לזכרם של כל ההרוגים בלונדון

אבל איך זה קשור אלינו?

באמת נראה לכם כשאצלנו נהרגים בפיגועים הם מדליקים זר לזיכרם של הישראלים? לא נראה לי.

JoHnYmYsTeR

New member
מה זה משנה בכלל?

תפסיקי להיות אגואיסטית וחסרת רגישות בני אדם חפים מפשע נרצחו ולך אכפת אם הם מדליקים נר לזכר מוות של ישראלים? מה אכפת לך מה הם עושים?תהיי בן אדם

simbol

New member
טוב מאוד שזה קרה

אולי עכשיו הם יבינו איך אנחנו מרגישים ולא יצדיקו תערבים כמו שהם עשו עד עכשיו... טמבלים.

Angelus

New member
../images/Emo45.gif נכון מאוד. וגם מאוד נכון

לגבי מה שאמרו מעלי שכאילו הם מדליקים נרות שאצלנו נרצחים חפים מפשע. זה לא שאני נהנה מרצח של בני אדם חפים מפשע, פשוט להם לא אכפת מאיתנו - למה שלנו יהיה אכפת מהם?

../images/Emo45.gif

וזה לא קטע של להיות אגואיסטית או חסרת רגישות. יחס גורר יחס. פשוט לא מבינה מה הטעם בלהשתתף בצערו של מישהו אחר שלא נמצא שם בשבילך.

Angelus

New member
../images/Emo45.gif

מלבד לזה שאני מסכים איתך, זה פשוט מצחיק אותי ה thumbs up המשורשר הזה.

כי אתה לא כמוהם..

כאילו, אני לא יודעת, אבל לי אישית זה עושה רע שבני אדם חפים מפשע נרצחים וזה לא משנה אם אכפת להם ממני או לא. זה פשוט לא צריך לקרות. ולהגיד שטוב מאד שזה קרה.. זה כבר באמת חוסר רגישות. אם כבר הולכים כאן על השוואות (ואני מדברת לזאת מההודעה מעליך, בן)-את חושבת שהם אומרים "טוב מאד שזה קרה" כשיש לנו פה פיגועים?

זאת לא היתה הכוונה

בזה שאמרו "טוב מאוד שזה קרה" , זאת אומרת אולי ככה יבינו מה עובר עלינו סוף סוף.

aviGODFATHER

New member
../images/Emo16.gif

ויכול מאוד להיות שטקטית זה דבר טוב וזה יעורר את כל המדינות החזקות בעולם כי נראה שכולן נרדמו מאז הוורלד טרייד סנטר ואירועי מדריד...

JoHnYmYsTeR

New member
גם את זה ישכחו עוד כמה ימים

פשוט אין להם את מי להאשים,זאת אומרת יש אבל אין מה לעשות בנידון

חלי 6

New member
גם לדעתי..../images/Emo176.gif

כי כשאצלנו קורים פיגועים הם מתייחסים לזה כאילו זה רגיל וזה לא נורא.. ו אני חושבת שכן אמור להיות איכפת לנו שהיה להם פיגוע אבל לא לשכוח שלרובם זה לא כ"כ מזיז כשזה קורה לנו ולדעתי אנחנו אפילו צריכים להראות להם שאיכפת לנו כשזה קורה להם.. שיבינו שאנחנו לא כמווהם ושאיכפת לנו מאנשים אחרים חוץ מאיתנו!!

ayala65

New member
נצל"ש- עוד תאונת רכבת!!!

אני לא מאמינה . עוד תאונה אחת . עכשיו אמא שלי לא מרשה לי לסוע ברכבת לגלעד :\ איזה פאק עם זה . יעני נהגי משאיות לא רואים לאן הם נוסעים?!?!?!

JoHnYmYsTeR

New member
החברות שלהם אחראיות

מעבידות אותם והם עובדים מלא שעות ביום

למעלה