יום הזיכרון לשואה ולגבורה

../images/Emo16.gifיום הזיכרון לשואה ולגבורה../images/Emo16.gif

איך מציינים אצלכם בבית ספר את יום השואה? עבדתם על טקס בסניף? היו הרבה חניכים? מדריכים- פעולות על הנושא? במה בחרתם להתמקד? כמה אתם מחוברים לנושא? יודעים עליו? מה דעתכם על איך שהציגו את היום הזה בבית ספר ובסניפים?
יהי זיכרם ברוך..

yaelula94

New member
מממ...

בבית ספר האמת שאין לי מושג, לא הלכתי היום כי אני חולה אבל עמדתי בדד בצפירכה, היה מוזר. בסניף בחרנו לא לעשות טקס השנה אבל יש פעולות היום אחה''צ, אני בחרתי לעשות על מרד גטו ורשה.. ובכלל היו אצלנו נושאים טובים..

yaelula94

New member
פעולה לא משהו אבל אני אצרף.

והיה משהו ביישוב וגם בבית ספר אז החלטנו שעדיף שלא נעשה.

אצלנו..

בבית הספר היה טקס שאחראית עליו השכבה שלי [כי היא יצאה השנה לפולין].. היה ממש ממש ממש מרגש. אין מילים. בסניף עשינו טקס, באחריותה של ענבר (
).. הוא היה היום- במקום יום פעילות ביום שלישי... צילמתי. אצרף תמונות מאוחר יותר.

noamsheron

New member
בגדרה...

היה טקס בבית הספר ששכבת י"ב המעולה עשתה בתיכנונה של המורה המלכה [חחח גדרה יבינו
]. בסניף עשינו היום טקס, היה קצר וקולע והיו בסביבות ה.... לא יודעת כמה חניכים
אבל היה טקס מרגש. פעולות על הנושא גם היו... כל קבוצה התמקדה במשהו אחר... ואתמול נסענו ליד ושם לטקס של תנועות הנוער והיה ממש ממש יפה ומרגש

היינו אצלכם בסניף לרגע..../images/Emo3.gif

אבל לא ראיתי טקס או משו. איך היה הטקס? תמונות יש? על מה את עשית את הפעולה?

ravidush4

New member
../images/Emo142.gifנועעה

אתם הגעתם איזה 10 דק' אחרי שהטקס נגמר, הוהוא היה בתוך המבנה של הסניף.. לא ראיתי אף אחד מצלם אבל הטקס היה ממש יפה ומרגש.. הפעולות של כל הסניף היו בנושא השואה [בעיקר אבל מההיבט של הילדים בשואה..] איך היה לכם בסמינר?:) שתפי, שתפי...

לא ידעתי שפיספסנו..

ראית אותנו? בואי להגיד שלום בפעם הבאה...
היה ממש טוב בסמינר לפי דעתי. עד סוף השבוע אנחנו אמורים לדעת מי מדריך עם מי..

ravidush4

New member
../images/Emo142.gifחחח

הבחנתי במיניבוס הקטן שלכם רק בגל שדניאל התקשר וברוב חוכמתי הייתי עם החניכים בצד השני של המגרש.. אם לא היו החניכים והפעולה הייתי באה..:) בפעם הבאה [אם תהיה] בטח שאבוא לומר שלום..:) אגב, לא אמרו שמודיעים לכם עם מי אתם מדריכים בקורס העשרה? חח מוזרר...

דניאל מהסניף שלי התקשר? חמוד. ../images/Emo3.gif

לא ידעתי שאתם בקשר טוב... לא יודעת ממי שמעת שאנחנו נדע בקורס העשרה עם מי מדריך כי אז עשו הכרות (ממש ראשונית) עם הצוות...
בסמינר עשינו הכרות מעמיקה יותר (גם קורסית וגם צוותית) ואת השיבוצים אמורים לקבל עד יום שישי. עד אז- מחכים.

ravidush4

New member
../images/Emo142.gifחח שמעתי מאחד השבעיות אצלנו שהתקבל

אולי לא הבנתי טוב חח... ולפי מה שהבנתי, הצוות הדרכה השנה בקורס כולם תותחים ומקסימים, אז כל שיבוץ יהיה טובב..:) כשיהיו תשובות- תעדכני..

DsO

New member
יווו!

אני לא מאמין! פעם ראשונה שאת רושמת "טוב" ולא "טו-אובב" חחחחחחחחחחח ואני ורביד בקשר מכמה ימים אחרי הקורס העשרה...

SoulDancer

New member
בבצפר...

המשלחת שלי [שטסה לפולין השנה] הייתה אחראית על הטקס, אבל אני לא לקחתי חלק בו כי הופעתי עם להקת מת"ן ביד ושם. [יש תמונות, אני אשים קישור יותר מאוחר..] בסניף עשינו היום טקס שהיה מאוד יפה, התגעגעתי לתקופות שהסניף הרים ככה דברים, במיוחד כשההורים באו ושיתפו פעולה. יש לי תמונות גם אותן אני אצרף אח"כ.. [אכן אכן, סניף נס ציונה פורש כנפיים]

למעלה