יום הזיכרון ליצחק רבין ז"ל

Mapisto

New member
ציטוט של ג'ון לוק אבי הליברליזם

"אני לא מסכים עם דעתך, אבל אוכן להקריב את נפשי כדי שהיא תשמע"

מי שמכוון אקדח למישהו ויורה בו

בין אם זה כדורי סרק או לא- בין אם הוא רק פוצא אותו או לא, אם הוא תכנן להרוג אותו- זה לא מזיז לי את הביצה אם הכדור שלו לא הרג אותו- הוא רוצח!!. ואין לי בכלל רצון להכנס לוויכוח של מי רצח את רבין כי לא מגיע להם בכלל שאני אתן לאחד מהם מחמאה על כך שהוא הרג אותו פיזית או לא (מה שהם מחשיבים כמחמאה אצלהם :/) בכל אופן- אין שום סיבה להזכיר את "כדורי הסרק" של יגאל עמיר הרוצח אם הם בכלל היו כאלה..

Admini

New member
יגאל עמיר מקומו בכלא

אבל הרוצח האמיתי מסתובב חופשי....

חוצפאי

New member
החתימה שלך, שוב, החתימה שלך../images/Emo70.gif

יא רבאק, יש לך מזל שלא אני מנהל ת'פורום הזה. לפעמים אני פשוט מצטער שאני ממשיך לקרוא אותך, למרות שאמרתי כבר כמה פעמים שלא אקרא אותך יותר. בעעעעעעעעעעעעעעעעעע עליך

אוריקס

New member
אנחנו מכירים את משה

הוא אוהב לעורר וויכוחים פוליטיים (למרות שזה די עובדתי)

dors

New member
אבל זו בדיוק הטעות,

זה לא פורום פוליטי ואם הוא רוצה לדבר על השטיפות מוח שעושים להם שם - יש לזה פורומים לדיונים פוליטיים.

Salem

New member
מעבר לזה

הודעות של משה נמחקו מספר פעמים והוא הוזהר מספר פעמים. אני מבקש שוב - הודעות כאלה לא מקומן פה. אני לא מפחד להשתמש בכלי החסימה ומתחיל להישבר לי לאיים עם זה.

genotip

New member
אנשים כמוך מעצבנים אותי.

לא משנה מה דעתך, לא משנה אם אתה שמאלי או ימני, לא משנה אם אתה מזיין בלילות או עושה דברים אחרים עם עצמך מדי לילה. יש טאבו בישראל. ומה שיגאל עמיר עשה הפר כל טאבו שהיה קיים. רצח יהודי, ראש ממשלה, בידי יהודי. יש מקום לדעות שונות, יש מקום לויכוחים, יש מקום לחוסר הסכמה. זאת דמוקרטיה. אבל לא לקחת את החוק בידיים. ואתה יכול להמשיך להגיד שאתה יודע בוודאות שיגאל עמיר הוא לא הרוצח. תמשיך. זאת מהותה של דמוקרטיה. אין לי בעיה עם זה. אבל תעשה לי טובה, תלמד מה זה טקט. יש מקום לדיונים, ויש מקום לכבוד. באותה המידה אם היו רוצחים כל מנהיג ימין שהיה עומד בראש המדינה. זה לא משנה מה דעתך, יש חוק. ואתה צריך לציית לו. זה שרשור כבוד, לגנרל המלחמה, שידע לפשוט מדים ולהפוך לאדריכל השלום. לאדם שהקדיש את חייו ואת מותו למדינה. ואתה מוזמן להמשיך להגיד "פשוט אוסלו" וכו' וכו', אבל בסופו של דבר - אין פיתרון אחר מעבר לשלום, ואם אתה לא מבין את זה, אתה או מטומטם או כינוי אחר שהייתי יכול להוסיף כרגע. לסיכומו של עניין, אשמח להעלות אותך לשידור באחת התוכניות שלי ברדיו, תגיד את דעתך. אני אגיד את שלי. ואחרים יגידו את שלהם. אולי תבין משהו. אולי לא. אולי. יום טוב. באמת.

Admini

New member
הרצח הוא מעשה שלא יעשה

ולכן אני דורש להעמיד את הרוצח האמיתי לדין בזה נגמר הויכוח.

gilad g

New member
חלאאאאאאאאאאאאססססס../images/Emo70.gif ../images/Emo124.gif

בלי פוליטיקה בפורום ASP חברתי

רק בואו נוריד את השרשור הזה

נקפיץ הודעות חדשות... נשבר לי כבר לראות את זה ראשון...

למעלה