לזכר נינה ומנדי שנהרגו היום

../images/Emo16.gifלזכר נינה ומנדי שנהרגו היום

בתאונת דרכים מחרידה ביציאה מצור יגאל-כוכב יאיר. שולחת החלמה מהירה לעידן ואחיו ואריאל המתוקה מגן של בני אלעד. זוג מדהים שבחייהם ובמותם לא נפרדו. נינה ומנדי זוג שנתנו את כל מירצם לגידול הילדים וחסכו כל שקל כדי שלא יחסר מאומה לילדיהם .[כיתה א' ,טרום חובה וחובה] כל בוקר יחסר לי החיוך שלך האמיתי הנובע מטוב ליבך השופע חום ואהבה. כל בוקר רואה אני את מנדי מחכה לך בחוץ ברכב [היחיד שהיה לכם] ומביט בך באהבה הולכת מהר לפזר את ילדיכם. את כבר חסרה לי אישה יקרה מצחיקה בטירוף עם חיוך תמידי בכל מצב. מנדי ......למי אספר בדיחה? מי יכול לצחוק בקול רם ולגלגל את כולם אחריו ..... הנתינה האין סופית שלכם לכל אחד תוביל אתכם ישירות לגן העדן למנוחת עולמים. זכרונכם לברכה! שני הבנים פצועים והנסיכה אריאל עם תלתליה הזהובים פצועה קשה.אני שולחת החלמה מהירה והרבה חיבוקים ונשיקות מ"דבי המצחיקולה " [כך מנדי קרא לי....] ישנם כל כך הרבה דברים חמים לספר וו...........כואב לי כל כך .....כואב לי כל כך............למה אלוהים?למה הם? אוהבת אתכם "דבי מצחיקולה"

../images/Emo7.gif../images/Emo14.gif../images/Emo16.gif

אין מילים ... משתתפת בצערך ומאחלת לילדים החלמה מהירה ככל האפשר.

נגהלי

New member
../images/Emo201.gif../images/Emo16.gifכ"כ עצוב, יהי זכרם ברוך

שולחת רפואה שלמה והמון חיבוקים לילדים היקרים. דבי- ברגע שיהיה שייך ללכת ולשמח את הילדים המתוקים- אשמח מאוד אם תגידי לי. או בכלל- אם אפשר לעזור במשהו........ אין לי מילים לנחם... הצפת אותי בעצבות גם אנחנו בתוך משפחת השכול (התיאטרון שלנו קרוי "גיל- עד" לזכרו של גלעד אהובנו.) תהיו חזקים

uh60a

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif שלא יידעו עוד צער!!!

../images/Emo7.gif משתתפת בצערם עצוב מאוד למרות שא

שאני לא חברה כאן בפורום,

תודה רבה רבה לכולם!

הרגע חזרתי מההלוויה. כמה צער ויגון ו.........הנחמה היחידה שאריאל מרגישה הרבה יותר טוב והיא נמצאת עם אחיה. שלושת הילדים יאומצו ע"י הדודה איימי [אחותה של נינה] ובעלה ויצטרפו לשתי בנותיהם. שוב, תודה לכולם על התמיכה מי יתן ותראו רק אושר ואושר. אוהבת דבוש זאת אני 3- מאוד נחמד מצידך ...ברוכה הבאה אלינו.

גם אם באיחור-משתתפת בצערך ובצער

המשפחה
. אייך הילדים- מתאוששים? את בקשר איתם? מאחר ואבי נפגע פעמיים בתאונות דרכים קשות (בראשונה איבד את הראייה ובשנייה כמה חלקים פנימיים ואת רוב איכות חייו) כל תאונה כזאת מעוררת בי עצב וכאב אישיים.

דבי יקירתי.

רואה אני את המודעה רק עכשיו. מוסיפה עצמי לרשמית המעודדים ,קבלי חיבוק חם ואוהב
. מסרי ד"ש והחלמה מהירה לילדים.
משום מה לא מכבודו של [שלוש נקודות] לנחם? מוזר ולא מכובד! והמבין יבין

למעלה