ליובוב רזדולוסקיה,קורבן הטרור הערבי בת 73

../images/Emo16.gif

לקורבן האטימות הישראלית והטרור הפונדמנטליסטי. שאין לו שום קשר לדת. כי לטרור אין דת.

גידעון1

New member
איזה יופי כרגיל נמחקו ההודעת שמתנגדות

לדבריה של נפש אוריינטלית.

mike00

New member
לדעתי היא בכלל פיצול של מוחה....

מותר לה לקלל,לאחל איחולי מוות לגולשים,לתמוך ברוצחים מסריחים,ולעקוץ כאוות נפשה..... אוי ואבוי אם רק תנסה להגיב לה...... מיסטר מוחה ומיס הייד....

גידעון1

New member
בהחלט מסכים איתך בתחושה.

ממש מרגיז שנותנים במה לדבריה הלא ראויים אך אם מישהו מתנגד לה אז דבריו נמחקים.

NELLY

New member
יהיה זכרה ברוך...../images/Emo16.gif

מה את מבלבלת בשכל סלימה...''לטרור אין דת'' ?????? אז למה רודפים ת'יהודים??? למה שונאים את הציונים??? למה ??? עזבי אני לא מרגישה טוב ולא בא לי להתעצבן!!!!!!!! כל פעם יוצאת עם הפלצה חדשה מעצבנת ות'אמת עצובה מאוד!

יש בעוד איך קשר לדת, אי אפשר להכחיש אותו

גם אירגוני הטרור הפלשתינים ה"חילוניים" כביכול רוצחים גם בשם הדת. לטרור יש דת והיום הרוב המוחלט של הטרור הדתי בעולם נעשה בשם האיסלם. וה"רוב הדומם" דומם...או מגלגל עייניים לשמיים כאילו מה לו ולטרור...

mike00

New member
החברה הישראלית היא הקורבן של האטימות שלך

ושל דומייך...... אעלק קורבן האטימות הישראלית......מאיפה את מצליחה להפליץ את השטויות שלך? יצאו שני רוצחים עלובים[בני דת שאני לא אזכיר את שמה],השאירו קלטות מלאות במשפטי "חוכמה"[מספר דתי שאני לא אזכיר את שמו] וקראו קריאות אל האלוהים שלהם[שאני לא אזכיר את שמו],אבל לא היה פה שום קשר לדת... לזה שאת כל המחבלים מגייסים במסגדים אין שום קשר לדת... לזה שאנשי דת מסויימים נותנים הכשר להתאבדויות בשם הדת שלהם אין שום קשר לדת..... לזה שכל מתאבד מסריח טורח לקרוא בשם אלוהיו רגע לפני שהוא מוסר את נשמתו המכוערת לבורא אין שום קשר לדת.. לזה שאנשי הדת מבטיחים לכל הרוצחים המטונפים כל מיני צ'ופרים בעולם הבא אין שום קשר לדת.... את פשוט מגוכחת.....

אתה המגוחך

המרושע, וחסר עמוד השדרה והכבוד.. כי בעצם, כתבת עכשיו, כי כל המוסלמים הם X אחד וה X הזה הוא רוצחים. כי כל המוסלמים צמאי דם וכוח ושלטון. כי כל המוסלמים תאבי בצע ומין. כי כל המוסלמים הם גוב אריות אחד מושחת ששום ח'ייר לא יוצא ממנו. דבר מאוד מגוחך.. אם נחליף את המילה מוסלמים... בכל אחת מהדתות האחרות. וכי היהודים אינם שורש כל רע בעולם לפי 95% ממדינות העולם ? ומי גרם לכך ? אנחנו ורק אנחנו. אנחנו ורק אנחנו אשמים בחורבן ובהרס של עצמנו. וכי בין הנוצרים אין מושחתים ? וכי הם מושחתים מפאת היותם נוצרים ?! איזו דמות גרוטסקית כותבת, מאחורי כינוי ש.. לא מדבר על יותר מביתן של שירותים ציבוריים. אף אחד מאלו הקוראים להתאבדות אינם קוראים לכך באמת מפני ש"הגיבורים האמיתיים הם אלה שמסרטטים בדמם את ההיסטוריה של עמם" !! אלא מפני שטמון בכך מניע נסתר שקשור לכסף. כסף ועוד קצת כסף. עולם מלא מושחתים.

קצת הבנת הנקרא, לא נכתב כלום על "כל המוסלמים"

אך הקביעה שאין קשר בין טרור לדת זו קביעה אידיוטית. רוב הטרור בעולם היום הוא טרור מטעם דת מסויימת והיא האיסלאם, זה לא אומר שרוב המוסלמים טרוריסטים או תומכי טרור.

respecta1

New member
בקיצור -

לא רוב המוסלמים טרוריסטים, אבל רוב הטרוריסטים מוסלמים.

גידעון1

New member
נפש תביאי סימוכין לדברייך

תצטטי לי את השורות שבהן מייק אמר שכל המוסלמים הם רוצחים. מייק אמר וזה אכן נכון שרובו המכריע של הטרור מגיע מהאיסלאם. חבל שלא הקשבת לדרשה האחרונה של נסראללה שבה הוא מסביר שאסור להתאבד אך למות "מות קדושים" זה מותר וזה כדאי. כל הטרור האיסלמי נעשה כביכול בגלל רצונו של אללה ולכן ועוד איך לטרור יש דת.

mike00

New member
לא הצלחתי להבין את טענתך "המנומקת"...

על סמך מה החלטת שאני מכליל את כל המוסלמים אל תוך הטרור הדתי?? זה נכון שאני לא מסכים עם הרבה מאוד ממה שקורה בעולם המוסלמי,במיוחד חוסר הסובלנות כלפי אחרים,אבל מעולם לא אמרתי שכל המוסלמים הם רוצחים,שכל המוסלמים צמאי דם וכוח ושלטון,שכל המוסלמים תאבי בצע ומין,שכל המוסלמים הם גוב אריות אחד מושחת ששום ח'ייר לא יוצא ממנו. ואם כן אז אנא ממך הואילי בטובך להביא הנה דוגמית קטנה ממה שלטענתך אמרתי.... יהודים שורש כל רע לפי 95% ממדינות העולם??יש לך איזה קישור לצרף הנה שיגבה את טענתך המטופשת?? מה הקשר לשחיתות של נוצרים להכשר של התאבדויות וטרור פונדמנטליסטי? "הגיבורים האמיתיים הם אלה שמסרטטים בדמם את ההיסטוריה של עמם"??? בחייאת דינאק?? אם כך את בטח תשמחי לקחת חלק באותו שרטוט היסטורי של עמם לא? שיהיה בהצלחה,מכל הלב..... חשוב לציין שבביתן של שירותים ציבוריים הצלחתי להגיע לתובנות שאת עם חשיבתך המוגבלת לא תצליחי להגיע אליהן לעולם ולא משנה מאיזה ביב הגעת ולאיזה ביב את הולכת....

primus solus

New member
לא רק שלטרור יש דת

יש דת שצוברת מוניטין של דת של טרור, מענין איזה?

DIGITAL MAN

New member
../images/Emo16.gifיהי זיכרה ברוך, ובתקווה שזו הקרבן האחרון

לשנה זו ובכלל לצערי אני צופה לאירגוני הטרור כ=עוד כמה "הצלחות" בתקופה הקרובה, הלוואי ואתבדה

למעלה