לזכר כל ההרוגים והנעדרים

SurfeR Babe

New member
../images/Emo16.gifלזכר כל ההרוגים והנעדרים../images/Emo16.gif

שמתי לב שאין כאן שרשור כזה, אז אני רק רוצה להגיד, לכל ההרוגים, יהיה זכרם ברוך,
והלוואי שיימצאו כל הנעדרים....

bad attitude

New member
אחי אני בן דודה של שרון חליאל

וכל הקטע שאתה אומר הרוגים לא ממש עוזר כל עוד אין ודאות על הרוגים אל תהרוג לנו את בני המשפחה אוקיי?

JoHnYmYsTeR

New member
אוי נו באמת היו לו מטרות טובות...

למה לתקוף.. מקווה שימצאו כל הנעדרים.

bad attitude

New member
לא תוקף

אני האחרון שיתקוף אותו אני יודע שסבבה אין לו מטרות רעות אבל כמו שאתם רואים עד עכשיו אין אימות לידיעות על כך שיש ישראלים הרוגים והמשפחות עדיין עם תקווה,איכשהו...

יש הורגים ישראלים

לצערו אוףףףףףףףףףףףףףףףףף אני שונאת שישראלים מתים !!! למה ?!?!?!? למה?!?!?!?!?

D i l D o

New member
אני מצטער להגיד את זה...אבל

ישראל היא כנראה המדינה היחידה בעולם שכשקורה דבר כזה, אם אין ישראלים מעורבים אז זה פחות נורא בשבילה ואם יש ישראלים אז זה אסון...עם כל הכבוד... משהו פה דפוק.

אתה טועה.

זה באמת אנוכי ולא ממש בסדר, אבל ישראל היא ממש לא המדינה היחידה. נראה לך שלאמריקאים אכפת שכל שבוע יש פה פיגוע? ופתאום כשיש את אסון התאומים זה אסון לאומי. אוקי, נהרגו שם הרבה יותר מבפיגוע אחד פה.. אבל מצטבר.. אולי לא כל כך פחות. ובכל זאת, לא אכפת. בשואה -אתה חושב שלא ידעו מה קורה? ידעו. לא היה לאף אחד אכפת עד שזה נגע להם. רק כי גרמניה נסתה להשתלט על אירופה עצרו אותה. ועכשיו-כשרוצחים אנשים בתאי גזים בצפון קוריאה, מישהו עושה משהו..? כל עוד זה לא בעם שלך, לא אכפת להם.

InFecTeD LOVER

New member
ככה זה כולם

טבעו של האדם הוא להיות אנוכי, וככה גם המדינות. יואווווו אני שונאת לשכוח מיליייםםםםםם!!!! איך קוראים למישהו נגיד שנמצא עם מישהו למטרה מסוימת בשביל עצמו? קיצור לזה התכוונתי, ושכחתי ת'מילה.

Aviad1987

New member
אני ממש ממש לא מסכים

ישראלים , לא ישראלים.. מה שקרה היה אסון בקנה מידה בינלאומי שלא ישכח בזמן הקרוב. אסון גדול וכל אחד יכול להזדהות, לצערינו הרב, עם הכאב הזה.

JoHnYmYsTeR

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

אסון נוראי,משתתף בצער משפחות ההרוגים

SurfeR Babe

New member
אני בת... וחוץ מזה...

יש הרוגים ישראלים, ואני לא אמרתי ישראלים, התכוונתי לכולם, אז מה אם הם לא יהודים או ישראלים, הם עדיין לא אשמים שקרה האסון טבע הזה... ברור שלנו יותר נודעים הסיפורים הישראליים, אבל זה אסון עולמי... אבל אני מבינה אותך... ואני משתתפת בצער כל המשפחות... זאת ממש לא הייתה המטרה שלי... סליחה

InFecTeD LOVER

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

למעלה