לזכרו של עוזי חיטמן

No BoDy1

New member
../images/Emo16.gif לזכרו של עוזי חיטמן../images/Emo70.gif

בנאדם גדול היה וישאר... מלחין, כותב וזמר.. מוכשר מלידה... יהי זכרו ברוך... עוד סיפור אחד של אהבה לפני שסוגרים את האורות עוד סיפור אחד של אהבה שיוצאת מבין השורות עוד לחישה אחת קטנה לפני שהולכים אל הבתים זכרונות מן הפגישה הראשונה כשהצטלבו המבטים פעם את בוכה, ופעם את צוחקת מזילה דמעה, כי זה הזמן ללכת לכל האהבות יש סוף והתחלה נפרדים רק במבט, בלי לומר מילה עוד סיפור אחד של אשליה שלא ידענו אם היא תגמר אוספים בלב את כל מה שהיה פעם רע ופעם טוב יותר עוד נשיקה אחת קטנה לפני שמכבים את האש מין הרגשה כזאת, משונה שזה הסוף, אבל עוד ניפגש פעם את בוכה, ופעם את צוחקת מזילה דמעה, כי זה הזמן ללכת לכל האהבות יש סוף והתחלה נפרדים רק במבט, בלי לומר מילה

../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

אני בשוק...

LipStiK

New member
../images/Emo16.gif

מסכימה כל כך עם כל שאמרת...אז כבר אין לי מה להגיד.. אולי זה ישמע קצת מוזר, הוא היה גיבור הילדות שלי..

../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo10.gif../images/Emo16.gif

יאוו איזה עצוב
אני זוכר את התוכנית שלו שהוא הגשים חלומות לילדים ..
"ח ח ח ח ח חלום עליכם ...."

אדם מדהים. פשוט מדהים.

יצא לי להכיר אותו בנסיבות כאלו ואחרות, איש טוב. פשוט איש טוב. להלוויה לא הספקתי להגיע, חברים שהיו חזרו די בהלם תקשורתי. חבל. אין מה להוסיף...

SuGar and SpicE

New member
מה?? איך?!

אוף, איפה הייתי בשבוע האחרון.. איך זה קרה לא? הוא לא ממש מבוגר.. יהי זכרו ברוך...

No BoDy1

New member
חחח, רק המחשב נהרס ואת לא מעודכנת..

חחחח יש טלוויזיה עיתונים.. תתעייני קצת במדינה לא יזיק לך =) סתם בייבי..

SuGar and SpicE

New member
don't call me baby..

ולעיניין עצמו - שבוע שעבר הייתי מוצפת מעל הראש בלימודים, ככה שבאופן כללי חייתי במחתרת.. המחשב החליט לגלות סולידריות עם חוסר החיים המשווע שלי ושבק חיים גם הוא.. זה הכל.

אדוו

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo16.gifאוף.

הייתי בטיול שנתי איזה ביאוס רצחני..!!!!!!!!! מה זה נפל באמצע החים? יהי זכרו ברוך.

למעלה