יום הזכרון לחללי צה"ל

../images/Emo16.gifיום הזכרון לחללי צה"ל../images/Emo16.gif

"הצבי ישראל, על במותיך חלל, איך נפלו גיבורים..." יהי זכרם ברוך.

shanyz

New member
יהי זכרם ברוך../images/Emo104.gif../images/Emo16.gif../images/Emo165.gif../images/Emo16.gif

shanyz

New member
יהי זכרם ברוך../images/Emo104.gif../images/Emo16.gif../images/Emo165.gif../images/Emo16.gif

הנסיך הקטן / יהונתן גפן

פגשתי אותו בלב המדבר יפה שקיעת שמש ללב עצוב ציירתי לו עץ וכבשה על נייר והוא הבטיח לי שישוב הנסיך הקטן מפלוגה ב' לא יראה עוד כיבשה שאוכלת פרח וכל שושניו הם קוצים כעט וליבו הקטן קפא כקרח ואם אי פעם תגיעו לכאן תדעו שכאן הוא חרש צנח וקול הנפילה מעולם לא נשמע בגלל החול הרח והיה אם יופיע שם ילד קטן שפניו שוחקות ושיער לו זהב תדעו שזה הוא שהושיט לו יד ולטפו את אבק המדבר מעיניו ואז תעשו עמי חסד קטן כתבו נא מהר לכל אמותינו שירווח להן קצת ויפוג צערן הנסיך הקטן חזר אלינו הנסיך הקטן מפלוגה ב' לא יראה עוד כיבשה שאוכלת פרח וכל שושניו מתייפחות כעת וליבו הקטן קפא כקרח פגשתי אותו בלב המדבר.

shanyz

New member
עוד שיר מהממם..כל פעם שאני שומעת

אותו אני על סף דמעות אם לא בוכה... החלונות הגבוהים- התשמע קולי ! התשמע קולי, רחוקי שלי, התשמע קולי, באשר הינך- קול קורא בעוז, קול בוכה בדמי ומעל הזמן מצווה ברכה? ארץ זו רבה ודרכים בה רב. נפגשות לדק, נפרדות לעד. מבקש אדם, אך כושלות רגליו, לא יוכל למצוא את אשר אבד. אחרון ימי כבר קרוב אולי, כבר קרוב היום של דמעות פרידה, אחכה לך עד יכבו חיי, כחכות רחל לדודה.

LuZ dE EsTrElLa

New member
../images/Emo165.gif../images/Emo104.gif:*( ../images/Emo165.gif../images/Emo104.gif

לזכרם של חללי מערכות ישראל שנפלו ובזכותם יש לנו מדינה

*זינה*

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo104.gifיהי זכרם ברוך../images/Emo104.gif../images/Emo16.gif

למעלה