לזכרם של חללי הפיגוע במגידו

יעקב ר

New member
../images/Emo59.gifשוב פיגוע !!! עד מתי ???../images/Emo59.gif

על הבוקר התבשרנו לצערי על פיגוע רב נפגעים. שוב הרוגים במספר גדול, שוב פצועים שיהיו בודאי לנכים , ויצטרכו לחיות עם הכאב כל חייהם. ליבי עם המשפחות של ההרוגים (שמספרם הרב מוסיף על הכאב של כל העם). נשאלת השאלה עד מתי נצטרך להמשיך ולחיות כך מבלי שהממשלה אינה מנצלת את כל הפיתרונות המצויות בידיה, למשל- בניה מהירה של הגדר הבטחונית, כל תרוץ לחוסר תקציב אינה סיבה שיכולה לנחם את משפחות הנפגעים. אין לי מילים לנחם את משפחות ההרוגים, כי שום מילה אינה תחליף לאסון שפוגע במשפחה הקרובה. מי יתן שהפצועים יחזרו בהקדם למשפחתם. יעקב

alonpaz

New member
דם הילדים - שיר שכתבתי מכאב

דם הילדים, זעקת הדממה, קרבות זועמים על שאול אדמה, בכי האמהות, מתייפחות בזעקה חרישית, אל הילד העטוף בכריכים - מבקשות את ידו שיושיט, שיחבק שוב את אימא, שישוב לתחייה, אך הילד שוכב לא יכול להגיב לבכייה, קריעת חולצתה כמנהג האבלות , מפילות את האם בבהילות, שבר נשמע מקולה החלוש, מצבה הנפשי כה אנוש, הכאב שצורב לה בלב וממוטט משפחות, התנחומים העוטפים לא מצליחים הכאב לאחות המציאות עגומה, התוצאה איומה, הזעם, האימה, גורלה של אומה, דם הילדים, זעקת הדממה, קרבות זועמים על שאול אדמה.

maruan

New member
אני כול פעם שיש הרוגים אני רוצה

לישון ולא להתעורר כי כבר נמאס לי לשמוע על הרוגים ועל פצועים אני לפעמים חושב אולי אני נמצא באיזשהו חלום \סיוט ואני אתעורר ולא היה פיגוע ולא היו הרוגים ולא פצועים מתי זה ייגמר כבר ולחזור לשיגרה לחיות כמו בני אדם?אני כאוב השתתקו לי גם הדמעות למשמע אוזני על הרוגים ופצועים אני שולח תנחומים למשפחות חללי הפיגועים ונרות אלה לזכרם יהיה זיכרם ברוך
אני שולח ברכת החלמה מהירה ורפואה שלמה לכול מי שנפצע היום הן בפיגוע והן בתאונה שהייתה בחיפה יישר כוח
חזק לכול הפצועים

../images/Emo16.gif לזכרם של חללי הפיגוע במגידו

משתתפת בצערן הכבד של משפחות החללים. מאחלת החלמה מהירה לפצועים
מי ייתן ויהיה זה הפיגוע האחרון.

למעלה