לזכרם

ה מוזה

New member
../images/Emo16.gif לזכרם

והלילה השתתק לאחר מטחי האש .. הדם בדממה נספג לאדמה ... יהי זכרם ברוך .
תנו לחיות בשקט / שלומי שבת ומתי יבוא עלינו איזה בוקר חיננו שיצהל לו מול פנינו סתם בוקר חייכני ושמחת פתאום מהממת בלי הודעה מוקדמת תמלא שוב את ליבנו שיבוא עלינו עד מתי הרוח תסיע עננים ודאגות ומתי ישוב להפציע סתם יום תענוגות יום בלי עצב יום בלי פחד כל הארץ מתייפחת כמו ילדה קטנה זועקת תנו לחיות בשקט היא זועקת אהבוני מלחמה אל נא תלמדוני את אהבתכם הראו לי תנו לגדול בשקט היא זועקת אהבוני מלחמה אל נא תלמדוני את אהבתכם הראו לי תנו לגדול בשקט מה קרה לילדותינו היפה והתמימה מי יביא שלום עלינו ועל פני האדמה הפרחים ישובו לפרוח ונשוב לתהול ולשמוח עם האור ועם התכלת תנו לחיות כמו ילד היא זועקת אהבוני מלחמה אל נא תלמדוני את אהבתכם הראו לי תנו לגדול בשקט היא זועקת אהבוני מלחמה אל נא תלמדוני את אהבתכם הראו לי תנו לגדול בשקט היא זועקת אהבוני מלחמה אל נא תלמדוני את אהבתכם הראו לי תנו לגדול בשקט

מכתב לבן זונה

שלקח חיים חיים יפים תמימים של שני ילדים הם לא יודעיפ פולטיקה לא מלחמות..פעוטים, תמימים.. ואת אמם, שרק רצתה להגן רצתה לחיות אהת מרוצה? גאה בעצמך? אתם גאים בו? זה גיבור, זה?! לעזזל לקחת לי חברה אומנם מורה, אבל לא מורה היא הייתה בשבילי חברה רק לפני כמה ימים היא י שבה איתי בביצפר על סיגריה ודיברה, והקשיבה ועכשיו, עכשיו..אוף! לקחתה חיים! חיים יפים! חיים של אהובה!!! למה? לעזזל! משהו יכול להסביר לי למה? למה.. לקחת נפשות מדהימות טהורות הפיתרון הכי פשוט ואכזרי זה לבוא ולהכניס להם אקדח בראש אבל דאם, אני לא מבינה..לא נמאס לכם?! זה כל כך פאקניג לא הוגן! ..... רויטל, ננת לכלנו המון.. לימדת אותנו חיים לא דברים בנאליים של בית ספר אני מבטיחה, לא נשכח לא נשכח..
לזכרם של שני ילדים טהורים
לאמא שאהבה אותם הכי בעולם לאישה שאהבה את החיים לאישה שאחנו אוהבים אני אוהבת
לעוד שתי נפשות תמימות שנגמרו גם הם בפיגוע הזמזע הזה

י ו ל י ק

New member
../images/Emo7.gif

ליקי,יודעת שקרוב,וקשה ועצוב... קבלי
ענק! עוד יבואו ימים של שקט...

איזו חייתיות, מאיפה כזו שנאה?

על מה ולמה נרצחו 2 ילדים? אמא, אבא, איש, הם הרי לא מכירים אותך, לא יודעים שעברת עם הילד: צעידה/נפילה ראשונה, שן שצמחה בכאב, ימי הולדת, אושר, שמחה, חולי, עבר הווה, חברים, משפחה.... באיזו זכות מחליט מישהו אחר לטרוף לך את הקלפים של החיים, ולזרוק אותך לחור שחור? איך.....איך מישהו אחר שלא מכיר אותך מחליט בשבילך שמהיום זה אחרת??????? יהי זכרם ברוך! ליבי, ליבי עם הדואבים.

למעלה