לדליה היקרה, 4 שנים בלי אודליה

eaz1514

New member
../images/Emo16.gif לדליה היקרה, 4 שנים בלי אודליה ../images/Emo7.gif

יום קשה היום, אנ לא מוכשרת כמוך בכתיבת שירים ומילים זה בנלי, אני יודעת שאת אוהבת את השיר שאני שולחת לך מכל ה-
אילנה אמא של רונן פרח יהודה פוליקר מילים: צרויה להב לחן: יהודה פוליקר שם, בעפר ותכלת חלקת שלום ישנה נומי פרח, נומי נומי ילדה קטנה. את החיים לקחו לך הו, מלחמות קדושות מלאכים בכו לך בעיניים יבשות. את חיוכך, תינוקת, קברו באדמה איך צומח שקט מתוך המהומה. מי שלחץ על הדק דם את ליבו מכתים במלחמות לצדק גם ילדים מתים. את החיים לקחו לך הו, מלחמות קדושות מלאכים בכו לך בעיניים יבשות. שם, בעפר ותכלת חלקת שלום ישנה נומי פרח, נומי נומי ילדה קטנה. את החיים לקחו לך הו, מלחמות קדושות מלאכים בכו לך בעיניים יבשות. בחלומך ברוח חרוז למנגינה נומי פרח, נומי נומי ילדה קטנה.

דליה ח

New member
את מקסימה

תודה אילנה, נכון, זה השיר שהכי הושמע באתר של אודליה. וגם ביום השלושים. היום האזכרה, אנחנו מתכוננים, שוב יום חורפי. בשנה שעברה היה גשם שוטף מלווה בברד בדיוק כשהיינו בהר המנוחות. ובכל זאת באו כל כך הרבה אנשים, שזה מאוד מרגש. נקווה שנעבור את היום בשלום, ממש מרגש אותי לדעת שכבר בבוקר חשבת עלינו וישבת לכתוב. הלוואי והייתי זוכרת כך את כולכם כאן בימים הקשים. כל הכבוד לך........................דליה

eaz1514

New member
אני מקווה שתעברו את האזכרה בשלום

משום מה קשה לי לכתוב היום לכן אני מכניסה את כל הרגשות לתוך
ענק. ולילדה היפה
ו-
נוחי לך מתוקה יחד עם כל האהובים שלנו את יכולה להיות גאה מאוד באמא שלך. אילנה, אמא של רונן

ענן כבד

New member
לדליה ולמשפחה

כול כך כבד ,כול כוך קשה כאילו היה זה הרגע .רגע שפולח ופוצע את שגרת החיים לפני ואחרי . כאב עצום על ילדה -נערה שחייתה ורקדה את אושרה ואיננה . לא אוסיף . דליה איתך ועם שמעון אלון ואורן ובני הבית .אודליה איתכם ,אודליה איתי ובני הבית שמכירים את סיפור חייה , היום ומחר, ואחר כך. וכן אחר כך גם ממשיכים כמו שאמרת דליה וכי יש ברירה? על אודליה נערה מיוחדת שאיננה
מחבקת עצובה וזוכרת .

יפית מן

New member
דליה-לה קבלי../images/Emo24.gif../images/Emo201.gif../images/Emo16.gifבעת הזאת........

אין מילים וידום אהרןביום חמישי כג' אדר ימלאו שנה לחטיפה של מאורי שעלה בסערה השמימה,,,אין מילים אינני יכולה יותר לכתוב אני ממש נחנקת

natalieov

New member
תהיי חזקה...

שולחת לך המון חיבוקים וחיזוקים... אין לי ספק שאודליה המלאכית שומרת עליכם בכל רגע... הלוואי שלא תדעו עוד צער ועצב...

שרון123

New member
../images/Emo16.gif לאודליה

כל כך מכעיס וכואב, ורק כשמביטים בתמונות בעיניים היפות שלה, מבינים את גודל האובדן. איך עבר עליכם היום הקשה? אתם בקשר עם שאר משפחות נפגעי הפיגוע?

דליה ח

New member
תודה לכולם על תשומת הלב

אני חייבת לספר לכם על חוויה מדהימה שהיתה לי היום. עוד אתמול ביום האזכרה הכבד, הקר והאפור, החליטו בנות הדודות של אודליה שנעשה משהו לנפש ביום שלמחרת. שתי הבנות המדהימות , לקחו חופש מהעבודה. התחלנו את הבוקר בארוחת בוקר כפרית, המשכנו בטיול בשכונה הכי יפה בירושלים, עין כרם. טיילנו בשכונה הפסטוראלית, בנופים המהממים, ולמזלנו היה יום שמש נעים. ובסוף הטיול ישבנו על גלידה מקומית מיוחדת. אני מספרת לכם את כל זה, כי אני החלפתי את אודליה בשלישייה הזאת, הן בגיל ילדיי, יש בנינו כימיה נהדרת, והן הרגישו שהן מטיילות עם אודליה, הארוחת המשותפת שהכנו ביחד כמיטב המסורת שהיתה להם, ואני הרגשתי שיש לי משפחה מדהימה שעושה הכל, אבל הכל ,כדי להקל עלינו במעט את הימים הקשים במיוחד. יום השנה, יום הזיכרון ויום ההולדת. תודה לכולכן על תשומת הלב, להפתעתי היו אתמול המון אנשים, ובמיוחד איתן שכבר לא בקשר, אבל מקפיד להגיע לאזכרה בכל שנה. גם העובדה הזאת שלא שוכחים כל כך מהר את אודליה מחממת את הלב המרוסק.

למעלה