לכל איש יש שם

ט י נ ה

New member
../images/Emo16.gifלכל איש יש שם

הי אנשים בשבילי ערב יום הזיכרון הוא תמיד יום עם משמעות מאוד חזקה. היום אלך לטקס של בני הבכור בבית הספר אוסישקין לראות איך הוא עומד שם עם חבריו זקוף ואיתן הטקס השנה הוא של כיתה ו' ה " גדולים ". אני מדליקה נר וזוכרת את כל החברים שלי שנפלו ,וגם אנשים מהמשפחה המורחבת שלי שאינם עוד איתנו. אני אומרת בליבי תפילה ואיודעת שאין יום יותר קשה מזה .אין. הכל פתוח הפצעים מדממים והדמעות זולגות . וזה יום שאני מאמינה שפורום כמו שלנו רק מתאחד ומרגיש כמה כוח אנו נותנים אחד לשני. אז מי שעוד מספיק לקרוא את ההודעה ורוצה לבוא לשיר על הדשא של גבעת שמואל שירי לוחמים מוזמן. אני בטוח אהיה שם. עם הרבה שירים שלא שומעים כל יום שלכם באהבה ואמונה שיבואו ימים יותר קלים מאלו סי

actress

New member
קבלי ממני את ה../images/Emo24.gifהכי גדול שיש

סי היימן שוחטאת אישה עם הרבה כוחות וכל מה שאת אומרת ומעבירה נותן המון לצד השני. ממני בהערכה ובהצדעה שלך מיכל

skito

New member
ומיכל תרשי לי להצטרף ולצרף

למרות שאנו אחרי אני בכל אופן זוכר בכל יום שעה שעה ומיכלי אני מצטרף לדברייך אנני יודע להגדיר את גודל החיבוק משהו כמו חיבוק דוב אולי חיבוק ללא סוף וגם אצרף שיר שכתבתי לזכר חבר שנפל סמ"ר משה מקונן ז"ל (עולה חדש מאתיופיה) אין עוד צבעים מתוך מקלעת שירה כחול ירוק אדמה אדם בתוכה נדם גיבור שלא נרדם צבעי עולם ושמים עצמות בכיסוי של חול שחור לבן וזית אדום כדם וכלנית בודדה על קבר שיש כחול על ירוק סביב גשם שמש קשת שמיים עצב בכי ודמעות זרימה של מים יונה לבנה לא צבועה עם עלה של זית מחפשת בית לשלום אני מנצל במה זו להתנצלות בפני אדם מיוחד אני מרגיש נורא ואיום אין לי מילים איזו הרגשה מוזרה יש כאשר פוגעים במישהו (ושלא במתכוון) הגוף מתרסק ולא מתפקד הרגשה של חוסר אונים מבקש סליחה ולא יודע אם זה מספיק לא מבין מה עלי לעשות?

skito

New member
תיקון טעות

טעות בצירוף השיר (אני והטעויות שלי מה יהיה איתי?) השיר המצורף נכתב לזכר שוטר שנפל "כיסוי של חולות" מתוך מקלעת שירתי שמש בוקר חדש יום חדש נשיקה חיבוק להתראות ערב חדש פגישה אור הירח והכוכבים נשיקה חיבוק יום חדש פרידה מאהבה נשיקה לילד ילדה ואישה יום חדש שמש געגועים פעילות מבצעית אור של ירח וכוכבים אוהל שינה בוקר חדש יום חדש אין חיבוק אין אישה אין ילד וילדה מבצעית שמירה קפה שמש ערב טוב בשיחת טלפון אישתי אני מתגעגע ד"ש ונשיקות לילדים וירטואלי אבל לא היריות דרישת שלום מחמרה אין לי נחמה אני כבר עם אלוהים ומי ייתן לך נחמה יום חדש צרחות צהרים חיילים מטח יריות כיסוי של חולות מה יהיה בתוכנו? סמ"ר משה מקונן ז"ל

...והלוואי...

שבימים כאלה נזכור רק את מה שקרה והמספרים לא יגדלו. שבימים כאלה נדע שכל אלה שנפלו, במותם הכואב, אותנו החיו.

samc

New member
תודה טינה על הערב

א) תודה שהזמנת אותי. ב) היה מרגש ויפה מאד ומתאים לי ולאחרים ליום הזיכרון. לא רציתי, שוב, להיות בכיכר רבין עם יאיר לפיד... ג) נודע לי מכם שהמתופפת נפגעה ב Mikes Place משם חזרתי עכשיו. בטחון בטחון ואין בטחון! ד) השקעתם הרבה עבודה לאוסף שירים יפים ומרגשים וגם לי היה לח בעיניים כמה פעמים. אז אין לנו ארץ אחרת ולא נפסיק לבכות לך ויש הרבה צמחי בר ואני מביט מהחלון- אולי מגיע יום חדש... ואני מוסיף : מה לעשות ? לעשות! תודה שמואל

דניעל

New member
מצטרפת לתודות

בנוסף על המסר ששלחתי לך, כותבת גם פה. היה ערב נפלא ומרגש. כל הזמן שמעתי את הקהל מסביבי מתפעל. גם אני, כמובן...

ט י נ ה

New member
וואו אתם נותנים לי המון כוח ...

תודה דניעל ........... אין לי מילים כשרואים פתאום קהל שלא היה לי מגיע שוב ועוד אחרי ערב שכל כך רעדתי ממנו ,ביצועים של כל כך הרבה שירים שלא ביצעתי מעולם .......... וולאה אם כך עלי להמשיך בכיוון הזה. תודה סי

leocat

New member
יום הזיכרון לחללי הפיגועים

לצערי התואר הזה נוסף בשנתיים האחרונות ליום זה. לצערי הגדול יותר אני שותף ליום זה. לאחר ששכלתי את חברי רן לפני שבוע במייקס פלייס, נתתי לעצמי רק יומיים מנוחת אבל. היתה לי הרבה מאד עבודה לקראת יום העצמאות, ובעקבות היומיים הללו, לוח הזמנים שלי נלחץ עוד יותר. ובתוך כל הבלאגן רוחו של רן שרתה עליי, ועוד הספקתי לערוך וידאוקליפ לזכרו עם קטעים מההופעות שלו, שהוקרן במייקס ביום הזיכרון. המוסיקה של הוידאוקליפ היתה ע"פ שיר שכתבה ידידה שלו והוא הלחין והקליט סקיצה שלו מספר שעות לפני הפיגוע. וכמה סימלי - לשיר קוראים "אתמול".

ט י נ ה

New member
ליאו יקר כל הכבוד על הקליפ

קודם כל לצערם של רבים זיכרון חללי הטרור הפך לנחלתם של רבים מדי. רוצה לבקש אם תוכל לשתף אותנו בקליפ הזה. האם יש דרך להעלותו על מחשב ? האם תוכל להעבירו כקובץ ? מה שלא יהיה ,יום אחד הפורום הזה הרי יפגש,זה כבר קרה בעבר בהופעות שלי בתל אביב ,בימים האלו אני עושה מאמצים למצוא " בית " קבוע לפורום על מנת שנוכל לעשות פגישה אחת לכמה חודשים ,פגישה בה כל האנשים שכותבים כאן יוכלו לעמוד אחד מול השני ולשבור שת שתיקת הנט. אני יודעת שיש בזה משהו מוזר ואולי אפליו מרתיע .... מתרגלים לשבת מול מחשב ... אבל אני תמיד באתי מהמקום של " חי " ולשם אני הולכת. תיאטרון הסימטה ביפו עומד על הפרק,והמחשבה היא לעשות הופעה ,ובמה פתוחה של כל אחד ועשייתו. אהיה מאוד גאה אם תקרין את הקליפ שלך במסגרת הזו. מחזקת אותך סי

leocat

New member
העלאת הקליפ על האינטרנט

זה כבר בטיפול. ולגבי השיר - הייתי רוצה שתשמיעי אותו, ואם יהיה לך רצון לעשות בו שימוש אוכל לשאול את ההורים וכותבת המילים.

למעלה