ימי הזיכרון ויום העצמאות בבלוגיה

wranger

New member
../images/Emo16.gifימי הזיכרון ויום העצמאות בבלוגיה../images/Emo104.gif

רק למקרה שבימים הקרובים, בסופ"ש או אחריו, אם ידגדג לכם באצבעות ותשבו מול המקלדת אבל שום דבר לא יעלה לכם בראש כנושא לרשומה, הנה תזכורת קטנה לאירועים המתקרבים אלינו -
12/4 יום הזיכרון לשואה ולגבורה.
19/4 יום הזיכרון לחללי צה"ל.
20/4 יום העצמאות ה-62 למדינת ישראל, והשנה בסימן 150 שנה להולדת הרצל.
אתם מוזמנים לכתוב רשומות בנושאים הללו, לתייג אותן בעזרת התגיות המתאימות ולהמליץ עליהן כאן בפורום על מנת שכולנו נוכל לקרוא וכדי שיהיה לעורכי התוכן של תפוז, המחפשים רשומות בנושאים הללו כדי לקדם אותן לעמודים הראשיים בסביבות התאריכים שציינתי, קל יותר למצוא אותן. אני חושב שחלק גדול מן המהות של בלוג, לפחות עבורי, זה היותו מקום שבו אפשר להתפרק בשקט, לשפוך בפרטיות זכרונות או סיפורים ישנים דרך מקלדת אל תוך המסך, ואז לחלוק את הסיפור עם העולם בעזרת הקלקה קטנה על "פרסום" ולקבל תגובות, סיפורים דומים או סתם סמיילי מעודד שיעשה קצת טוב על הלב. בשבילי, השבוע שבין שני ימי הזיכרון הוא בכל שנה השבוע בו אני מקדיש את הזמן הרב ביותר לקריאת רשומות מלנכוליות, עם סיפורים עצובים ומתגעגעים, שמציירים לי בראש תמונות בשחור לבן דהוי עם מגן דוד צהוב או בירוק זית גאה, שלאחריו מתחלפים הצבעים לכחול ולבן. אני אשמח, בקיצור, לקרוא את הרשומות שלכם. יאללה, לכתוב.

אנימו

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo165.gif../images/Emo91.gif על שרביט רשומות בנושא "החפץ

שנותר מעולם שנעלם" . מזמינה את הבלוגרים לכתוב רשומות בנושא. החפץ שנותר

אנימו

New member
פריי- תודה לך על הפירגון. הנושא

דורש לפעמים כוחות נפש כמו שכתבה מישהי בתגובותיה לרשומה. אבל חובה עלינו לזכור ולא לשכוח. תודה רבה לך.

שואה בתיאטרון

עד שאמצא את המילים לכתוב את הגיגיי בנושא השואה.. כתבתי רשומה הסוקרת מספר הצגות שראיתי בנושא זה.

Purple Mushroom

New member
../images/Emo16.gifזיכרון ותקומה ../images/Emo104.gif + תגובה:

למרות שאני יהודי - ציוני, אני גם מושפע מאירועים ותאריכים היסטוריים עולמיים\לועזיים, גם במיוחד שקשורים במוסיקה עולמית. -הזכרתי את יום השואה, בבלוג שלי , בפוסט היום, אבל לא הרחבתי. (לא כתבתי , אבל זה אמור להיות מובן מהטקסט, שסבא שלי נפטר ביום השואה, לפני 5 שנים, הזכרתי זאת כמה שנים בבלוגי ) -פשוט יש יותר מידי אירועים בחיי, שלא קשורים בהכרח לאירועים שהזכרת. יש תאריך שחלף, ובגלל הרבה לחץ בחיי, לא הצלחתי להזכיר לך במייל חוזר בשבוע החולף, שלחתי לך מייל + קובץ כבר בחודש מרץ, על אירוע שקרה בתאריך ה 5.4.1994, מותו של סולן להקת נירוונה, קורט קוביין. הזכרתי את זה גם בפוסט היום. טוב, לא נורא. -ובאג אחרון, שלחצתי על הקישור האחרון בהודעה שלך,(לחלון העריכה) מספר הצפיות אצלי לרשומה האחרונה שפירסמתי הלילה, ירד מ26 ל-1 ! . למה זה קורה לי ? (עדיף לצחוק מאשר לבכות). לילה טוב
.

wranger

New member
לגבי הבאג שציינת בסוף

זאת תופעה מסתורית שמתרחשת אחת ליממה, סביב השעה חצות, ואף אחד לא יודע איך ולמה, אבל הסטטיסטיקות של כל רשומה מתאפסות או משתגעות לכמה דקות - והכל חוזר לקדמותו אחרי זמן קצר. נכון שהסתדר לך בינתיים?

Purple Mushroom

New member
כן. נכון. טוב לדעת :)

עכשיו זה 42. מה 42? אני רוצה 100 ! טוב, אולי 42 זאת התשובה
.
.

Purple Mushroom

New member
שאלה:"על כמה דרכים על אדם להלך,לפני שיקראו לו

...גבר?" אני הולך הרבה. יש לי הרבה (יותר מידי), מודלים לחיקוי: בוב דילן, ביל גייטס, פורסט גאמפ. נראה איזה תסריט יתנו לנו לעשות בסרט השנה, ביוצרים עם קשת, והאם זה ישודר בטלויזיה או באינטרנט, עוד כשנתיים , שלוש.

למעלה