לזכרו של רחבעם זאבי

../images/Emo16.gif לזכרו של רחבעם זאבי

שללא קשר לדעותיו הפוליטיות היה חייל אמיץ של המדינה ונרצח על ידי בן עוולה נ.ב. מעולם לא חשבתי שכך אכנס לפורום. עוקבת אחריכם כבר הרבה מאוד זמן, אולי יום אחד עוד אכתוב

../images/Emo16.gif ../images/Emo16.gif לזכרו של רחבעם זאבי

שללא ספק אין קשר לדיעותי הפוליטיות האישיות, מותו גרם לי להלם. מדוע אדם צריך להיהרג רק בגלל דיעותיו הפוליטיות. ולאחת שצופה... חבל שזו הסיבה שאת מצאת את עצמך כותבת בפורום. אבל יחד עם זאת, מקוה שתכנסי לפה יותר...ותמצאי לנכון לכתוב ולהביעה.

מיכל@בר

New member
אהבתי את מה שדידי מנוסי כתב הבוקר

בקשר לרחבעם זאבי: אתמול פירסמתי על גנדי טור לא מחמיא ביותר שלו יכולתי לחזור בזמן הייתי כותב טור אחר כי רצח של איש פוליטי דרדור כה נורא מגלם שגם רב-מילים שכמוני נשאר המום ואילם.

הבוקר בידיעות פירסמו את מה שגנדי

שלח לעיתון יום לפני כן. כמה חבל על אדם ברוך כשרונות שכזה. יש בי תחושה שדור נפילים הולך ונעלם לו. זה לא קשור כלל לדעתו הפוליטית, הוא אדם שבאמת אוהב את האדמה שלנו, באמת באמונה שלמה רוצה רק טוב ליהודים.

april13

New member
../images/Emo16.gif הרצח הנתעב

18.10.2001 הרצח הנתעב רצה משהוא היושב במרומים חלק מנשמתו של בעל לב ענק מרומם מעל העם. זאת צוואתך איחוד השורות, ברית אחים יחד, וכל אחד, למען המולדת. כאשר כולם מסתופפים על הר המנוחות אני בוהה במרקע, אל החלקה השמורה בה נטמנת פיזית, לא רוחנית, הדמות שסמלה את אהבת המולדת אינני מאמינה. כל העם הזה כמקשה אחת. עוז ועזוז עצב וגבורה מסתופפים לצד יעל הצנועה. שתמיד היתה לצדו של גנדי. מעולם לא נחה ותמכה בכל שעה קלה כקשה. יזכור עם ישראל חלום ציוני של איש אחד ישר בעל טוב לב, למשפחתו וחבריו, לעד.

april13

New member
../images/Emo16.gif הרצח הנתעב,

בטעות נשמטה שורה חשובה. סליחה. 18.10.2001 הרצח הנתעב רצה משהוא היושב במרומים חלק מנשמתו של בעל לב ענק מרומם מעל העם. זאת צוואתך איחוד השורות, ברית אחים יחד, וכל אחד, למען המולדת. כאשר כולם מסתופפים על הר המנוחות אני בוהה במרקע, אל החלקה השמורה בה נטמנת פיזית, לא רוחנית, הדמות שסמלה את אהבת המולדת אינני מאמינה. כל העם הזה כמקשה אחת. עוז ועזוז עצב וגבורה מסתופפים לצד יעל הצנועה. שתמיד הייתה לצדו של גנדי. מעולם לא נחה ותמכה בכל שעה קלה כקשה. יזכור עם ישראל חלום ציוני של איש אחד ישר בעל ראש מבריק טוב לב, למשפחתו וחבריו, לעד.

...ואם יוכל ולו במעט להעביר אל העם

את אהבת המולדת והצורך לשמור על מה שיש כשהוא "יוצר לנו" כיפת שמיים מגוננת...

benni (mac)

New member
זויות אישיות לא פוליטיות../images/Emo16.gif

קיימות במקרה שלי ושל משפחתי ולגנדי.היות וזויות אלו לא רק שלי ,פתאום מרגיש, שהן אולי, פרטיות...התחלתי לכתוב ,ומחקתי ,וכותב את זה...

april13

New member
אניהתעלמתי מהזוית האישית

היה מפקד האוגדה כאשר עשיתי מילואים אי שם בדרום. לפחות 120 יום בשנה. היו ימים. חלקם ההסטוריה לא תשכח.

למעלה