יום הזכרון לשואה ולגבורה

yair hazout

New member
../images/Emo16.gifיום הזכרון לשואה ולגבורה../images/Emo16.gif

היום פחות או יותר היה ערב יום הזכרון אבל ממש אוטוטו אנחנו נכנסים ליום הבאמת אמיתי שבו נרצחו מליונים של יהודים, במשרפות האש ובמוות האכזרי היא השואה אתם מוזמנים לדבר כאן על כל מה שנוגע לליבכם ביום השואה, מה עבר עליכם בבית ספר(לא בערב יום השואה,יש לכך שרשור. אלא מה שיעבור עליכם מחר) יהי זכרם ברוך

אייללוש

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo10.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

אממממממממ../images/Emo16.gif

האמת שתמיד בצפירה אני נשברתתת אני לא הולכת מחר לביה"ס
.., אני לא אתחיל להסביר שוב למההה

eynav16

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

ממש חבל לי שאני מפספסת את הנסיעה לשם אני ממש רוצה לסוע וזה ממש חשוב לי...

../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif ../images/Emo205.gif

סבא וסבתא שלי מצד אמי הם ניצולי שואה. סבתי שלי התחבאה במנזר ורצו לתת לה לאכול חזיר אבל היא לא רצתה כי זה לא כשר, וסבא שלי בשמירה של הגרמנים לקח מגרמני אחד רובה וירה בשני הגרמנים וברח
איזה אמיצים
וכל האחים של סבא שלי נאספו בשואה. ואצל סבתא שלי כולם ניצולי שואה חוץ מהוריה ומההורים של סבא שלי. איזה יום עצוב
אני רוצה לראות את הסרט "הפסנתרן" אבל אמרו לי שהוא מצמרר מדי, שווה לראות

זה ישודר עוד הרבה היום..../images/Emo110.gif

לאדעת באיזה ערוצים אבל אני בטוחה שזה ישודר לפחות עוד פעמיים... אני ראיתי תהתחלה והחלטתי לא לראות בסוף..

אמ אני זוכרת בערךךךך

זה על השואה (גיליתי לך את אמריקה) הוא עובד בתור פסנתרןן.., (אני זוכרת במעורפל דבריםם) אממ אני זוכרת שהיה קטע שהנאצים הגיעו ושרפו כזהה עם גז כלשהו את החלונות (וזה כאילו נכנס בית ועשה שריפהה) אמממממ אני ממש לא זוכרתת ראיתי את זה לפני שנתיים
אבל אני זוכרת בבירור את החיים יפיםםםםם זה מחרייייד

אייללוש

New member
יש לי אותו יש לי רעיון../images/Emo3.gif

אולי נעשה אצלי מיני מסיבה של הפורום או משו ואז נראה אני יחפש בארון או מה שלא יהיה ונוכל לראות
אבל זה עצוב גם
...

hila846

New member
../images/Emo16.gifיהי זכרם ברוך../images/Emo10.gif../images/Emo16.gif

אצלנו ב"ה אפחד לא היה בשואה..

למעלה