יורש, תראי! שאלון שישי

InfeCtedShesek

New member
../images/Emo16.gifיורש, תראי! שאלון שישי../images/Emo16.gif

שלום או היי?: שאלו אותך פעם איך מביאים ילדים לעולם?: מה ענית?: מי זה היה?: אם לא, אם יבוא ילד קטן ממך וישאל אותך את השאלה הזאת מה תענה לו?: למה דווקא את האמת (אם בחרת באמת) ולמה דווקא לא (אם בחרת בגירסאת כיסוי-שקר)?: האם חפרתי על הנושא מספיק?: האם הייתה מעוניין לעבור לנושא אחר בשאלות?: שמת לב שכבר עברתי?: אז מה המצב?: מה השאלה הכי דפוקה ששאלו אותך עד היום?: אתה צוחק מצחוק?: הרכבת פעם פאזל?: שיחקת בטטריס?: ניפסלת בשלב ראשון בדייב?: כמה IC יש לך?: יש לך ICQ? אחלה תוכנה!?: שמת לב שזה היה ייבוש?: ייבשת פעם אנשים?: איך?: אתה שותה תה?: עם סוכר?: בלי סוכר?: כמה סוכר?: מתי הפעם האחרונה שהייתה בשירותים?: מתי הפעם האחרונה שציירת בצבעי מים?: אתה יודע לצייר כלב?: וחתול? אתה יודע לצייר חתול? כן אתה יודע?: השאלון הזה מפחיד?: לדעתך, שאעבור לשאלון יותר זורם?: טוב, ניראה לך שאשאל אותך?: אז מה המצב עכשיו?: חייכת עכשיו?: ועכשיו?: כמה כוסות מים אתה שותה ביום?: יש לך יס או הוט?: יש לך בריכה בבית?: אתה גר בבינין קומות או קרקע?: יש לך עדיין שגיאות כתיב?: נישארת כיתה?: עברת באדום?: נהגת?: בן כמה אתה?: אתה בן או בת?: נפגשת עם סלבריטי?: יש לך עכבר בצבע כחול?: באיזה צבע השיער שלך?: מה מידת המכנסיים שלך?: שיקרת בשאלה למעלה?: למה?: האם יצא לך לשקר בנוגע לגילך?: למה שיקרת אם שיקרת בנוגע לגיל שלך?: הייתה פעם בגן חיות?: חשבת פעם שאתה מאומץ?: חשבת פעם שאמך מכשפה?: האם נכנסת פעם לסרט שההורים שלך חייזירים?: חטפו אותך פעם?: מה החפץ האחרון שגנבו לך?: מתי בפעם האחרונה התנשקת צרפתית?: מתי בפעם האחרונה היה לך חבר?: אתה מעוניין בחבר חדש?: אתה מאוהב?: מה אתה עושה היום בעזרת השם?: מה עשית אתמול?: מה תעשה מחר בעזרת השם?: האם אתה אוהב את הזריחה\שקיעה?: טיפסת פעם על גדר?: אתה צבעת את הקיר בחדר שלך?: בעד או נגד שאמשיך את השאלון?: אם הייתה נגד, למה אתה ממשיך בכל זאת לענות?: האם אתה חושב שהשאלון הזה יגמר מתי שהוא?: האם ניראה לך שהייתי ממש משועממת שחיברתי את השאלון הזה?: מה יותר כיף, לחבר שאלון או לענות על שאלון?: שמעת פעם את מתי כספי?: אתה יודע איך ניראה סמי הורי?: לדעתך שרית חדד זונה?: לדעתך אישה אשר היא זונה יותר מקובלת מאישה שהיא לא זונה?: האם יצא לך להגיד את המשפט: "הכל לטובה" בפומבי?: האם הרגשת פעם בודד נפשית?: האם הרגשת פעם שבא לך קוקה-קולה ולא היה לך איך להשיג?: האם טעמת פעם מיץ תפוחים ואמרת שיש לזה טעם של וויסקי אך בכל זאת אף פעם לא טעמת וויסקי?: קרה לך שנשברה לך ביצה?: זרקת זבל מחלון במכונית?: אתה יושב באוטובוס במושבים האחרונים?: אתה מרגיש פחות מקובל כשאתה יושב במושים הקידמיים של האוטובוס?: אתה אוהב יותר לנסוע בלילה, או ביום?: אתה מעדיף שוקו קרלו או יוטבתה?: האם טיפסת פעם על עץ?: בנית פעם "מחנה"? היית בצופים?: היית בנוער העובד והלומד?: עבדת פעם?: מילצרת פעם?: שתית פאנטה בטעם ענבים?: אכלת שוקולד עם צימוקים?: שתית חלב עם עוגיות?: אתה רעב?: ועכשיו?: לא בא לך שווארמה?: אתה אוהב אמבה?: אתה יודע ממה עשויה האמבה?: אם לא, שאגלה לך?: אם אינך יודע ממה עשויה אמבה, אגלה לך בסוף השאלון.. ניראה לך שהשאלון הזה יגמר?: נכון, כי הצצת! אם מישהו עם אבטיח היה ניכנס לך הביתה מהחלון, מה היית אומר לו?: אכלת מרשמלו עם שיפודים?: אתה אוכל בעמידה?: שתית אקונומיקה?: שתית קליה?: אכלת אבנית?: ציחצחת היום שיניים?: ליקקת היום את שיערך?: עקץ אותך היום ייתוש?: איזה שיר אתה שומע עכשיו אם אתה שומע?: מה השיר הראשון ששמעת היום?: זימזמת היום?: מה חלמת היום?: האם אתה חולם הרבה בהקיץ?: האם אתה מסתדר עם חום הקיץ?: מתי אתה מתכוון ללכת לישון היום בעזרת השם?: איזה יום היום?: מה השעה עכשיו?: השם של האדם הראשון שעולה לך לראש?: השם השני?: והשלישי?: למה דווקא השלישי עלה לך שלישי?: באיזה גיל למדת שעון?: איך?: באיזה גיל למדת לספור, מימי ועד איזה מספר?: את מי הייתה הכי רוצה לחבק עכשיו?: התעייפת?: את החתונה שלך אתה דימיינת כבר?: התחפשת פעם לשעשועית?: התחפשת פעם לשוטר?: תדגמן בעירום?: תשכב עם מישהו עבור 1,000 ש"ח?: נגעת בסם?: השתמשת בסם?: שתית סבון כלים?: שמת פקק במה?: הזהירו אותך לא לשים אותו?: הוצאת אותו?: ברחת פעם מכלב?: פחדת פעם מציפור?: פחדת פעם מסוס?: רכב פעם על גב הוריך?: משכת למישהו במכנסיים?: הורדת למישהו את המכנסיים?: התפרצת פעם בשיעור?: העליבו אותך פעם?: מה הדבר הראשון עליו חשבת היום שהתעוררת?: השאלון ניגמר?:

סנעיר

New member
אני תמיד מתפתה בסוף..:(

שלום או היי?: היי יותר זורם :) שלום תוקע כזה שאלו אותך פעם איך מביאים ילדים לעולם?
מה ענית?: בעזרת זרע. מי זה היה?: בת-דודה שלי אם לא, אם יבוא ילד קטן ממך וישאל אותך את השאלה הזאת מה תענה לו? בעזרת זרע. למה דווקא את האמת (אם בחרת באמת) ולמה דווקא לא (אם בחרת בגירסאת כיסוי-שקר)?: תלוי בסיטואציה...לרוב אמת, כי שקר הוא עיוות של המציאות וכדי להתמיד בו צריך לעוות אותה שוב ושוב כדי להתאים אותה לעיוות שיצרת באמצעות השקר הראשון. האם חפרתי על הנושא מספיק?: לא, אבל אני חפרתי. האם הייתה מעוניין לעבור לנושא אחר בשאלות?: יאללה, למה לא שמת לב שכבר עברתי?: נו דיי!
אז מה המצב?: יציב מה השאלה הכי דפוקה ששאלו אותך עד היום?: "אם לקצין יש שני ארונות, זה אומר שהוא עשה פעמיים קורס קצינים?" אתה צוחק מצחוק?: רק אם הוא מצע'יק הרכבת פעם פאזל?: של 18 חלקים בלחץ...אני לא טיפוס של פאזלים שיחקת בטטריס?: ואפילו הייתה לי תקופת טטריס בגיל 10 ככה...זה היה בילוי האחה"צ שלי ניפסלת בשלב ראשון בדייב? אי אפשר. אבל כמעט ולא לקחתי שם נקודות כמה IC יש לך?: כמה שרק תרצו! ממש בשפע.. יש לך ICQ?
אחלה תוכנה!?:
הרסה לי ת'חיים שמת לב שזה היה ייבוש?: נעלבת? ייבשת פעם אנשים?: כן איך?: תליתי אותם בע'וץ אתה שותה תה?: כמו הומו שותה
עם סוכר?:
בלי סוכר?: כנראה ש
כמה סוכר?: 2 אם אני לא מרגיש שמן... מתי הפעם האחרונה שהייתה בשירותים?: לא יודע, אבל כתוב על הקיר שם מתי הפעם האחרונה שציירת בצבעי מים?: כשהייתי ביסודי אתה יודע לצייר כלב?: על הפנים וחתול? אתה יודע לצייר חתול? כן אתה יודע?: לא. לא! לא!!! השאלון הזה מפחיד?: אני סקרן לגבי הבנאדם שכתב אותו
לדעתך, שאעבור לשאלון יותר זורם?: לא! אני אוהב אוותו ככה טוב, ניראה לך שאשאל אותך?:
לא..ואני אוהב את זה אז מה המצב עכשיו?: האמת שגירד לי בלחי.. חייכת עכשיו?: לא. גירדתי בלחי ועכשיו?: לא, כי כבר ראיתי ת'שאלה וזה הרס כמה כוסות מים אתה שותה ביום?: אני שותה מים מצינור יש לך יס או הוט?: חם. יש לך בריכה בבית?: כשהניקוז נסתם בחורף יש לי על הגג. אתה גר בבינין קומות או קרקע?: טע'חת. יש לך עדיין שגיאות כתיב?: להרוג את מי שיענה כאן "לו!" נישארת כיתה?: גן :( עברת באדום?:
נהגת?:
בן כמה אתה?: 13 ושנה
אתה בן או בת?: התשובה נמצאת בגוף השאלה
נפגשת עם סלבריטי?:
לימור לבנת יש לך עכבר בצבע כחול?: לא, הוא שע'ור באיזה צבע השיער שלך?: כצבע העכבר מה מידת המכנסיים שלך?: חח מאיפה לי שיקרת בשאלה למעלה?: זו שאלה לקוקסינלים.. למה?: לא יודע...אולי בעצם זו לא... האם יצא לך לשקר בנוגע לגילך?: לפי השאלות אני מתחיל לחשוב שזה שאלון לבנות 40 פלוס מיום האישה באריאל למה שיקרת אם שיקרת בנוגע לגיל שלך?: הייתה פעם בגן חיות?: שירתתי שם עד לא מזמן.. חשבת פעם שאתה מאומץ?: לא, אבל בזמן ריב הייתי אומר את זה לאמא שלי והיא הייתה נעלבת. חשבת פעם שאמך מכשפה?: כן, יש מצב שסעדתי סרט כזה פעם האם נכנסת פעם לסרט שההורים שלך חייזירים?: אההה לא :| חטפו אותך פעם?: כמו שחוטפים לחמניה חמה... מה החפץ האחרון שגנבו לך?: משקפי שמש
מתי בפעם האחרונה התנשקת צרפתית?: שבועיים? שלושה? תקופת יובש עוברת על כוחותינו מתי בפעם האחרונה היה לך חבר?
אתה מעוניין בחבר חדש?: אני אסתפק בקיים.. אתה מאוהב?:
מה אתה עושה היום בעזרת השם?: לא יודע, אבל אני בספק אם השם יעזור לי כי זה יכלול נסיעה בשבת מה עשית אתמול?: הלכתי לישון מוקדם מה תעשה מחר בעזרת השם?: תפסיקו עם זה בבקשה האם אתה אוהב את הזריחה\שקיעה?: זריע'ה
טיפסת פעם על גדר?: מה פעם? לפני שבוע עם עומר אתה צבעת את הקיר בחדר שלך?: לא, אמא'שך צבעה לי אותו בעד או נגד שאמשיך את השאלון?: נגד

סנעיר

New member
...

אם הייתה נגד, למה אתה ממשיך בכל זאת לענות?: התחרטתי..
האם אתה חושב שהשאלון הזה יגמר מתי שהוא?: אני לא בטוח.. האם ניראה לך שהייתי ממש משועממת שחיברתי את השאלון הזה? נראה לי שכל הקטע של השאלות-סחבקייה נמאס!!! יאללה כבר, תשאלי שאלה, אני אענה, נגמור עם זה! מה יותר כיף, לחבר שאלון או לענות על שאלון?: היית צריכה לחשוב על זה לפני שבחרת בלחבר!!! שמעת פעם את מתי כספי?: מישהו שמע...? אתה יודע איך ניראה סמי הורי?: בטח ידעתי פעם לדעתך שרית חדד זונה?: נראה לי שכרגע לא, אבל לכו תדעו איך היא קידמה ת'קריירה בהתחלה.. לדעתך אישה אשר היא זונה יותר מקובלת מאישה שהיא לא זונה?: בואו נודה באמת- בטח שכן! האם יצא לך להגיד את המשפט: "הכל לטובה" בפומבי?: למה שאני אגיד כזה דבר? האם הרגשת פעם בודד נפשית?:
האם הרגשת פעם שבא לך קוקה-קולה ולא היה לך איך להשיג?: יאלללללללללה האם טעמת פעם מיץ תפוחים ואמרת שיש לזה טעם של וויסקי אך בכל זאת אף פעם לא טעמת וויסקי?: טוב, עכשיו באמת נמאס לי קרה לך שנשברה לך ביצה?: זרקת זבל מחלון במכונית?: אתה יושב באוטובוס במושבים האחרונים?: אתה מרגיש פחות מקובל כשאתה יושב במושים הקידמיים של האוטובוס?: אתה אוהב יותר לנסוע בלילה, או ביום?: אתה מעדיף שוקו קרלו או יוטבתה?: האם טיפסת פעם על עץ?: בנית פעם "מחנה"? היית בצופים?: היית בנוער העובד והלומד?: עבדת פעם?: מילצרת פעם?: שתית פאנטה בטעם ענבים?: אכלת שוקולד עם צימוקים?: שתית חלב עם עוגיות?: אתה רעב?: ועכשיו?: לא בא לך שווארמה?: אתה אוהב אמבה?: אתה יודע ממה עשויה האמבה?: אם לא, שאגלה לך?: אם אינך יודע ממה עשויה אמבה, אגלה לך בסוף השאלון.. ניראה לך שהשאלון הזה יגמר?: נכון, כי הצצת! אם מישהו עם אבטיח היה ניכנס לך הביתה מהחלון, מה היית אומר לו?: אכלת מרשמלו עם שיפודים?: אתה אוכל בעמידה?: שתית אקונומיקה?: שתית קליה?: אכלת אבנית?: ציחצחת היום שיניים?: ליקקת היום את שיערך?: עקץ אותך היום ייתוש?: איזה שיר אתה שומע עכשיו אם אתה שומע?: מה השיר הראשון ששמעת היום?: זימזמת היום?: מה חלמת היום?: האם אתה חולם הרבה בהקיץ?: האם אתה מסתדר עם חום הקיץ?: מתי אתה מתכוון ללכת לישון היום בעזרת השם?: איזה יום היום?: מה השעה עכשיו?: השם של האדם הראשון שעולה לך לראש?: השם השני?: והשלישי?: למה דווקא השלישי עלה לך שלישי?: באיזה גיל למדת שעון?: איך?: באיזה גיל למדת לספור, מימי ועד איזה מספר?: את מי הייתה הכי רוצה לחבק עכשיו?: התעייפת?: את החתונה שלך אתה דימיינת כבר?: התחפשת פעם לשעשועית?: התחפשת פעם לשוטר?: תדגמן בעירום?: תשכב עם מישהו עבור 1,000 ש"ח?: נגעת בסם?: השתמשת בסם?: שתית סבון כלים?: שמת פקק במה?: הזהירו אותך לא לשים אותו?: הוצאת אותו?: ברחת פעם מכלב?: פחדת פעם מציפור?: פחדת פעם מסוס?: רכב פעם על גב הוריך?: משכת למישהו במכנסיים?: הורדת למישהו את המכנסיים?: התפרצת פעם בשיעור?: העליבו אותך פעם?: מה הדבר הראשון עליו חשבת היום שהתעוררת?: השאלון ניגמר?:

כל הכבוד הגר המשיכי כך!!!

שלום או היי?: היי שאלו אותך פעם איך מביאים ילדים לעולם?:כן מה ענית?:פותחים רגליים ומכניסים אברים מי זה היה?:אסור לי להביא לשמור על ילדים אם לא, אם יבוא ילד קטן ממך וישאל אותך את השאלה הזאת מה תענה לו?: נו את קילשאת החסידה אם זה לא יעזור אז אמציא את קילשאת הקופים. למה דווקא את האמת (אם בחרת באמת) ולמה דווקא לא (אם בחרת בגירסאת כיסוי-שקר)?: כי תמיד שקר מתגלה האם חפרתי על הנושא מספיק?:אכן האם הייתה מעוניין לעבור לנושא אחר בשאלות?:אכן שמת לב שכבר עברתי?:כן אז מה המצב?:בןןןןןןןן זונה מה השאלה הכי דפוקה ששאלו אותך עד היום?: למה אני מלכת הקופים אתה צוחק מצחוק?:ברור הרכבת פעם פאזל?: כן שיחקת בטטריס?:כן ניפסלת בשלב ראשון בדייב?:חחח לא אני מלכת על! כמה IC יש לך?:1 יש לך ICQ?כן אחלה תוכנה!?:אני בזמן האחרון מתחברת יותר לצד המסנג'רי שלי שמת לב שזה היה ייבוש?:לא ייבשת פעם אנשים?:כן איך?:יש לי תכישרנות שלי אתה שותה תה?:כן עם סוכר?:כן בלי סוכר?:לא כמה סוכר?:2 מתי הפעם האחרונה שהייתה בשירותים?:לפני 10 דק' מתי הפעם האחרונה שציירת בצבעי מים?:כמה שנים טובות אתה יודע לצייר כלב?:כן וחתול? אתה יודע לצייר חתול? כן אתה יודע?:כןןן השאלון הזה מפחיד?:מעצבן מילה יותר מדיוקת לדעתך, שאעבור לשאלון יותר זורם?:כן טוב, ניראה לך שאשאל אותך?:כן! אז מה המצב עכשיו?:ס'דר חייכת עכשיו?:לא ועכשיו?:לא כמה כוסות מים אתה שותה ביום?:10 יש לך יס או הוט?:הוט ס'אמק יש לך בריכה בבית?:כן גם סוסים בגינה אתה גר בבינין קומות או קרקע?:קומות אבל לא להרבה זמן יש לך עדיין שגיאות כתיב?:לא נישארת כיתה?:לא עברת באדום?:כן נהגת?:חחח זונות! שאלה מכאיבה אבל קצת ממש קצת זה נחשב?! בן כמה אתה?:20.5 אתה בן או בת?:בן נפגשת עם סלבריטי?:ברור כאילו יש לך עכבר בצבע כחול?:לא באיזה צבע השיער שלך?:חום קאקי מה מידת המכנסיים שלך?:עוד משהו?! שיקרת בשאלה למעלה?:לא למה?:כי לא עניתי האם יצא לך לשקר בנוגע לגילך?:לא.. למרות שאנשים חושבים שכן.. מה אני יעשה שאני נראת בת 37 גרושה +2 למה שיקרת אם שיקרת בנוגע לגיל שלך?:לא שיקרתי הייתה פעם בגן חיות?:אני כל הזמן שם חשבת פעם שאתה מאומץ?:קיוותי לפעמים.. חשבת פעם שאמך מכשפה?:רק אני!?!! חחח סתם... כפרה עליה! האם נכנסת פעם לסרט שההורים שלך חייזירים?:טוב בלי הורים! חטפו אותך פעם?:בקרוב.. מה החפץ האחרון שגנבו לך?: קופסאת סגריות|! מתי בפעם האחרונה התנשקת צרפתית?:משהו בתקופה של החודש האחרון לא זוכרת מתי מתי בפעם האחרונה היה לך חבר?:לפני שנה וחצי קשר רציני משהו כזה אתה מעוניין בחבר חדש?:כן אתה מאוהב?:לא מה אתה עושה היום בעזרת השם?:לא יודעת עדיין מה עשית אתמול?:משתלה מה תעשה מחר בעזרת השם?: אפגש ח'ברה מהצבא האם אתה אוהב את הזריחה\שקיעה?:שקיעה טיפסת פעם על גדר?:כן אתה צבעת את הקיר בחדר שלך?: אפרסק בעד או נגד שאמשיך את השאלון?:בעד! אם הייתה נגד, למה אתה ממשיך בכל זאת לענות?: אויש חפירות האם אתה חושב שהשאלון הזה יגמר מתי שהוא?:כן לכל דבר יש סוף האם ניראה לך שהייתי ממש משועממת שחיברתי את השאלון הזה?:כן אבל לא כמוני שאני עונה עליו מה יותר כיף, לחבר שאלון או לענות על שאלון?:לענות שמעת פעם את מתי כספי?:כן אתה יודע איך ניראה סמי הורי?סקסיייי: לדעתך שרית חדד זונה?:לא בדקתי את גודל החור שלה לדעתך אישה אשר היא זונה יותר מקובלת מאישה שהיא לא זונה?: לא! האם יצא לך להגיד את המשפט: "הכל לטובה" בפומבי?:כן האם הרגשת פעם בודד נפשית?:כן האם הרגשת פעם שבא לך קוקה-קולה ולא היה לך איך להשיג?: אוויש כן זה נוראי האם טעמת פעם מיץ תפוחים ואמרת שיש לזה טעם של וויסקי אך בכל זאת אף פעם לא טעמת וויסקי?:לא קרה לך שנשברה לך ביצה?:כן זרקת זבל מחלון במכונית?:כן אתה יושב באוטובוס במושבים האחרונים?: לפעמים אתה מרגיש פחות מקובל כשאתה יושב במושים הקידמיים של האוטובוס?:לא.. יש נהגים חתיכים באריאל אתה אוהב יותר לנסוע בלילה, או ביום?:לילה אתה מעדיף שוקו קרלו או יוטבתה?:יוטבתה האם טיפסת פעם על עץ?:לא... את זה אני משאירה לקופים שלי בנית פעם "מחנה"?ברור היית בצופים?:את זה אני משאירה לאחי היית בנוער העובד והלומד?:איח עבדת פעם?:כן מילצרת פעם?:לא שתית פאנטה בטעם ענבים?:זה קיים? אכלת שוקולד עם צימוקים?:לא זוכרת שתית חלב עם עוגיות?:לא אתה רעב?:כן ועכשיו?:כן לא בא לך שווארמה?:לא אתה אוהב אמבה?:לא אתה יודע ממה עשויה האמבה?:לא אם לא, שאגלה לך?:לא אם אינך יודע ממה עשויה אמבה, אגלה לך בסוף השאלון.. ניראה לך שהשאלון הזה יגמר?:אולי.. עכשיו אני כבר בספק נכון, כי הצצת! אם מישהו עם אבטיח היה ניכנס לך הביתה מהחלון, מה היית אומר לו?: תביא לי חתיכה אכלת מרשמלו עם שיפודים?:כן אתה אוכל בעמידה?:גם שתית אקונומיקה?:כן בטח.. שתית קליה?:כל יום אחת אכלת אבנית?:ברור ציחצחת היום שיניים?איזה שאלה: ליקקת היום את שיערך?:לא עקץ אותך היום ייתוש?:לא איזה שיר אתה שומע עכשיו אם אתה שומע?: את אח שלי מסתרק מה השיר הראשון ששמעת היום?:משהו של קוויון זימזמת היום?:כן מה חלמת היום?:על אתמול אבל שכאילו היה משהו אחר.. האם אתה חולם הרבה בהקיץ?:כן האם אתה מסתדר עם חום הקיץ?:תלוי מתי אתה מתכוון ללכת לישון היום בעזרת השם?:עוד מעט איזה יום היום?:שישי מה השעה עכשיו?:14:10 השם של האדם הראשון שעולה לך לראש?:עמית השם השני?:מריאלה והשלישי?:כוסאמוק למה דווקא השלישי עלה לך שלישי?: יודעת באיזה גיל למדת שעון?:לא זוכרת איך?:לא זוכרת באיזה גיל למדת לספור, מימי ועד איזה מספר?לא זוכרת: את מי הייתה הכי רוצה לחבק עכשיו?:אמא התעייפת?:כן את החתונה שלך אתה דימיינת כבר?:לא התחפשת פעם לשעשועית?:אה? התחפשת פעם לשוטר?:לא? תדגמן בעירום?:פחחח תשכב עם מישהו עבור 1,000 ש"ח?:לא נגעת בסם?:אמממממממ השתמשת בסם?:אמממממממממממממממ שתית סבון כלים?:ברוררר שמת פקק במה?:אע? הזהירו אותך לא לשים אותו?אע?: הוצאת אותו?:אע? ברחת פעם מכלב?:כן פחדת פעם מציפור?:כן פחדת פעם מסוס?:לא רכב פעם על גב הוריך?:כשהייתי ממש קטנה אבל ממש משכת למישהו במכנסיים?:חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הורדת למישהו את המכנסיים?:חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח התפרצת פעם בשיעור?:לא העליבו אותך פעם?:כן מה הדבר הראשון עליו חשבת היום שהתעוררת?: על למה אני לומדת יום שישי?!!?!?!? השאלון ניגמר?:ברוך השם!

DredLox

New member
יאללה, זרע : )

שלום או היי?: הכי טוב שלום : ) שאלו אותך פעם איך מביאים ילדים לעולם?: לא שאניזוכר...אבל אם כבר שאלתם...לפעמים אמא ואבא אוהבים אחד את השנימאוד, אז אבא מגניס את הבולבול שלו לתוך אמא, והופה יוצא זרע...ואז נולד ילד. מה ענית?: ראו כנזכר לעיל : ) מי זה היה?: כותב השאלון אם לא, אם יבוא ילד קטן ממך וישאל אותך את השאלה הזאת מה תענה לו?: נו...הסברתי כבר... למה דווקא את האמת (אם בחרת באמת) ולמה דווקא לא (אם בחרת בגירסאת כיסוי-שקר)?: הכי טוב שמגיל קטן ילדים יעריכו את הזרע. האם חפרתי על הנושא מספיק?:בהחלט. האם הייתה מעוניין לעבור לנושא אחר בשאלות?:כן, מה אכפת לי? מה זה עולה לי? שמת לב שכבר עברתי?:בהחלט...שום דבר לא חומק ממני...אני חד כתער.. אז מה המצב?: זורם מה השאלה הכי דפוקה ששאלו אותך עד היום?: עומרי הזה כל הזמן מביא אותה בשאלות..."תגיד יב, איך מכינים פיצי?" אתה צוחק מצחוק?: בהחלט הרכבת פעם פאזל?: יו...פו שיזה! שיחקת בטטריס?: בטח...תמיד הייתי מתעצבן שאמא יותר טובה ממני... ניפסלת בשלב ראשון בדייב?:היה עניין...כשהייתי צ'ונג במחשב... כמה IC יש לך?: מזה IC? יש לך ICQ? בהחלט...302406841...דברו איתי... אחלה תוכנה!?: כן...יותר טוב מהמסנג'ר... שמת לב שזה היה ייבוש?: לא כל כך...מסתבר שאנילא כזה חד...חד כטע'חת... ייבשת פעם אנשים?: בטח...נכון לפעמים אתה מרגיש צורך לחלוק דברים? אז זה כי אתה הומו! איך?:כנ"ל. אתה שותה תה?: כן...מידי פעם...זהלא תחביב שלי : ) עם סוכר?: לא..רק מים חמים וקצת תה, ומים קרים בשביל שלא יהיה חם מידי בלי סוכר?: כמה סוכר?: מתי הפעם האחרונה שהייתה בשירותים?: לא יודע...בשלב כלשהו היום מתי הפעם האחרונה שציירת בצבעי מים?: חחחחחח...בכיתה ד'... אתה יודע לצייר כלב?:בטח...כלב מטאל : ) וחתול? אתה יודע לצייר חתול? כן אתה יודע?: יודע...למה מה? השאלון הזה מפחיד?: חחח...קצת לא סטנדרטי... לדעתך, שאעבור לשאלון יותר זורם?: לא יודע...אניאזרום עם זה עוד קצת...ככה שיהיה מה לספר לנכדים... טוב, ניראה לך שאשאל אותך?: אניאחצה את הגשר הזה כשאגיע אליו... אז מה המצב עכשיו?: עייף : \ חייכת עכשיו?: לא... ועכשיו?: גם לא.. כמה כוסות מים אתה שותה ביום?: חחחח...מה שיוצא..אין לי תוכנית יש לך יס או הוט?: הוט...כל הזין... יש לך בריכה בבית?: חחחחחחחחחחחח...יש לי בריכה בטכניון : ) אתה גר בבינין קומות או קרקע?: גר בבית בלי קומות... יש לך עדיין שגיאות כתיב?: קצת במספרים... נישארת כיתה?: חחח...איזה...אני גאון : ) עברת באדום?: כמה פעמים...כשאמא באוטו : ) נהגת?: כן בן כמה אתה?: 22 בקרוב : \ אתה בן או בת?: אני בן! נפגשת עם סלבריטי?: הממממ....כן....רק לא זוכר מי זה היה...ביבי לחץ לי את היד פעם : ) יש לך עכבר בצבע כחול?: לא, לבן, ומלא בלכלוך... באיזה צבע השיער שלך?: שע'ור!!! מה מידת המכנסיים שלך?: שמן שיקרת בשאלה למעלה?: לא, אני באמת שמן : \ למה?:למה אני שמן? כי אני אוכל טוסטים וקורנפלקס ופחזניות... האם יצא לך לשקר בנוגע לגילך?:כן..היה עניין... למה שיקרת אם שיקרת בנוגע לגיל שלך?: כי רציתי להיות מגניב? הייתה פעם בגן חיות?: כן!!! והיו חזירי בר שניסו לתקוף אותי!! אבל היה כלוב והם לא הצליחו : ) חשבת פעם שאתה מאומץ?:בחיים לא...אנינראה בול כמו אמא... חשבת פעם שאמך מכשפה?:חחחחחחח...לא...היא חמודה : ) האם נכנסת פעם לסרט שההורים שלך חייזירים?:חחחח...גם לא...אניבןאדם שפוי... חטפו אותך פעם?: לא...חטפו לי פעם כדור במהלך משע'ק כדורסל... מה החפץ האחרון שגנבו לך?:חחחח....לא יודע...קולה מהמקרר? מתי בפעם האחרונה התנשקת צרפתית?: הממממ : \ מתי בפעם האחרונה היה לך חבר?:חחחחחח...יש לי עד היום חבר...אפילו יותר מאחד... אתה מעוניין בחבר חדש?: כן, רק אם הוא מגניב ואוהב לעשן נרגילה... אתה מאוהב?: לא...הלב שלי שבור : \ מה אתה עושה היום בעזרת השם?: אולי אלך לפאב...אם נמצא לאן ללכת בעיר הרקובה הזאת...אריאל לנצח, חיפה לרצח... מה עשית אתמול?: ראיתי כדורסל אצל נתן... מה תעשה מחר בעזרת השם?: בעזרת השם מחר אני אשן עד הצהריים ואז אלמד למבחן... האם אתה אוהב את הזריחה\שקיעה?:כן...זריחה הכי טוב...ככה עננים שחורים וקצת אור..הכי מגניב. טיפסת פעם על גדר?: כן...אני לא טוב בזה... אתה צבעת את הקיר בחדר שלך?: חחחח...לא...אבא צבע פעם ולכלך לי את הלונג של בוב מארלי... בעד או נגד שאמשיך את השאלון?: תמשיך...לא עולה ליכסף... אם הייתה נגד, למה אתה ממשיך בכל זאת לענות?:למה מה? כי אני פוחוייסט! האם אתה חושב שהשאלון הזה יגמר מתי שהוא?:בהחלט...ראיתי את השאלה האחרונה : ) האם ניראה לך שהייתי ממש משועממת שחיברתי את השאלון הזה?: אני חושב שלא, אבל אי אפשר לדעת... מה יותר כיף, לחבר שאלון או לענות על שאלון?: הכי כיף זה לאונן כשמישהי מלקקת לך את החור של הטע'חת. שמעת פעם את מתי כספי?: שמעתי עליו אתה יודע איך ניראה סמי הורי?: מי זה בכלל? לדעתך שרית חדד זונה?:שרית חדד בת זונה...בת זונההההה לדעתך אישה אשר היא זונה יותר מקובלת מאישה שהיא לא זונה?: אניחושב שאשה שהיא זונה מקבלת יותר. האם יצא לך להגיד את המשפט: "הכל לטובה" בפומבי?: בטח...משפט זהב...עוגה... האם הרגשת פעם בודד נפשית?:חחח...כן, הרבה... האם הרגשת פעם שבא לך קוקה-קולה ולא היה לך איך להשיג?: בטח...עכשיו למשל : \ האם טעמת פעם מיץ תפוחים ואמרת שיש לזה טעם של וויסקי אך בכל זאת אף פעם לא טעמת וויסקי?: חחחח....יאלללללללה קרה לך שנשברה לך ביצה?: כן...מבאס... זרקת זבל מחלון במכונית?: חחחחחחחח....בטח...ואז זה גרם תאונה מאחורה והתבאסתי : ) אתה יושב באוטובוס במושבים האחרונים?: כן, כי אני מקובל... אתה מרגיש פחות מקובל כשאתה יושב במושים הקידמיים של האוטובוס?: בטח...כל הקולים יושבים מאחורה... אתה אוהב יותר לנסוע בלילה, או ביום?: בלילה...הכי אווירתי...

DredLox

New member
המשע'!

אתה מעדיף שוקו קרלו או יוטבתה?: אני לא סובל את כל החרא הזה... האם טיפסת פעם על עץ?: כן...ביסודי... בנית פעם "מחנה"? הייתה לנו זולה... היית בצופים?:הייתי בנוער העובד והלומד...ז'בוטינסקי המלך! היית בנוער העובד והלומד?: כן!!!!! עבדת פעם?: עבדתי בסקרים, ובשפ"ע... מילצרת פעם?: לא, זובי, לא כלבה של אף אחד... שתית פאנטה בטעם ענבים?: חחחח...לא יצא לי...שתיתי פאנטה בטעם זרע אבל... אכלת שוקולד עם צימוקים?: כן...הכי טעים!!! צימוקים ואוגזים! שתית חלב עם עוגיות?:חחח...פעם ראיתי ברחוב סומסום שעושים את זה וביקשתי מסבתא שתעשה לי והיא עשתה וזה היה מגעיל...אני לא אוהב לשתות חלב... אתה רעב?:לא...הבאתי אותה בטוסטים אצל עומרי. ועכשיו?: לא. לא בא לך שווארמה?: לא...שווארמה זה למפסידנים... אתה אוהב אמבה?: לא, אני מתורבת אתה יודע ממה עשויה האמבה?:מנגו אם לא, שאגלה לך?: מנגו אם אינך יודע ממה עשויה אמבה, אגלה לך בסוף השאלון..מנגו ניראה לך שהשאלון הזה יגמר?: בסופו של דבר יגמר נכון, כי הצצת! נע'ון!!! אם מישהו עם אבטיח היה ניכנס לך הביתה מהחלון, מה היית אומר לו?: הוא לא היה מצליח כי אני קומה שניה... אכלת מרשמלו עם שיפודים?: כן...סתאם חרא...עדיף לאכול תפוחי אדמה... אתה אוכל בעמידה?: לא, בישיבה, אחרת הל הולך לי לרגליים... שתית אקונומיקה?: חחחחחחחחחחח....איככככ שתית קליה?: לא אכלת אבנית?: כן...אין ברירה... ציחצחת היום שיניים?: כן, בבוקר... ליקקת היום את שיערך?:גם : ) עקץ אותך היום ייתוש?:לא...אין יתושים בטכניון... איזה שיר אתה שומע עכשיו אם אתה שומע?:King Crimson - Islands מה השיר הראשון ששמעת היום?: לא יודע...משהו מהאלבום הזה...כבר שבוע אני חורש עליו... זימזמת היום?: חחחחח...כן, נראה לי.... מה חלמת היום?: אההה...לא זוכר.... האם אתה חולם הרבה בהקיץ?: כן...אני חלמן שכזה... האם אתה מסתדר עם חום הקיץ?: אני מת על חום...עדיף על קור תמיד... מתי אתה מתכוון ללכת לישון היום בעזרת השם?: כנראה 3-4 ככה...כי אני ערפד...אני חי בלילה... איזה יום היום?:יום שישי, בעזרת השם. מה השעה עכשיו?:19:04 השם של האדם הראשון שעולה לך לראש?: דימה השם השני?: טשי והשלישי?:מיכאל למה דווקא השלישי עלה לך שלישי?: לא יודע...אין לשפוט אדם בשעת כעסו! באיזה גיל למדת שעון?: חחחחח...בכיתה ב' ככה, או ג'... איך?: מקסים נובק הסביר לי... באיזה גיל למדת לספור, מימי ועד איזה מספר?:בכיתה א' כבר הכפלתי מספרים בראש... את מי הייתה הכי רוצה לחבק עכשיו?: לא יודע...את טשי השמנה...היא כזאת רכה ומגניבה : ) התעייפת?: אני עייף בלי שום קשר...ישנתי איהז 4 שעות.... את החתונה שלך אתה דימיינת כבר?: כן...אני מתחתן במשתלה... התחפשת פעם לשעשועית?: חחח...לא...התחפשתי למוסקטר ואף אחד לא הבין מזההחרא הזה... התחפשת פעם לשוטר?: לא...התחפשתי פעם לפריק, ואפילו לא ציירתי על הג'ינס... תדגמן בעירום?: כבר דיגמנתי... תשכב עם מישהו עבור 1,000 ש"ח?: עם מישהו? 1000 זה קצת מידי... נגעת בסם?: נפלתי לבקבוק השתמשת בסם?: השתמשתי בקיסם שיניים שתית סבון כלים?: בטעות אולי... שמת פקק במה?: בטע'חת!!! הזהירו אותך לא לשים אותו?: לא...כולם רק המליצו בחום...באט פלאגס לנצח! הוצאת אותו?: הוא עדיין שם. ברחת פעם מכלב?: חחחח...כן...כשהייתי קטן... פחדת פעם מציפור?: חחחחחחחחחח...אעלק ציפור...לא : ) פחדת פעם מסוס?: לא...סוסים הם אחלה גברים רכב פעם על גב הוריך?:על גבו של יעקוב, הבן דוד המגניב רכבתי : ) משכת למישהו במכנסיים?:משכתי למישהי בדגדגן...היא אהבה את זה. הורדת למישהו את המכנסיים?:הורדתי למישהי משחקים מהאינטרנט... התפרצת פעם בשיעור?: כן...והמורה כעסה...אז חשפתי לה ת'טע'חת... העליבו אותך פעם?: בטח...אני נפש רגישה ועדינה... מה הדבר הראשון עליו חשבת היום שהתעוררת?: איזה זין, יש מבחן... השאלון ניגמר?: כן! כיףףף? וגם לא אמרו ממה עשויה אמבה...איזהרמאות...למרות שאני יודע שמנגו...

../images/Emo47.gif

שלום או היי?: שלום שאלו אותך פעם איך מביאים ילדים לעולם?: לא מה ענית?: לא שאלו מי זה היה?: אם לא, אם יבוא ילד קטן ממך וישאל אותך את השאלה הזאת מה תענה לו?: אמא ואבא שוכבים, הזרע של האבא והביצית של האמא מתחברים והעובר מתפתח בבטן במשך תשעה חודשים ואז האמא משריצה את המפלצת החוצה למה דווקא את האמת (אם בחרת באמת) ולמה דווקא לא (אם בחרת בגירסאת כיסוי-שקר)?: כי הילד יזכור את זה למשך כל חייו ויחיה באשליות שמביאים ילד בדרך אחרת עד שהוא יגיע לכיתה ז' והוא יחשוב שהוא היה טמבל כל השנים. אז עדיף להגיד את האמת. האם חפרתי על הנושא מספיק?: מספיק האם הייתה מעוניין לעבור לנושא אחר בשאלות?:כן שמת לב שכבר עברתי?:כן אז מה המצב?:בסדר מה השאלה הכי דפוקה ששאלו אותך עד היום?:"אלוהים?"- זה היה איזה איטלקי מפגר שהתלהב שאני מישראל אז הוא שאל אותי בעברית: "אלוהים? אלוהים?" אתה צוחק מצחוק?:כן. זה טל פרידמן הרכבת פעם פאזל?:בטח. אני אלופה בזה! שיחקת בטטריס?:כן ניפסלת בשלב ראשון בדייב?: אי אפשר להיפסל בשלב הזה אם אני לא טועה כמה IC יש לך?: מה זה? יש לך ICQ? כן אחלה תוכנה!?: היא בסדר שמת לב שזה היה ייבוש?:לא ייבשת פעם אנשים?: כן איך?: כל מיני דרכים אתה שותה תה?: כן. כל יום בבוקר עם סוכר?: כן בלי סוכר?:לא כמה סוכר?:2 מתי הפעם האחרונה שהייתה בשירותים?: היום. מתי הפעם האחרונה שציירת בצבעי מים?: לפני שבוע אתה יודע לצייר כלב?: כן וחתול? אתה יודע לצייר חתול? כן אתה יודע?: כן השאלון הזה מפחיד?:לא. לדעתך, שאעבור לשאלון יותר זורם?: תעבור גם ככה טוב, ניראה לך שאשאל אותך?:בדיוק אז מה המצב עכשיו?:כמו קודם חייכת עכשיו?: ממש לא ועכשיו?:לא כמה כוסות מים אתה שותה ביום?:0 יש לך יס או הוט?:הוט יש לך בריכה בבית?:לא אתה גר בבינין קומות או קרקע?:בניין יש לך עדיין שגיאות כתיב?: לא. רק כשאני לא שמה לב נישארת כיתה?: לא עברת באדום?: כן. לחץ חברתי נהגת?: כן בן כמה אתה?:18 עוד מעט אתה בן או בת?:בת נפגשת עם סלבריטי?: כן יש לך עכבר בצבע כחול?:לא באיזה צבע השיער שלך?:חום כרגע מה מידת המכנסיים שלך?: 38 שיקרת בשאלה למעלה?: לא למה?: אי אפשר להסתיר שומן.אז כל הבנות, מי שמשקרת בקשר למשקל שלה או למידה שלה תדעו שזה לא עובד. לאנשים יש עיניים האם יצא לך לשקר בנוגע לגילך?: כן למה שיקרת אם שיקרת בנוגע לגיל שלך?: כי רציתי להכנס למקום כלשהו שהכניסה מותרת רק למי שמעל 18 הייתה פעם בגן חיות?:כן חשבת פעם שאתה מאומץ?: כן חשבת פעם שאמך מכשפה?:אני בטוחה האם נכנסת פעם לסרט שההורים שלך חייזירים?: לא חטפו אותך פעם?:אני זוכרת משהו כזה מה החפץ האחרון שגנבו לך?: לא זוכרת מתי בפעם האחרונה התנשקת צרפתית?: לא זוכרת. הרבה זמן. שלושה שבועות בערך מתי בפעם האחרונה היה לך חבר?: לפני שנתיים אתה מעוניין בחבר חדש?:כן אתה מאוהב?: כן מה אתה עושה היום בעזרת השם?:נוסעת לפאב לחגוג יומולדת לחבר טוב שלי מה עשית אתמול?: הייתי בברקן מה תעשה מחר בעזרת השם?: סינמה סיטי ואז אלמד לתנ"ך האם אתה אוהב את הזריחה\שקיעה?: את השקיעה טיפסת פעם על גדר?: כן אתה צבעת את הקיר בחדר שלך?: כן בעד או נגד שאמשיך את השאלון?: אין לי משהו אחר לעשות בנתיים. זה זורם טוב אם הייתה נגד, למה אתה ממשיך בכל זאת לענות?: האם אתה חושב שהשאלון הזה יגמר מתי שהוא?:כן האם ניראה לך שהייתי ממש משועממת שחיברתי את השאלון הזה?: די לדבר על עצמך מה יותר כיף, לחבר שאלון או לענות על שאלון?: לחבר שאלון שמעת פעם את מתי כספי?:כן אתה יודע איך ניראה סמי הורי?:כן לדעתך שרית חדד זונה?:לא לדעתך אישה אשר היא זונה יותר מקובלת מאישה שהיא לא זונה?: תלוי באיזה חברה האם יצא לך להגיד את המשפט: "הכל לטובה" בפומבי?: לא. אבל אמרתי "לכל דבר יש סיבה" האם הרגשת פעם בודד נפשית?: כן האם הרגשת פעם שבא לך קוקה-קולה ולא היה לך איך להשיג?: כן!!!!!!!!!!!!!!111111111 האם טעמת פעם מיץ תפוחים ואמרת שיש לזה טעם של וויסקי אך בכל זאת אף פעם לא טעמת וויסקי?: לא. אבל זה קרה עם משהו אחר. שאכלתי גרעין אבטיח והיה לזה טעם של רפת למרות שלא אכלתי אף פעם רפת קרה לך שנשברה לך ביצה?:כן זרקת זבל מחלון במכונית?: לא אתה יושב באוטובוס במושבים האחרונים?: כשיוצא לי אתה מרגיש פחות מקובל כשאתה יושב במושים הקידמיים של האוטובוס?: לא אתה אוהב יותר לנסוע בלילה, או ביום?: ביום אתה מעדיף שוקו קרלו או יוטבתה?:יוטבתה האם טיפסת פעם על עץ?: כן בנית פעם "מחנה"? ברור!! כל החיים שלי הייתי עוסקת בזה. הייתה לי קריירה היית בצופים?:כן היית בנוער העובד והלומד?: לא עבדת פעם?: כן מילצרת פעם?: לא שתית פאנטה בטעם ענבים?: לא אכלת שוקולד עם צימוקים?:לא שתית חלב עם עוגיות?: כן אתה רעב?: לא ועכשיו?: לא לא בא לך שווארמה?: לא עכשיו אתה אוהב אמבה?: לא אתה יודע ממה עשויה האמבה?: לא אם לא, שאגלה לך?: לא אם אינך יודע ממה עשויה אמבה, אגלה לך בסוף השאלון.. ניראה לך שהשאלון הזה יגמר?: לא נכון, כי הצצת! :-\ אם מישהו עם אבטיח היה ניכנס לך הביתה מהחלון, מה היית אומר לו?: ":-\" אכלת מרשמלו עם שיפודים?: כן אתה אוכל בעמידה?: לפעמים שתית אקונומיקה?:לא שתית קליה?: לא אכלת אבנית?: בטוח ציחצחת היום שיניים?:כן ליקקת היום את שיערך?: עדיין לא עקץ אותך היום ייתוש?: לא איזה שיר אתה שומע עכשיו אם אתה שומע?: אני לא שומעת שיר מה השיר הראשון ששמעת היום?: השיר מאלאדין זימזמת היום?: כן מה חלמת היום?: אני לא זוכרת בדיוק מה זה היה אבל אני זוכרת שסרגיי היה שם וזה מן טיול מוזר כזה בחו"ל במקום מוזר כמו בציור או בסרט האם אתה חולם הרבה בהקיץ?: כן האם אתה מסתדר עם חום הקיץ?: כן מתי אתה מתכוון ללכת לישון היום בעזרת השם?: נראה מתי אני אחזור. איזה יום היום?: שישי מה השעה עכשיו?:20:41 השם של האדם הראשון שעולה לך לראש?:דנגור. כי הסתכלתי על הצד של הפלאפון השם השני?:נקטע לי הקו מחשבה והשלישי?: למה דווקא השלישי עלה לך שלישי?: באיזה גיל למדת שעון?: בגן איך?: לא זוכרת באיזה גיל למדת לספור, מימי ועד איזה מספר?: לא זוכרת את מי הייתה הכי רוצה לחבק עכשיו?:לא עולה לי אף אחד לראש התעייפת?: לא את החתונה שלך אתה דימיינת כבר?: כן. בלאס וגאס התחפשת פעם לשעשועית?:לא התחפשת פעם לשוטר?: לא תדגמן בעירום?: אולי כשאהיה מפורסמת ואני אהיה חייבת לעשות את זה תשכב עם מישהו עבור 1,000 ש"ח?: תלוי מי זה נגעת בסם?: כן השתמשת בסם?:כן שתית סבון כלים?:סבון כלים לא שמת פקק במה?:מה????? הזהירו אותך לא לשים אותו?: הוצאת אותו?: ברחת פעם מכלב?: לא פחדת פעם מציפור?: כן פחדת פעם מסוס?:כן רכב פעם על גב הוריך?:לא משכת למישהו במכנסיים?:חח כן הורדת למישהו את המכנסיים?:כן התפרצת פעם בשיעור?:כן העליבו אותך פעם?:כן מה הדבר הראשון עליו חשבת היום שהתעוררת?: על החלום המעוות שלי השאלון ניגמר?:עוד שניה

../images/Emo215.gif

שלום או היי?: היי שאלו אותך פעם איך מביאים ילדים לעולם?: כן מה ענית?: מתוך כרוב מי זה היה?: פינקס הקטן אם לא, אם יבוא ילד קטן ממך וישאל אותך את השאלה הזאת מה תענה לו?: לך מפה ילד. למה דווקא את האמת (אם בחרת באמת) ולמה דווקא לא (אם בחרת בגירסאת כיסוי-שקר)?: מה את חופרת??? האם חפרתי על הנושא מספיק?: כן האם הייתה מעוניין לעבור לנושא אחר בשאלות?: כן שמת לב שכבר עברתי?: בונא הגר את מהשטן. אז מה המצב?: בסדר.. מה השאלה הכי דפוקה ששאלו אותך עד היום?: תעלי כמה סעיפים למעלה אתה צוחק מצחוק?: כן הרכבת פעם פאזל?: בטח שיחקת בטטריס?: כן ניפסלת בשלב ראשון בדייב?: לא כמה IC יש לך?: אהה אני צריך לבדוק קודם מזה IC ואז אני יחזור אלייך עם תשובה יש לך ICQ? סוג של... אחלה תוכנה!?: לא יש לי תוכנה יותר טובה שמת לב שזה היה ייבוש?: לא ייבשת פעם אנשים?: כן איך?: תליתי אותם אחרי כביסה על חבל כביסה. אתה שותה תה?: לא עם סוכר?: - בלי סוכר?: - כמה סוכר?: - מתי הפעם האחרונה שהייתה בשירותים?: לפני חצי שעה מתי הפעם האחרונה שציירת בצבעי מים?: בגיל 8 אתה יודע לצייר כלב?: כן וחתול? אתה יודע לצייר חתול? כן אתה יודע?: גם השאלון הזה מפחיד?: הוא מתחרבן מרגע לרגע.. לדעתך, שאעבור לשאלון יותר זורם?: זה יכול להיות תוספת מרעננת.. טוב, ניראה לך שאשאל אותך?: מה את רוצה???? מה???? אז מה המצב עכשיו?: בגללך - על הפנים.. חייכת עכשיו?: לא ועכשיו?: גם לא כמה כוסות מים אתה שותה ביום?: 3 בלחץ יש לך יס או הוט?: הוט יש לך בריכה בבית?: יש האומרים שכן.. אתה גר בבינין קומות או קרקע?: יש שיחלקו בנושא.. יש לך עדיין שגיאות כתיב?: לא נישארת כיתה?: לא עברת באדום?: כן נהגת?: האם עברתי באדום ברגל או בזמן שנהגתי? בן כמה אתה?: כמעט 18 אתה בן או בת?: זכר נפגשת עם סלבריטי?: לא שזכור לי יש לך עכבר בצבע כחול?: יש לי עכשיו בצבע אפור באיזה צבע השיער שלך?: סוג של חום מה מידת המכנסיים שלך?: 36 נראה לי או 46 אני לא יודע איך בודקים את זה עם ה+10 וכאלה...קיצר משהו עם 6 שיקרת בשאלה למעלה?: לא הייתי כנה לחלוטין למה?: כי היה חשוב לי להעביר את המידע הזה ביושר האם יצא לך לשקר בנוגע לגילך?: כן תחחח למה שיקרת אם שיקרת בנוגע לגיל שלך?: אבל לא שיקרתי מה את לא מבינה? הייתה פעם בגן חיות?: בטח וראיתי אותך שם אפילו חשבת פעם שאתה מאומץ?: כן חשבת פעם שאמך מכשפה?: לא... האם נכנסת פעם לסרט שההורים שלך חייזירים?: זה שילוב של חייזרים עם חזירים? חטפו אותך פעם?: לא מה החפץ האחרון שגנבו לך?: סיכה של לימפ ביזקיט בכיתה ז'! מתי בפעם האחרונה התנשקת צרפתית?: דיי מזמן.. מתי בפעם האחרונה היה לך חבר?: יש לי עדיין חברים אבל את מתכוונת בקטע מיני? אתה מעוניין בחבר חדש?: אממ לא ממש.. אתה מאוהב?: לא מה אתה עושה היום בעזרת השם?: לומד, רואה טלויזיה ויוצא החוצה להתאוורר מה עשית אתמול?: ישבתי בפוב. (פאב) מה תעשה מחר בעזרת השם?: שביזות יום א'- בצפר. האם אתה אוהב את הזריחה\שקיעה?: שקיעה טיפסת פעם על גדר?: כן אתה צבעת את הקיר בחדר שלך?: כן בעד או נגד שאמשיך את השאלון?: בעד אם הייתה נגד, למה אתה ממשיך בכל זאת לענות?: אבל אני לא סתומה האם אתה חושב שהשאלון הזה יגמר מתי שהוא?: כן האם ניראה לך שהייתי ממש משועממת שחיברתי את השאלון הזה?: לא נראה לי, אני בטוח.. מה יותר כיף, לחבר שאלון או לענות על שאלון?: לענות שמעת פעם את מתי כספי?: כן..אבל במפתיע כזה ברדיו אתה יודע איך ניראה סמי הורי?: ערבי? לדעתך שרית חדד זונה?: לא היא סתם לא יודעת מתי להפסיק לקחת כסף על העבודה שלה... לדעתך אישה אשר היא זונה יותר מקובלת מאישה שהיא לא זונה?: בקרב הגברים אני מניח שכן.. האם יצא לך להגיד את המשפט: "הכל לטובה" בפומבי?: לא האם הרגשת פעם בודד נפשית?: האם יש לך שקל? האם הרגשת פעם שבא לך קוקה-קולה ולא היה לך איך להשיג?: לא האם טעמת פעם מיץ תפוחים ואמרת שיש לזה טעם של וויסקי אך בכל זאת אף פעם לא טעמת וויסקי?: לא.... קרה לך שנשברה לך ביצה?: אמממ עכשיו, זאת בעיה כי אני לא הבנתי איזה סוג של ביצה עכשיו- אם את מתכוונת לביצה ביצה אז לא אבל אם סתם לביצה אז כן... זרקת זבל מחלון במכונית?: יס אתה יושב באוטובוס במושבים האחרונים?: לפעמים אתה מרגיש פחות מקובל כשאתה יושב במושים הקידמיים של האוטובוס?: לא אבל ככה נמנעים מלשבת לידך כי המבוגרים לא אוהבים את ה''אחורה'' אתה אוהב יותר לנסוע בלילה, או ביום?: לילה אתה מעדיף שוקו קרלו או יוטבתה?: יוטבתה האם טיפסת פעם על עץ?: כן בנית פעם "מחנה"? כן היית בצופים?: לא היית בנוער העובד והלומד?: לא עבדת פעם?: כן מילצרת פעם?: כן שתית פאנטה בטעם ענבים?: גאד לא. אכלת שוקולד עם צימוקים?: כן שתית חלב עם עוגיות?: כן!! אתה רעב?: לא ועכשיו?: גם לא לא בא לך שווארמה?: לא עכשיו אתה אוהב אמבה?: ממש לא אתה יודע ממה עשויה האמבה?: סיגריות אם לא, שאגלה לך?: לא אם אינך יודע ממה עשויה אמבה, אגלה לך בסוף השאלון.. ניראה לך שהשאלון הזה יגמר?: כן כבר שאלת! נכון, כי הצצת! לא... אם מישהו עם אבטיח היה ניכנס לך הביתה מהחלון, מה היית אומר לו?: נ''שכח מהתקרית הזאת רק גבר תחתוך איזה פלח...'' אכלת מרשמלו עם שיפודים?: כן אתה אוכל בעמידה?: כן שתית אקונומיקה?: לא, אם כן לא הייתי עונה על השאלון המשעמם הזה שתית קליה?: לא.. אכלת אבנית?: למה לי לעשות את זה?? ציחצחת היום שיניים?: כן ליקקת היום את שיערך?: נו בטח עקץ אותך היום ייתוש?: לא איזה שיר אתה שומע עכשיו אם אתה שומע?: אני לא שומע מה השיר הראשון ששמעת היום?: עוד לא שמעתי זימזמת היום?: לא מה חלמת היום?: שאני חונק אותך האם אתה חולם הרבה בהקיץ?: לא האם אתה מסתדר עם חום הקיץ?: כן מתי אתה מתכוון ללכת לישון היום בעזרת השם?: לא יודע איזה יום היום?: שבת מה השעה עכשיו?: 12:15 השם של האדם הראשון שעולה לך לראש?: מני השם השני?: ששון והשלישי?: מתתיהו למה דווקא השלישי עלה לך שלישי?: כי חשבתי על בנאדם על כל שאלה ששאלת והוא הראשון שעלה לי אחרי שקראתי כל שאלה נפדרת אז בגלל זה...שלוששששש!! באיזה גיל למדת שעון?: ביולוגי, אנלוגי או דיגיטלי? איך?: מה איך? באיזה גיל למדת לספור, מימי ועד איזה מספר?: פשוט ככה. את מי הייתה הכי רוצה לחבק עכשיו?: מישהו גדול ורך התעייפת?: כן את החתונה שלך אתה דימיינת כבר?: לא התחפשת פעם לשעשועית?: לא אבל למשרוקית כן התחפשת פעם לשוטר?: זובי...אני לא מנאייק. תדגמן בעירום?: לא. תשכב עם מישהו עבור 1,000 ש"ח?: עם מישהו מישהו או עם מישהו ס'תומרת כל אחד או אחת? כאילו את פונה לשאלה בשפה זכרית אבל היא מיועדת לבנות המין השני גם? נגעת בסם?: לא, הסם נגע בי. השתמשת בסם?: לא, הוא השתמש בי. שתית סבון כלים?: בטח, שוטים! שמת פקק במה?: פקק במה? הזהירו אותך לא לשים אותו?: לא הוצאת אותו?: את מה?? ברחת פעם מכלב?: כן פחדת פעם מציפור?: כן הזונות מחרבנות מהמרומים. פחדת פעם מסוס?: לא רכב פעם על גב הוריך?: מה?? משכת למישהו במכנסיים?: לא מכנסיו של אדם הם מכנסיו. הורדת למישהו את המכנסיים?: הל נו! התפרצת פעם בשיעור?: וואה האא.. העליבו אותך פעם?: כן מה הדבר הראשון עליו חשבת היום שהתעוררת?: אני צמא. השאלון ניגמר?: אני מניח..

maya metal

New member
אם לא ננסה איך נדע...

שלום או היי?: היי. שאלו אותך פעם איך מביאים ילדים לעולם?: כן. מה ענית?: את האמת. מי זה היה?: בן דוד שלי ו.. בולי. אם לא, אם יבוא ילד קטן ממך וישאל אותך את השאלה הזאת מה תענה לו?: למה דווקא את האמת (אם בחרת באמת) ולמה דווקא לא (אם בחרת בגירסאת כיסוי-שקר)?: כי ככה! האם חפרתי על הנושא מספיק?: אני לא בלש אבלנראה לי שכן.. האם הייתה מעוניין לעבור לנושא אחר בשאלות?: הייתי מוכנה לנסות.. שמת לב שכבר עברתי?: וואו! פתאום זה הכה בי! אז מה המצב?: זורמים.. מה השאלה הכי דפוקה ששאלו אותך עד היום?: אני לא יודעת.. אתה צוחק מצחוק?: כן. הרכבת פעם פאזל?: היום! שיחקת בטטריס?: היו מקרים בעבר.. ניפסלת בשלב ראשון בדייב?: מי זה דייב? כמה IC יש לך?: זה מטופש. יש לך ICQ? זה מטופש. אחלה תוכנה!?: זה מטופש. שמת לב שזה היה ייבוש?: וואו!! נכון!!!! ייבשת פעם אנשים?: ייבשתי את הביצות כדי שאתם תוכלו לחיות כמו בני אדם! איך?: עצי אקליפטוס אתה שותה תה?: לעיתים. עם סוכר?:כן. בלי סוכר?: לא. כמה סוכר?: 2 וע'צי. מתי הפעם האחרונה שהייתה בשירותים?: לפני שעה ככה.. מתי הפעם האחרונה שציירת בצבעי מים?: לפני כמה שנים ככה.. אתה יודע לצייר כלב?: יודעת.. וחתול? אתה יודע לצייר חתול? כן אתה יודע?: לא. השאלון הזה מפחיד?: כ"כ!!! לדעתך, שאעבור לשאלון יותר זורם?: ננסה. טוב, ניראה לך שאשאל אותך?: אממ.. אני אספור עד 3.. 1 2 3 "מה המצב עכשיו?" אז מה המצב עכשיו?: סביר. חייכת עכשיו?: לא. ועכשיו?:לא. כמה כוסות מים אתה שותה ביום?: אחת.. יש לך יס או הוט?: הוט בייבי.. יש לך בריכה בבית?: 18. אתה גר בבינין קומות או קרקע?:קרקע.. יש לך עדיין שגיאות כתיב?: לפעמים. נירעא לי. נישארת כיתה?: לא. עברת באדום?: קרה.. נהגת?: לא.. בן כמה אתה?:17 אתה בן או בת?: זה משתנה בשמש. נפגשת עם סלבריטי?: לא נראה לי.. יש לך עכבר בצבע כחול?:לא. באיזה צבע השיער שלך?: שילוב של שיער כתום ושורשים בלונדיניים. מה מידת המכנסיים שלך?: נפתחנו... שיקרת בשאלה למעלה?:לא. למה?: ככה. האם יצא לך לשקר בנוגע לגילך?: בכיתה ו' בצ'אט הייתי אומרת שאני בת 14.. למה שיקרת אם שיקרת בנוגע לגיל שלך?: כי הרציתי להיות בת 14ץ.. הייתה פעם בגן חיות?: כן. חשבת פעם שאתה מאומץ?: כן.. כשהייתי קטנה יותר אחותי הייתה אומרת לי שמצאו אותי בספריה. חשבת פעם שאמך מכשפה?: אני הבת של אלן מושל... האם נכנסת פעם לסרט שההורים שלך חייזירים?: לא.. חטפו אותך פעם?: חייזרים? מה החפץ האחרון שגנבו לך? אממ.. לא זוכרת.: מתי בפעם האחרונה התנשקת צרפתית?: עם לשון!?!?!?!?!?! אייייכככככככככ מתי בפעם האחרונה היה לך חבר?: אף פעם.... :( אתה מעוניין בחבר חדש?: מי ירצה להיות חבר שלי... אתה מאוהב?: בעכבר הכחול.. מה אתה עושה היום בעזרת השם?: הולכת לישון ישתבח שמו.. מה עשית אתמול?: נרדמתי לפני שאשד הספיק להגיע וסטיב לא העיר אותי!!!!! מה תעשה מחר בעזרת השם?: אלך לבית ספר השם בן זונה! האם אתה אוהב את הזריחה\שקיעה?: זריחה. טיפסת פעם על גדר?: כן ואז פתחתי את השפה. אתה צבעת את הקיר בחדר שלך?: חלק ממנו.. בעד או נגד שאמשיך את השאלון?: אני נמנעת.. אם הייתה נגד, למה אתה ממשיך בכל זאת לענות?: האם אתה חושב שהשאלון הזה יגמר מתי שהוא?: אני בטוחה שכן... האם ניראה לך שהייתי ממש משועממת שחיברתי את השאלון הזה?:אני בטוחה שכן... מה יותר כיף, לחבר שאלון או לענות על שאלון?:אני לא יודעת אף פעם לא חיברתי על שאלון אבל לא נראה לי ששניהם כזה שוס... שמעת פעם את מתי כספי?: כן.. אתה יודע איך ניראה סמי הורי?:לא משהו.. לדעתך שרית חדד זונה?:היא לא זמרת? לדעתך אישה אשר היא זונה יותר מקובלת מאישה שהיא לא זונה?: מקובלת בחהרה כאילו? אז הזונה יותר מקובלת.. האם יצא לך להגיד את המשפט: "הכל לטובה" בפומבי?: יצא.. האם הרגשת פעם בודד נפשית?: האם הרגשת פעם שבא לך קוקה-קולה ולא היה לך איך להשיג?לפני 10 דקות!!: האם טעמת פעם מיץ תפוחים ואמרת שיש לזה טעם של וויסקי אך בכל זאת אף פעם לא טעמת וויסקי?: לא.. קרה לך שנשברה לך ביצה?: כן.. אני מעדיפה לא לדבר על זה.. זרקת זבל מחלון במכונית?:לא.. אתה יושב באוטובוס במושבים האחרונים?: לא.. זה שמור לזונות המקובלות.. אתה מרגיש פחות מקובל כשאתה יושב במושים הקידמיים של האוטובוס?: אני מרגישה בודדה ומנוכרת מהחברה הבורגנית. אתה אוהב יותר לנסוע בלילה, או ביום?: לא יודעת.. אתה מעדיף שוקו קרלו או יוטבתה?: יטבתה!! האם טיפסת פעם על עץ?: כן.. בנית פעם "מחנה"? ברור!!! היית בצופים?:לא.. היית בנוער העובד והלומד?: לא.. עבדת פעם?: קרה.. מילצרת פעם?:קרה.. שתית פאנטה בטעם ענבים?: הסגול? כן.. איכ. אכלת שוקולד עם צימוקים?:לא! שתית חלב עם עוגיות?:בטח! אתה רעב?:לא עכשיו אכלתי.. ועכשיו?: לא.. לא בא לך שווארמה?: לא.. אתה אוהב אמבה?:לא. אתה יודע ממה עשויה האמבה?: כן. אם לא, שאגלה לך?: לא. אם אינך יודע ממה עשויה אמבה, אגלה לך בסוף השאלון.. ניראה לך שהשאלון הזה יגמר?: כן.. נכון, כי הצצת! אם מישהו עם אבטיח היה ניכנס לך הביתה מהחלון, מה היית אומר לו?: שלום. אכלת מרשמלו עם שיפודים?: כן.. אתה אוכל בעמידה?: לעיתים.. שתית אקונומיקה?: לא. שתית קליה?: לא. אכלת אבנית?: לא. ציחצחת היום שיניים?: כן. ליקקת היום את שיערך?: לא. עקץ אותך היום ייתוש?: לא. איזה שיר אתה שומע עכשיו אם אתה שומע?: משהו של ג'פרסון איירפלין. מה השיר הראשון ששמעת היום?:לא זוכרת.. זימזמת היום?: כן. מה חלמת היום?: לא זוכרת.. האם אתה חולם הרבה בהקיץ?: המון. האם אתה מסתדר עם חום הקיץ?:חיה עם זה.. מתי אתה מתכוון ללכת לישון היום בעזרת השם?: מתכוונת. איזה יום היום?: שבת. מה השעה עכשיו?: 18:16 השם של האדם הראשון שעולה לך לראש?: פצקל'ה. השם השני?: סטיב. והשלישי?: יוני. למה דווקא השלישי עלה לך שלישי?: כי הוא ליידי. באיזה גיל למדת שעון?: 4 נראה לי.. איך?: אמא לימדה אותי. באיזה גיל למדת לספור, מימי ועד איזה מספר?: 3 ככה.. לא יודעת.. את מי הייתה הכי רוצה לחבק עכשיו?: יוגב. התעייפת?: לא.. באתי עירנית.. את החתונה שלך אתה דימיינת כבר?: כן.. אבל בואו נשאיר את זה בנינו.. התחפשת פעם לשעשועית?:לא. התחפשת פעם לשוטר?:לא. תדגמן בעירום?:לא. תשכב עם מישהו עבור 1,000 ש"ח?: לא. נגעת בסם?: ליטפתי. השתמשת בסם?:ניצלתי. שתית סבון כלים?:לא. שמת פקק במה?:בקבוק? הזהירו אותך לא לשים אותו?: לא. הוצאת אותו?:לא. ברחת פעם מכלב?:כן כשהכלב של מור אכל אותי. פחדת פעם מציפור?: לא. פחדת פעם מסוס?: לא. רכב פעם על גב הוריך?:מה!!!??? לא!! באיזה עולם אנחנו חיים? משכת למישהו במכנסיים?:כן. הורדת למישהו את המכנסיים?כן.: התפרצת פעם בשיעור?:נראה לי.. העליבו אותך פעם?::( כן.. מה הדבר הראשון עליו חשבת היום שהתעוררת?: "מה? איפה סטיב?" השאלון ניגמר?: כנראה.

למעלה