לזכר 6 מליון יהודים בואו נדליק לזכר אותם 6 מליון יהודים שנרצחו בשואה יהי זכרם ברוך
ג ג ב ש ו ש New member 15/4/07 #1 ../images/Emo16.gifלזכר 6 מליון יהודים../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif בואו נדליק לזכר אותם 6 מליון יהודים שנרצחו בשואה יהי זכרם ברוך
../images/Emo16.gifלזכר 6 מליון יהודים../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif בואו נדליק לזכר אותם 6 מליון יהודים שנרצחו בשואה יהי זכרם ברוך
ה הציורים של יובל New member 15/4/07 #2 ../images/Emo16.gif../images/Emo104.gif אני מחפשת מה להגיד, ולא מוצאת. לא מוצאת משהו שבאמת יהיה רלוונטי ותבינו עד כמה הנושא הזה חשוב לי. לא מוצאת משהו שיסביר את הגודל של אותו מקרה. לא מוצאת. יהי זכרם ברוך.
../images/Emo16.gif../images/Emo104.gif אני מחפשת מה להגיד, ולא מוצאת. לא מוצאת משהו שבאמת יהיה רלוונטי ותבינו עד כמה הנושא הזה חשוב לי. לא מוצאת משהו שיסביר את הגודל של אותו מקרה. לא מוצאת. יהי זכרם ברוך.
ג ג ב ש ו ש New member 16/4/07 #3 ../images/Emo201.gif../images/Emo7.gif../images/Emo88.gif מת עלייך הכל יהיה טוב בסוף..
D daniel rubin New member 16/4/07 #4 ../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo7.gif../images/Emo218.gif