לזכור ולא לשכוח לזכר שישה מיליון היהודים שנספו בשואה. יהי זיכרם ברוך
J Just a Kid 3 New member 4/5/05 #1 ../images/Emo16.gif לזכור ולא לשכוח ../images/Emo16.gif לזכר שישה מיליון היהודים שנספו בשואה. יהי זיכרם ברוך
../images/Emo16.gif לזכור ולא לשכוח ../images/Emo16.gif לזכר שישה מיליון היהודים שנספו בשואה. יהי זיכרם ברוך
C Crazzzzzy Girl New member 4/5/05 #2 ../images/Emo16.gif לזכרם ../images/Emo16.gif לזכרם של כל השישה מיליון אשר ניספו בשואה.
I ILL take the rain New member 5/5/05 #3 ../images/Emo16.gif אוף כל כך קשה לי בימים האלה גם היום,גם מחר גם שבוע הבא... לא אוהבת את התקופה הזאת בכלל.. השירים העצובים והכל כך יפים האלה...
../images/Emo16.gif אוף כל כך קשה לי בימים האלה גם היום,גם מחר גם שבוע הבא... לא אוהבת את התקופה הזאת בכלל.. השירים העצובים והכל כך יפים האלה...
L lady polegra New member 5/5/05 #5 ../images/Emo16.gifלזכרם השואה, 6 מיליון נרצחו... הצפריה, כולם עומדים דום לזכרם. ובכביש התנועה קופאת, קולם עוצרים, יוצאים, עומדים, ובאותובוס כולם עומדים, מלבד 2-3 אנשים, 2-3 חרדים, עם כל הלבוש השחור הזה שלהם, מראים חוסר כבוד וזלול. אותי זה מרגיז.
../images/Emo16.gifלזכרם השואה, 6 מיליון נרצחו... הצפריה, כולם עומדים דום לזכרם. ובכביש התנועה קופאת, קולם עוצרים, יוצאים, עומדים, ובאותובוס כולם עומדים, מלבד 2-3 אנשים, 2-3 חרדים, עם כל הלבוש השחור הזה שלהם, מראים חוסר כבוד וזלול. אותי זה מרגיז.