לזכרו של אסף רמון - יהי זכרו ברוך השמיים אכן נפלו פעמיים...כמה עצוב וטרגדי..
T TetiBETTY New member 13/9/09 #1 ../images/Emo16.gifלזכרו של אסף רמון - יהי זכרו ברוך../images/Emo16.gif השמיים אכן נפלו פעמיים...כמה עצוב וטרגדי..
../images/Emo16.gifלזכרו של אסף רמון - יהי זכרו ברוך../images/Emo16.gif השמיים אכן נפלו פעמיים...כמה עצוב וטרגדי..
ס סוודר בסדר3 New member 13/9/09 #4 אוי ואבוי. זה בנו של אילן רמון ז"ל? כמה נורא. בא לי לבכות עליו. אני מרחמת על האמא. קודם היא איבדה את בעלה ועכשיו את הבן שלה. איזו מסכנה. ממש נשבר לי ה- בשבילה.
אוי ואבוי. זה בנו של אילן רמון ז"ל? כמה נורא. בא לי לבכות עליו. אני מרחמת על האמא. קודם היא איבדה את בעלה ועכשיו את הבן שלה. איזו מסכנה. ממש נשבר לי ה- בשבילה.
1 1sHiRuSh New member 14/9/09 #5 יהי זכרו ברוך../images/Emo16.gif אסון פשוט ככה... מסכנה האישה גם בעל וגם ילד
O OOOO0 New member 14/9/09 #6 יהי זכרו ברוך.../images/Emo16.gif../images/Emo7.gif טרגדיה נוראה למשפחה.רונה רמון המסכנה,איבדה גם את בעלה וגם את בנה.שהיא ומשפחתה לא יידעו עוד צער.
יהי זכרו ברוך.../images/Emo16.gif../images/Emo7.gif טרגדיה נוראה למשפחה.רונה רמון המסכנה,איבדה גם את בעלה וגם את בנה.שהיא ומשפחתה לא יידעו עוד צער.
נ ניקול110 New member 14/9/09 #7 ../images/Emo16.gif יהי זכרו ברוך. ../images/Emo7.gif שלא ידעו עוד צער