לקראת יום הזכרון-מדליקה נר

• פותח הנושא tiaa1
  • פורסם בתאריך

tiaa1

New member
../images/Emo16.gif לקראת יום הזכרון-מדליקה נר

לזיכרם של הנופלים. כמובן שלא אכנס לענות על הדברים שנאמרו כאן, בימים מקודשים אלו. איש איש וכאבו, איש איש וצערו איש איש ומחשבותיו

זוהרה7

New member
נר זכרון לזכרם של הנופלים../images/Emo16.gif

ליבי עם המשפחות השכולות, מי יתן ולא נדע עוד צער.

מרוצה

New member
../images/Emo104.gif../images/Emo16.gifלזיכרם.

נרכין ראש לזיכרם של אלו שחרפו נפשם למעננו.

dodo281

New member
לזכרם של כל הנופלים - ../images/Emo16.gif ../images/Emo104.gif

לזכרם של כל הנופלים במערכות ישראל , לזכרם של כל קורבנות הטרור, לזכרו של בן משפחה - שנפל במלחמת השחרור, לזכרם של חברי שנפלו - כ"כ צעירים - כשתאוות החיים בלבם. " לא ישא גוי אל גוי חרב.... !!!" "וכתתו חרבותם לאתים וחניתותיהם למזמרות" לו יהי !!!!!! אנא !!! - לו יהי !!!!!!!!!!!!!

daud

New member
טיה קצת ברמה האישית....

אני זוכר איך כאשר הראשון מהחברה שהיו איתי בצבא (דרור) נהרג אז אמרתי לעצמי שאני אגיע בכל יום הזיכרון לטבריה להיות על הקבר שלו עם המשפחה שלו. ו עד שהגיע יום הזיכרון כבר לא ידעתי לאיזה מהקברים של החברים אני צריך ללכת ו מאז אני פשוט נשאר ביום הזיכרון בבית ומשתדל לזכור מה שפחות, את יודעת אנשים "אמיתיים" לא אנשים כסמל אני נוטה לזכור ביומיום בסיטואציות שמעוררות את הזיכרון של איך הם היו בחיים או של חוויות משותפות. יום הזיכרון הוא אולי ה"Nועד" שאני הכי מזדהה איתו על לוח השנה שלנו אבל אני מזדהה איתו בשתי רמות כאשר הרמה האישית "זורמת" ואילו הרמה הממסדית קצת לא במקום ברמה האישית שלי, קשה לי עם היום הזה!!!

למעלה