לליאת איתך ביום עצוב זה הכל כבר נאמר היום רק חיבוק, תחזיקו מעמד אילנה, אמא של רונן
E eaz1514 New member 7/8/08 #1 ../images/Emo16.gif לליאת איתך ביום עצוב זה ../images/Emo201.gif הכל כבר נאמר היום רק חיבוק, תחזיקו מעמד אילנה, אמא של רונן
../images/Emo16.gif לליאת איתך ביום עצוב זה ../images/Emo201.gif הכל כבר נאמר היום רק חיבוק, תחזיקו מעמד אילנה, אמא של רונן
L liat1953 New member 7/8/08 #3 אילנה יקרה!!! ההודעה המקורית היתה לי ואחר כך חשבת שטעית אך לא כך...היום היום הקשה יום ההולדת של ניר שלי אני כאן יושבת ובוהה ופתאום רואה את הודעתך-ריגשת אותי אני טוענת שאין מקריות...זו לא היתה טעות. מנסה לאסוף את עצמי וללכת לבקרו.
אילנה יקרה!!! ההודעה המקורית היתה לי ואחר כך חשבת שטעית אך לא כך...היום היום הקשה יום ההולדת של ניר שלי אני כאן יושבת ובוהה ופתאום רואה את הודעתך-ריגשת אותי אני טוענת שאין מקריות...זו לא היתה טעות. מנסה לאסוף את עצמי וללכת לבקרו.
א אחשל New member 8/8/08 #4 ../images/Emo201.gif עם השנים גיליתי שדווקא ימי הולדת קשים יותר מאשר ימי האזכרה, או מועדים אחרים. אולי זה בגלל הספירה, זו שנעצרה וזו שממשיכה ...
../images/Emo201.gif עם השנים גיליתי שדווקא ימי הולדת קשים יותר מאשר ימי האזכרה, או מועדים אחרים. אולי זה בגלל הספירה, זו שנעצרה וזו שממשיכה ...