לזכר החיילים שנהרגו... נקווה שזה יגמר בזה, ושייגמר ומהר... ושיחזירו את החטופים הבייתה בשלום...
ח חןשסק New member 13/7/06 #1 ../images/Emo16.gif לזכר החיילים שנהרגו... ../images/Emo10.gif נקווה שזה יגמר בזה, ושייגמר ומהר... ושיחזירו את החטופים הבייתה בשלום...
../images/Emo16.gif לזכר החיילים שנהרגו... ../images/Emo10.gif נקווה שזה יגמר בזה, ושייגמר ומהר... ושיחזירו את החטופים הבייתה בשלום...
ד דרדסית כחולת עיניים New member 13/7/06 #2 ../images/Emo104.gif../images/Emo16.gif מפחיד מה שקורה כאן... אבל לא מפתיע כלל... מדיניות שגוררת אחריה חולשה מובילה למצב כזה...
../images/Emo104.gif../images/Emo16.gif מפחיד מה שקורה כאן... אבל לא מפתיע כלל... מדיניות שגוררת אחריה חולשה מובילה למצב כזה...
C C T S New member 13/7/06 #4 מה הלך היום בחניית מקיף ח' ... כוח צבא עצום עם רכבי GMC גדולים השתלטו על החנייה - עשו תרגיל או משהו כזה.. והרבה אליקופטרים עברו מעל. משתתף בצער המשפחות
מה הלך היום בחניית מקיף ח' ... כוח צבא עצום עם רכבי GMC גדולים השתלטו על החנייה - עשו תרגיל או משהו כזה.. והרבה אליקופטרים עברו מעל. משתתף בצער המשפחות
ר רויטל ולירון New member 14/7/06 #6 משתתפת בצער משפחות ההורגים ומקווה שהמצב ישתפר במהרה, ושהחטופים יחזרו אלינו בריאים ושלמים
S Shark Alarm New member 14/7/06 #7 ../images/Emo16.gif משתתף גם ../images/Emo26.gif הבנתי שאחד מהם מראשון בוגר מקיף ה'..
ח חןשסק New member 15/7/06 #8 כנראה שידיד שלי נמצא בסטי"ל שנפגע הבנתי שפגעו בסטי"ל עם מנחת, והוא נמצא בסטי"ל הזה... אני לא יודעת מה מהמידע שאני יודעת אני יכולה לומר, אני רק יכולה לומר שחברה שלי, שהוא חבר שלה, על סף התמוטטות עצבים...
כנראה שידיד שלי נמצא בסטי"ל שנפגע הבנתי שפגעו בסטי"ל עם מנחת, והוא נמצא בסטי"ל הזה... אני לא יודעת מה מהמידע שאני יודעת אני יכולה לומר, אני רק יכולה לומר שחברה שלי, שהוא חבר שלה, על סף התמוטטות עצבים...