יום השואה והגבורה

MrCheff

New member
../images/Emo16.gif יום השואה והגבורה ../images/Emo16.gif

לזכרם של כל בני משפחתי שנרצחו ע"י הנאצים ונספו בשואה. משפחות סביי וסבותיי, הוריהם, אחיהם ואחיותיהם, דודיהם ובני-דודיהם, קרוביהם ומכריהם. שגורשו מבתיהם, נגזלו מרכושם ונרצחו באכזריות על אדמות פולין, רומניה, וגרמניה.
אל מלא רחמים שוכן במרומים המצא מנוחה נכונה תחת כנפי השכינה במעלות קדושים וטהורים כזוהר הרקיע מזהירים לנשמות ששת מליוני יהודים שנהרגו ונשחטו ושנשרפו חיים בשנות השואה האיומה באירופה על ידי הנאצים ימח שמם ועוזריהם משאר העמים. בעבור שאנו מתפללים לעילוי נשמתם לכן בעל הרחמים יסתירם בסתר כנפיו לעולמים ויצרור בצרור החיים את נשמותיהם ה' הוא נחלתם בגן עדן תהא מנוחתם וינוחו בשלום על משכבותם ויעמדו לגורלם לקץ הימים ונאמר אמן

schlomitsmile

Member
מנהל
אחותי חיה../images/Emo16.gif http://www.youtube.com/watch?v=GLnxE9JVaJU אחותי חיה אחותי חיה עם העיניים הירוקות אחותי חיה עם הצמה השחורה אחותי חיה שגידלה אותי ברחוב סמאטשה בבית עם המדרגה העקומה אמא עזבה את הבית עם השחר כשהשמיים בקושי היו מוארים הלכה לחנות, להרוויח מעט כסף, כמה גרושים וחיה נשארה עם האחים והיא שמרה והאכילה אותם והייתה שרה שירים יפים כאשר היו עייפים בערב אחותי חיה עם העיניים הירוקות אחותי חיה עם השיער הארוך- אחותי חיה, שגידלה אותי אפילו לא הייתה בת עשר היא סידרה, בישלה, הגישה את האוכל היא שתפה לנו את הראש רק לשחק איתנו שכחה- אחותי חיה עם הצמה השחורה אחותי חיה עם העיניים הירוקות נשרפה על ידי גרמני בטרבלינקה ואני במדינת היהודים האחרון שהכירה בשבילה אני כותב את שירי ביידיש בימים נוראים אלו אצל אלוהים היא בת יחידה בשמיים היא יושבת לימינו. תודה לזיגל מפורום גרמניה על התרגום

למעלה