יום הזכרון לשואה ולגבורה

Bleed for Me

New member
../images/Emo16.gifיום הזכרון לשואה ולגבורה../images/Emo16.gif

לזכת שישה מיליון יהודים שנספו בשואה הדליקו נר -
-

LeeR4Ever

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo16.gif

חזרתי הרגע מהטקס בתנועה [שהיה ממש מרגש אגב] ובאחד הטקסטים הייתה איזושהיא שורה שממש אהבתי, משהו בסגנון "במצבים כאלו ישנם אנשים שמעשייהם ויחסם אל חבריהם ואוייבהם מצדיקים את המושג "אדם"." אסור לנו לשכוח את כל מה שהם עברו. בשבילם

לושהה

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo7.gif

יהי זכרם ברוך. השנה אנחנו עושים את הטקס ואני פשוט יכולה להתחבר לזה, זה מדהים כמה שהמורה שלי לדרמה טובה.

DesertRose7

New member
../images/Emo16.gif

גם אני הייתי בטקס. עשינו כל התנועות המקומיות בגבעת שמואל מן מצעד החיים משלנו שלט בהתחלה וכולם ב2 טורים מחזיקים לפידים והולכים בגבעת שמואל ברחובות לכיוון המקום של הטקס ושרים אלי אלי. היה לי כל כך מרגש אנחנו חייבם לזכור - בשביל וגם בשבילנו

just jenny

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

לכל מליוני היהודים אשר נספו בשואה
. נזכור ולא נשכח
.

ליטלושי

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo7.gif

אוקיי..אז כמו שכולכן יודעות..אני חיילת והיום לפני הצפירה כל הבסיס התאסף ברחבה הגדולה של הבסיס ונעמדנו כולם בשלושה טורים עם כומתה על הראש.. הטקס הזה היה הדבר הכי מרגש שהיה לי בחיים.. יותר אפילו מהטקסים שעשינו בפולין שהיו מאוד מאוד מרגשים ועצובים אבל אי אפשר להשוות את ההרגשה של לעמוד בתור חיילת של מדינת ישראל לשיר את ההמנון שלנו.. לראות סביבי את כל שאר החיילים והקצינים שהם בעצם חלק קטן מצבא ענק שהצלחנו להקים אחרי אסון כזה קשה ונורא.. מדהים..דברים כאלה רק מחזקים אותנו, ובאמת לעולם לא עוד..!!

למעלה