לעוזי חיטמן

cobainos

New member
../images/Emo16.gif לעוזי חיטמן../images/Emo7.gif

רובינו גדל(ואהב) על המוסיקאי האהוב הזה שאהב מוסיקה וילדים כל כך.. כ"כ עצוב היה לשמוע שהוא מת..רק בן 52,יותר צעיר מאבא שלי..
ברררר.. יהי זכרו ברוך

חןשסק

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo10.gif אני אהבתי את כל הקלטות

לנו איתו.... מפרפר נחמד ועד השירים והמשחקים בקלטת עם חני נחמיאס
נראה לי אלוהים מתכנן איזו חפלה גדולה עם כל החבר'ה האלו שהוא לוקח לנו

ממש עצוב ../images/Emo7.gif, שמעתי בחדשות

בבוקר ולא האמנתי. איך? מתי? כ"כ צעיר.. כ"כ פתאומי אני באמת לא יודעת מה קרה השנה אריק לביא, נעמי שמר ועכשיו גם עוזי חיטמן , גדולי היוצרים שלנו הולכים ...

חןשסק

New member
זה כבר מתחיל להפחיד... ../images/Emo4.gif

למי ששכח, זה התחיל בדודו דותן, שייקה אופיר (או שאני טועה בסדר?) ....

כואב הלב- אבא שלי די הכיר אותו שהיה

קצין שאבא שלי היה מב"ס הסיני הוא הועבר תפקיד למקום אחר הוא עשה מסיבת פרדה בבסיס שלו בסיני אני מדבר איתכם על שנת 1974 אז בזמנו אבא שלי דיבר איתו הוא השיב את אחי הגדול על הברכיים שלו זה שעוזיהיה בן עשרים ומשהו הוא היה בלהקות צבאיות שהיו באים להופיע אצלם בבסיס.. חבל על בן אדם גדול שהלך ככה

cobainos

New member
התחיל ב...?

הם מתו לפני כמה שנים..אבל השנה זה מטורף מה שהולך נתן זך,נעמי שמר,אריק לביא ועכשיו עוזי חיטמן

חןשסק

New member
זה לא היה לפני כל כך הרבה זמן.

בסה"כ שנתיים, אולי שנתיים וחצי.

The Flash

New member
מה עם כריס ריב?

כן הוא לא ישראלי אבל הוא מת שבוע לפני עוזי גם בגיל 52 והוא היה אליל של הרבה אנשים

../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif

אח,אח כריס,כריס

../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif

חטפתי הלם כששמעתי את זה היום בבוקר. כ"כ אהבתי את עוזי חיטמן!! הייתי גם פעם בהופעה שלו...
יהי זכרו ברוך.

../images/Emo16.gif../images/Emo7.gif

אלוהים שלי רציתי שתדע חלום שחלמתי בלילה במיטה ובחלום ראתי מלאך משמיים בא אלי ואמר לי כך באתי משמיים, עברתי נדודים לשאת ברכת שלום לכל הילדים לשאת ברכת שלום לכל הילדים וכשהתעוררתי נזכרתי בחלום ויצאתי לחפש מעט שלום ולא היה מלאך ולא היה שלום הוא מזמן הלך ואני עם החלום לא להאמין עוזי חיטמן ז"ל

למעלה