לשרון, דודו, גיא ושקד איתכם ביום הקשה

eaz1514

New member
../images/Emo16.gif לשרון, דודו, גיא ושקד איתכם ביום הקשה

שנתיים בלי ירדן, ילדה שמחה עם חיוך כובש, ירדן טובת הלב, שמרי על כולנו ממקומך
אילנה אמא של רונן

koval10

New member
גם אני רוצה להיות אתכם

ביום זה הנורא מכל. תהיו חזקים, שהאזכרה תעבור כמו שאתם רוצים ומתכננים. שרון, ירדן תמיד אתך ותשאר אתך לנצח נצחים. ילדה גיבורה, חזקה שאין כמוה, מקסימה ויקרה כל כך... אוהבת אותך שרון, מחבקת אותך חזק-חזק. תיזכרו בה, תדברו עליה, ושהשיחות האלה יעלו חיוך על פניכם, כי ירדן היתה ילדה מאד שמחה. אי אפשר לנחם, אבל אני איתך ביום קשה זה

יפית מן

New member
שרוני היקרה ,קבלי השתתפותי הכנה,../images/Emo24.gif

אלף נשיקות ונשיקה לך יקירתי ,מה שנשאר זה הזכרונות,וירדן המתוקה המלאכית שלכם משקיפה ממרום ונמצאת איתכם כל השנה,יום יום,שעה,שעה,וכל רגע ,ושתהיה מליצת יושר עליכם על התאומים המקסימים שיחי' ושומרת עליכם מכל רע , משתתפת איתכם ביום כזה ,שהוא לא קל ים של חיבוקים ונישוקים ממני יפית סבתא של מאור ילד של אור

שרון123

New member
תודה רבה../images/Emo140.gif

היה יום קשה וטעון מאד, אבל הוא כבר תיכף מאחורינו. עשינו את האזכרה במתכונת מצומצמת, וזה היה לי פשוט מצוין! הרגשתי בנוח לבכות, ולצחוק, ולחייך, ולקשקש, ולדבר על ירדן, אבל גם על דברים אחרים. הכיבוד שהזמנתי מכרמליס בייגלס היה מושלם. גם טעים, וגם משביע, אבל גם קליל. גם מכובד אבל לא מפואר מידי, כדי שלא יראה כמו מסיבה. בבית העלמין הקראתי את הקטע המצורף, ובבית הקרנתי את הקליפ, שאעלה בקרוב. למרות שזה יום כל כך קשה, אני שמחה על ההזדמנות להקדיש אותו לירדן, באמת באמת להתייחד עם זיכרה. בשנה שעברה הייתי כל כך לחוצה מה"אירוע" שכמעט שלא התחברתי לאבל האמיתי, הפעם זה היה יום מזכך מבחינתי.

שרון123

New member
אזכרה שנתיים לירדן

ירדן אהובתי נשמתי שנתיים חלפו מאותו יום ארור, ואת כל כך חסרה כאן בכל חג בכל אירוע בכל בילוי משפחתי, הלב מתרסק מגעגועים אליך. הלחי הרכה, המגע המלטף, החיבוק החם, החיוך שובה הלב והכח האינסופי שלך כל כך חסרים לי. לפני שנתיים ושבוע עוד היה לנו כל כך כיף בטיול המשפחתי, ועכשיו כבר קשה יותר למצוא חפצים שלך מסתובבים בבית. את רוב הדברים שלך סידרנו בארונות, וכבר נדיר למצוא מדבקה תועה או בלון מלא בפלסטלינה או מקלות ארטיק צבעוניים. לכאורה הבית והנפש כבר מקבלים יותר את העובדה הבלתי נתפסת שאת כבר לא איתנו. לכאורה אני כבר לא מחפשת את היד שלך בכל לילה ואת החיבוק שלך בכל בוקר, מי שהכיר אותי רק בחודשים האחרונים, יכול להאמין שאני סתם אמא רגילה לשניים. חברותית וחייכנית ונחמדה לכולם, נדיר שימצאו אותי בוכה או מיואשת. אבל זו רק העמדת פנים מתמשכת. מבפנים הלב מרוסק והידיים ריקות. את נמצאת איתי, בליבי, בכל יום, בכל שעה ובכל נשימה. גם בימים בהם אני שבורה לגמרי, מתקשה לצאת מהמיטה, וגם בימים עמוסים בעבודה, כשבערב אני מגלה בזעזוע שכמעט לא חשבתי עלייך היום. עדיין לא למדתי לחיות בלעדייך, וכנראה שלעולם לא אלמד. הכאב והחסר נכנסו לתלם ניתן לשליטה, אבל הם רק גוברים ומתעצמים בכל יום, כשאני מגלה שכבר הספקתי לשכוח איך בדיוק הגית את המילה אמא, בסיגנון שמיוחד רק לך, אני שוכחת את הנוסח המיוחד של הטקסים שהנהגת בבית, ואת המילים שלך. ורק הצמא למגע שלך לא דוהה לעולם, את כל כך חסרה...

ETTY12

New member
מצמרר ומרגש כאחד

כל מילה חקוקה בסלע, הזדהות אמיתית מצמררת כואבת ומרגשת כאחד, כתבת שיש ימים שאת כל כך עסוקה ובערב רק נזכרת שאולי לא חשבת על ירדן, אבל זו האנרציה של החיים שעוזרת לנו להישאר שפויים,להמשיך בשביל אהובינו ויקירנו. שולחת לך המון אור ואהבה לאחר יום כל כך טעון וקשה. אתי

אלינה12

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo201.gif../images/Emo16.gif

שרון, כתבת כל כך מרגש וכל מילה שלך מוצאת בליבי את אותם הדברים, למרות שאצלי זה חודש ואצלך שנתיים, אבל אני מרגישה שעם כל יום שעובר הכאב רק גובר. שולחת לך חיבוק

eaz1514

New member
שרון קרעת אותי לגמרי../images/Emo14.gif

כל כך מוחשי, כל כך קרובה וכל כך רחוקה בלתי ניתנת להשגה, לנגיעה, לחיבוק המון כח, היום יום חדש, צאו ל
המבהילה, תנקו את הראש ירדן תלווה אתכם באשר תלכו
, ואני בטוחה שהיא מאוד גאה בכם
אילנה אמא של רונן

דליה ח

New member
כל מילה נוספת מיותרת, ובכל זאת...

שבת בבוקר, ראיתי את הקליפ, ומה לא שפרץ שבועות רבים פרץ עכשיו. ילדה מקסימה, כל כך דומה לך . והמילים שלך, חותכות כמו בסכין חדה את הלב. מי יש עוד להגיד ? ממש אין , במקום שנגמרות מילים מתחילות הדמעות לטשטש את הראיה, וזה מה שקורה לי עכשיו.

koval10

New member
לא מסוגלת לכתוב

אני פשוט בוכה. נקרעתי לגזרים, קשה כל כך לראות חיים שנקטפו. ילדה אהובה ואוהבת, מחייכת בכל תמונה... אין צדק בעולם הזה כואבת את כאבכם

דנדוש2009

New member
בקושי הצלחתי לשרוד את כל הקליפ

הי שרון, הדמעות לא מפסיקות לזרום , חושבת על ירדן על דניאל.... הקליפ מדהים, אני עוד לא מסוגלת להביא את עצמי לעשות אלבום תמונות מסודר. היום בדיוק עברה חצי שנה מאז שדניאל נפטרה ואני מרגישה שהזמן במקום לחזק עושה את ההיפך. מקווה שיהיו לי כוחות, אני כל כך עצובה!

natalieov

New member
שרוני..

כ"כ מצמרר ועצוב... בוכה יחד איתך.. ומחבקת אותך... יש לך מלאכית קטנה ששומרת עלייך מלמעה... אל תשכחי את זה...

למעלה