לזכרם

../images/Emo16.gif לזכרם ../images/Emo16.gif

היום בערב מתחיל ערב יום הזיכרון לשואה ולגבורה. השואה שהעם היהודי עבר, היא הדלקת אלפי נורות אדומות עבורנו, ותהייה על טובו ורשעותו של המין האנושי. קשה להאמין שבני אדם עמדו מאחרי השואה הנוראית והאכזרית ביותר שהאנושות ידעה בהיסטוריה, קשה להאמין שעדיין אפילו לא עברו מאה שנים ושיש לא מעט ניצולים מהתופת, מהזוועה שיכולים להעיד על הדברים הנוראים שהם עברו. קשה להאמין שבני אדם יכולים לשרוד את הדברים האיומים והנוראים שהם חוו. השואה חייבת להיכנס לתודעה של כלונו, ועלינו לזכור את הדבר הנורא ביותר שקרה באנושות, לא רק לעם היהודי, מיליוני בני-אדם שאינם יהודים, אף הם ניספו או עברו את השואה. ורק בגלל שהם לא היו מהגזע הארי. רק בגלל שהם היו נכים, בעלי מום כלשהו, אם בגופם ואם בנפשם. ורק בגלל שהם היו שונים. גם לא מעט מאמינים נספו בשואה הנוראה. לא שינה מאיזה זרם בנצרות הם היו, אם הם היו כהני דת קתולית, או לותרנים, או בפטיסטים. כל מי שאחז באמת בישוע המשיח, היה נידון למוות. השואה הנוראה מאחורינו, ואני תקווה שזו הייתה השואה האחרונה שידעה האנושות והעם היהודי בפרט. כיום האנטישמיות בעולם מתגברת, השנאה נגד העם היהודי וישראל גוברת בכל רחבי העולם. אולי אנחנו לא יכולים לעצור את זה. ואולי כן... אם רק נצביע על האמת, אם נבשר את בשורת האמת על ישוע המשיח היהודי, שמת על הצלב לכפר על חטאינו וקם לתחייה ביום השלישי, בגלל שהוצדקנו בדמו. אני תפילה שהעם היהודי, העם שלי, ושהעם הערבי וכל שאר העמים יבואו להכרה באמת האחת בהכרה בקיומו של האל הטוב ויאמינו בו ובבנו ישוע המשיח, שיזכו לחיי עולם באהבה שנשגבה מכל דעת עם כל הקדושים. בשם ישוע המשיח. אמן.

לזכר ששת המיליונים וכל שאר קורבנות הנאצים../images/Emo16.gif

ב"ה בוקר...שיהיה רק טוב אמן נכתב ע"י: עמית כהן 08:14 , 12/04/2010 בס"ד ששה מיליון מבני העם היהודי הושמדו ונטבחו בידי הגרמנים-הנאצים ועוזריהם ימ"ש. כצאן לטבח הלכנו אבל לא עוד! לא עוד! לא עוד!!! אני/אנו מבקשים ממך אבא שבשמים שלא יהיה לך הסתר פנים מעם ישראל. ובספר תהילים,מזמור ק"ב נאמר:ג אַל-תַּסְתֵּר פָּנֶיךָ, מִמֶּנִּי-- בְּיוֹם צַר-לִי: הַטֵּה-אֵלַי אָזְנֶךָ; בְּיוֹם אֶקְרָא, מַהֵר עֲנֵנִי. נשארה שארית הפליטה מהעם הזה שקם מאפרו. בכל דור ודור קמים עלינו לכלותינו,ועל זה נאמר בתהילים מזמור פ"ג:ה אָמְרוּ--לְכוּ, וְנַכְחִידֵם מִגּוֹי; וְלֹא-יִזָּכֵר שֵׁם-יִשְׂרָאֵל עוֹד. ועכשיו זה מחמוד אחמדיניג'אד שמאיץ את תכניות הגרעין וכבר איים על מחיקת ישראל. בל נשכח וישכחו אויבינו:עם ישראל ככל שיענונו,כן ירבה וכן יפרוץ. הגענו לכאן מארבע כנפות הארץ,שזה הרי בבחינת:מקבץ נדחי עמו ישראל. הנביא צפניה(פרק ג) כבר חזה: כ בָּעֵת הַהִיא אָבִיא אֶתְכֶם, וּבָעֵת קַבְּצִי אֶתְכֶם: כִּי-אֶתֵּן אֶתְכֶם לְשֵׁם וְלִתְהִלָּה, בְּכֹל עַמֵּי הָאָרֶץ, בְּשׁוּבִי אֶת-שְׁבוּתֵיכֶם לְעֵינֵיכֶם, אָמַר יְהוָה. ישראל היא מעצמת טכנולוגיה ומדע,תרבות,ספורט ועוד,ועדיין לא נאמרה המילה האחרונה. מי יתן וגאולת ישראל והעולם קרבים,ויתקיימו דברי הנביא ישעיהו,פרק ב':וְכִתְּתוּ חַרְבוֹתָם לְאִתִּים, וַחֲנִיתוֹתֵיהֶם לְמַזְמֵרוֹת--לֹא-יִשָּׂא גוֹי אֶל-גּוֹי חֶרֶב, וְלֹא-יִלְמְדוּ עוֹד מִלְחָמָה-אמן כן יהי רצון.

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo16.gif לזכרם..אכן נושא ואיום..דם חף מפשע

שרק מראה לנו כמה זוועתי הוא משטרם של בני החושך..וכמה תפקידנו חשוב בעולם הזה..להפיץ את האור והישועה..בשם אדוננו.

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifאמן..אלוהים תמיד טוב ונאמן-לא משתנה

שיהיה לך יום מעולה ואופטימי גם כן אחי

ב עִבְדוּ אֶת-יְהוָה בְּשִׂמְחָה;

ב"ה תודה אחותי,ותזכרי תמיד:המברך יתברך
(במקרה שלך תתברך
). אז אני מקדיש לך פסוק אופטימי מספר תהילים,מזמור ט"ז(16):יא תּוֹדִיעֵנִי, אֹרַח חַיִּים: שֹׂבַע שְׂמָחוֹת, אֶת-פָּנֶיךָ; נְעִמוֹת בִּימִינְךָ נֶצַח.

למעלה