יום זכרון ליואבי

../images/Emo16.gif יום זכרון ליואבי ../images/Emo16.gif

בעוד יום ב- 9.8 זה בדיוק שנה מאז נעלם לנו יואבי האהוב והיקר שלנו. בשבת לאחר האזכרה אנחנו עורכים יום זכרון בכנרת בחוף דוגית, בהשתתפות חברים של יואבי ושלנו, בני משפחה וכל מי שחפץ להיות עימנו ביום זה. מכיוון שאינני יודעת אם אוכל להיות פה מחר או בימים הקרובים ברצוני להקדיש ליואבי שלימשהו שכתבתי
יואבי שלנו זה לא מכתב פרידה, כי אנחנו לא יכולים להפרד אתה נמצא בכל רגע ורגע בליבנו במחשבותינו ומעשינו, לכן נקרא לכך מכתב געגועים, געגועי אין קץ לחיוך המקסים לצחוק המתגלגל ולשמחת החיים שבך. רק אתמול הכרת לנו את החברה החדשה, רק עכשיו סיפרת בשמחה על כמה שאתה מאושר יותר מתמיד, ואיך שהכל מסתדר לך כמו שתמיד רצית. בימים האחרונים סיפרת שהחלטת להתגייס ליחידה קרבית, וצחקנו שאוטוטו אתה צריך להסתפר לקראת הגיוס, וכמה זה קשה יהיה לוותר על השיער הארוך והמקסים שלך. הבית תמיד המה בחברים, החברים שעדיין לא שוכחים וממשיכים לבקר כמו פעם, מתגעגעים ואולי מחפשים עדיין משהו ממך בבית שלנו. את כל המילים האלו עיניך התכולות והבוהקות כבר לא יקראו, אך אתה חי בנו כל הזמן ומודים לך על כל רגע שהיית חלק מחיינו והבאת שמחה ואושר. יואבי, החור שנפער והפצע העמוק שלעולם לא יגליד מאז נעלמת לנו, לעולם לא יסגר כשאתה לא איתנו. אתה בליבנו ונשמתנו, נושם וקיים לנצח. מתגעגעים ואוהבים תמיד אבא אמא וליאור

איילת ב.

New member
סמדר יקרה

אין הרבה מה לומר בימים הקשים האלה שאת עוברת, אז רק שולחת לך (ולליאור החמודה) חיבוק גדול והרבה אהבה. ומדליקה גם נר ליואבי

מיכל בר

New member
סמדר יקרה..... כל כך עצוב....

שולחת לך ולליאור ולניר חיבוק גדול..

yellowt

New member
עשית לי לבכות...אני איתך ביום קשה

זה ואיתך גם מתגעגעת לפרטי שלי....מקווה שילך ויהיה לך ולנו יותר קל, איתך תותי

למעלה