<כי אין אייקון של נורה נדלקת>

Athaclena

New member
../images/Emo16.gif <כי אין אייקון של נורה נדלקת>

חשבתי על משהו! <אאוריקה! אמנם אני לבושה ולא יצאתי כרגע מהאמבטיה, אבל תאלצו להסתפק> נכון יש תתי סדרות מסוימות: סתמרוח ו/או המכשפים,המכשפות, מוות, המשמר ושונות. אז תהיתי פתאום כמה מהם נפגשות? מין הסתם מוות מופיע בכל ספר שהוא, אבל מה עם שאר הסדרות? אני הצלחתי לחשוב על חמישה כאלה (לדוגמא המשמר פוגש את המכשפות). כמובן שצריך להגדיר בדיוק מה הכוונה במפגש מלכתחילה, אבל למי אכפת? ודרך אגב רציתי להוציא את הגיבור האחרון כי הוא מערבב כל מיני אנשים ביחד, אבל כשחשבתי על זה ראיתי שזה עדיין רק המכשפים - המשמר, ויש עוד מלא פגישות כאלה בשאר הסדרה. מה דעתכם?

Death of Rats

New member
../images/Emo11.gif../images/Emo62.gif../images/Emo11.gif

ממממממממ..... גם ב"פולחני כשף" בעיקרון יש שילב מסוים (לא שהו, אבל שילוב( בין האוניברסיטה למכשפות...

The Mad Hatter

New member
^_^

בגנב הזמן נאני אוג נפגשת עם סוזאן. זה נחשב, לא..? ובמסקרייד יש מין מפגש של המכשפות עם המשמר-כשהמשמר מגיע לאולם האופרה כדי לחקור את מקרי הרצח ואפילו אפשר להחשיב את זה גם למפגש עם המכשפים-הספרן בתפקיד אורח כמחליף עם הקלידים, אם אני זוכרת נכון. וכמובן, בL&L המכשפים נפגשים עם המכשפות בחתונה של מאגרט וורנס. זה המפגש האהוב עלי, אני חושבת. רידקולי וגראני נורא חמודים ביחד. וגם פונדר ומאגרט משתלבים היטב.

ויימס

New member
לקחתם את כל המפגשים הכי ברורים!

אני אנסה כמיטב יכולתי: סתמרוח מופיע במורט. גראני מוזכרת במורט. לשומרים יש הופעות אורח מרובות, למשל ב-Soul Music.

The Mad Hatter

New member
המכשפים בסדרת מוות..

חוץ מבגנב הזמן, אם אני לא טועה (אאל"ט!!1), המכשפים מופיעים בכל ספרי מוות, לא? בכל מקרה-במורט, סול מיוזיק והוגפאת'ר. והמשמר גם מופיע גם בהוגפאת'ר (נובי ו-ויזיט, אם אני לא טועה {אאל"ט!!1}). איפה גראני מוזכרת במורט?

Evil Gremlin

New member
יש את LORDS AND LADIES

יש שם מפגש של המכשפים עם המכשפות.... נצל"ש עבדתי שבועיים בת"א ולא ראיתי את המחשב המפגר האהוב שלי (וגם את אמא) ועכשיו באתי לבקר בסופשבוע!!!

The Mad Hatter

New member
בהתחלה, לא?

הוא הולך לבן הזה של נאני (ג'ייסון? לא זוכרת את השם..) בשביל בינקי ושואל אותו משהו על עוגיות שוקולד. אבל יכול להיות שאני מתבלבלת בספרים. אין לי מספיק כוח בשביל לקום ולבדוק..*_*

pini-pee

New member
תשובה:

הוא מופיע כשהצייד רודף אחרי אייל לתוך האבנים והחוצה יוצא החד קרן שמשפד אותו וכמו שהוזכר למעלה כשהוא הולך לג'ייסון אוג הנפח בשביל לשים תאיך שקוראים להם של הסוס...

pini-pee

New member
חשבתי שזו הייתה חידה!

את מתכוונת שבכלל לא ידעת? "אתם... אתם עבדתם עלי..." טוב נו, את הקטע עם ג'ייסון אוג לא זכרתי, אבל הלכתי לי משועמם על ההליכון וניסיתי להזכר מי מת בספר וחוץ מהרבה אלווים (שאליהם מוות לא בא) אף אחד בעצם לא מת חוץ מאשר בהתחלה, אז זהו.

ויימס

New member
לא, פשוט עשיתי סקירה לעצמי,

מהי ההופעה של מוות בכל אחד מהספרים, ובגלל שאת L&L קראתי רק פעם אחת, מזמן ולאורך חודשים רבים, אני לא ממש זוכרת ממנו הרבה. אז רק רציתי לדעת.

wild sands

New member
קפץ לי...

מוות מופיע בפיל החמישי ומדבר אל ויימס תוך כדי רדיפת אנשי-הזאב אחריו (אחרי ויימס).

ויימס

New member
הווו, מגניב...

אבל לא הגעתי לפיל אז לא תהיתי בקשר לזה. חוץ מ-L&L זכרתי בכל אחד מהספרים שקראתי איפה הוא מופיע.

Athaclena

New member
מי זוכר איפה מופיע מוות במשמר לילה?

אני לא זוכרת! אוף...

למעלה