כישוף בנרות

../images/Emo16.gifכישוף בנרות../images/Emo16.gif

שלום, אני יולי, רציתי לדעת אם מישהו פה עוסק בכישוף בנרות.... אני מחפשת מספר דברים.... הגעתי לשלב בחיי בו אני מוחקת את כל הכשפים והלחשים הישנים ופותחת דף חדש... אני מחפשת מזבח בגודל 50X50 (ס"מ) נר משאלה ירוק או כחול סיר קטן ועמוק מאוד לרקיחת קטורת כמובן רצוי במחיר סביר .... ובלי קשר עכשיו: מישהו יודע איפה בארץ אני משיגה מים קדושים? בין היתר אני מחפשת מפת משי לבנה שמצויר עליה מעגל היסודות... (לא הספירה המאגית)
תודה יולי

מה זה נר משאלה?

במאגיה לא מביעים משאלות-קובעים עובדות. מזבח לא קונים. מזבח עושים. מזבח יכול להיות גם מדף שאת מקדישה אותו לכך,והוא יכול להיות גם שולחן. בכל מקרה,נרות לא קשה להשיג בכל חנות מתנות,סבונים וכ"ו,וסיר-כל סיר-אפשר לקנות בחנות לכלי בית. "מים קדושים". למה הכוונה? מים קדושים שנוצרים משתמשים בהם? אם כן-בכנסיה. אם הכוונה היא למים המטהרים שבד"כ מתייחסים אליהם בכל ספרי המאגיה-אפשר להכין אותם בכמה שיטות. אחת מהן היא להשאיר קערה עם מים למשך הלילה בירח מלא ולהכניסם לפני זריחת החמה בתוספת כמה מילות ייעוד.

לפני שאתה מתקיף אותי ככה....../images/Emo16.gif

יש לי מזבח ספיציפי בראש... שולחן מעץ ישן כזה עם רגליים חרוטות... ונרות- אני לא רוצה נר רגיל אלא נר משאלה- נר עם 7 בליטות.... והסיר- ציינתי שזה סיר קטן ועמוק ז'א לגובהה

gwizard

New member
candle magick

את מתכוונת לכישוף משאלה שעושים עם נר ? זה די פשוט ואת יכולה למצוא את התבנית ע"י חיפוש בגוגל "wish spell". לגבי כלים, את יכולה למצוא כל מיני דברים בחנות של נטלי, אבל ספציפית מה שכתבת כאן אנו לא מוכרים. מזבח (כמו שצויין למעלה) יכול להיות מדף או שידה מיוחדת המוקדשת לצורך זה שניתן לקנות בחנויות בנין או רהיטים. נרות לא חסר בכל מיני חנויות (גם אצלינו). סיר קונים באייס או הום סנטר. מים קדושים לוקחים בכנסיה (אם את נוצריה), מבקשים מרב (אם את יהודיה) או מכינים לבד (אם את פאגאנית). אם את אטאיסטית אז למושג אין שום משמעות עבורך. מפת משי עם סמלי יסודות מכינים לבד.

PurpleFilth

New member
אמכור לך נר משאלה

בכל צבע שתרצי. השאלה רק איזה משאלה את רוצה ואיזה מחיר את מוכנה לשלם. שלך, זוהמה.

לא הבנתם נכון....../images/Emo16.gif

סיר אני יודעת שיש בהום סנטר..... אבל לא את זה שאני מחפשת מזבח אני יודעת שיכול להיות הכל- יש לי אחד- אבל אני רוצה שולחן עתיק כזה.... נר משאלה- הכוונה היא לנר עם 7 בליטות

תקשיבי,

אם את מחפשת איזה חנות מאגיה מסתורית שתמכור שולחן עתיק ותקרא לו מזבח-אין כזה דבר.מה שכן יש זה חנויות רהיטים,ונגר שאת יכולה ללכת אליו ולבקש ממנו להכין לך שולחן כמו שאת רוצה על פי הזמנה. וגם סיר - אני חושבת שתוכלי למצוא את מה שאת מחפשת בדרכים קונבנציונליות.. לגבי נר משאלה- בחיי שזו פעם ראשונה שאני שומעת על נר עם 7 בליטות..אך אם את לא מוצאת אחד כזה ואת מתעקשת על נר ספציפי-את תמיד יכולה להכין אחד מפתיתי שעווה וזה אני מבטיחה לך-יהיה שווה יותר מכל נר קנוי כי תכניסי לעצמו דברים מעצמך בזמן ההכנה.

gwizard

New member
בחיים לא שמעתי על נר עם 7 בליטות

מאיפה הרעיון, אם אפשר לשאול ?

gwizard

New member
תודה על העדכון

אני לא כל כך מכיר את מסורת הוודון אז תמיד נחמד ללמוד משהו חדש

RainBird

New member
זה משמש בעיקר ללחשים שבהם יש תהליך- למשל שצריך לערוך או לחזק אותם כל יום במשך שבוע. אני אישית מוצא שאם יש צורך בנר כזה, לסמן נר רגיל עם הבולין

mb3inh

New member
פסטיבל של ילדי פרחים(נערך בשנות השי

שים באוגוסט)?

למעלה