח... אבל אני בכ"ז לא מסכים עם משה. מע' המשפט במדינת ישראל הרשיעה את יגאל עמיר ברצח, וגם אם הוא רק פצע את רה"מ, מאסר עולם זה מה שמגיע לו. ושניר, בהחלט אני לא מסכים איתך. גם אם יגאל עמיר היה חילוני, הוא היה אומר את זה, כי יש מספיק דברים שמעלים פקפוק בקביעה המוחלטת שהוא הרוצח (אני בינתיים לא מתעמק בהם, אני סומך על מערכת הצדק במדינה, עד כמה שאפשר).

claimbing

New member
שאלה לי אליך,

אתה מעלה פיקפוק בעובדה שהאיש הודה במעשה שלו ולא מביע שום חרטה

Admini

New member
מקומו בכלא

אבל הוא לא הרוצח האמיתי... מספרים שהיתה תחרות בין 3 גופי ביון מי יביא למקום המפגש פיל ה-KGB הביא פיל אחרי שעתיים ה-FBI אחרי שעה השב"כ הביא ארנבת אחרי 10 דקות והראה סרט שבו היא מודה שהיא פיל והמבין יבין
ושלא יהיה לא ברור - יגאל עמיר מקומו בכלא.

הוא רק אומר מה שיש לו להגיד...

זה שזה מעוות.... בכל אופן- לא נראה לי שיחסמו פה בןאדם בארץ בגלל דעות פוליטיות ואם זה יקרה אז אנחנו לא שווים שומדבר אה, אופס, החבר הזה שלו- יגאל עמיר- עשה את זה (הוא ועוד כמה כנופיות מטונפות שאפשר היום כבר לדבר עליהן בקלות ראש ולהוסיף חיוכים לאותה פסקה בה הן מוזכרות, כמובן!)

Admini

New member
סליחה !

דבר ראשון - יגאל עמיר מקומו בכלא. דבר שני - מי שרצח את רבין מסתובב חופשי נראה לי דבילי לתת לרוצח להסתובב חופשי...
יהי זכרו ברוך

genotip

New member
סליחה! זאת לא הייתה כוונת המשורר.

קרא את הודעתי למטה.

תמחקו את החרא הזה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

בושה שיש עדיין אנשים שחושבים ככה. אני גם נמשך יותר לצד הימני אבל קיבינימט תחשוב טיפה!!!

למעלה