מחר הבגרות בהיסטוריה א' דקת דומיה
K K i n G i New member 5/6/04 #1 ../images/Emo16.gif מחר הבגרות בהיסטוריה א' ../images/Emo16.gif דקת דומיה
L L i T a L 1 New member 5/6/04 #2 בהצלחה לכולם! ../images/Emo24.gif תיקחו קורס מזורז בחירבוש והכל יהיה בסדר!!!! סתם.... לי יש עוד שבוע.....
בהצלחה לכולם! ../images/Emo24.gif תיקחו קורס מזורז בחירבוש והכל יהיה בסדר!!!! סתם.... לי יש עוד שבוע.....
Q QuE DiFiciL AsEr yo New member 5/6/04 #3 ../images/Emo80.gif../images/Emo47.gifגוד לאק אבריבודי../images/Emo8.gif לי יש עוד שנתיים
° °•° OmEr °•° New member 5/6/04 #4 ../images/Emo42.gif../images/Emo185.gifאין לי כבר כוח ללמוד../images/Emo70.gif זה מקצוע מייאש שיהיה לכולם בהצלחההה
../images/Emo42.gif../images/Emo185.gifאין לי כבר כוח ללמוד../images/Emo70.gif זה מקצוע מייאש שיהיה לכולם בהצלחההה
F Flash Button New member 5/6/04 #6 וגם בידע העם והמדינה אומנם תוכנית יותר קלה אך לא פחות מייאשת..בהצלחה לכולם
צ צוף האחת New member 5/6/04 #7 שונאת ידע עם ומדינה (היסטוריה) . אוףףףףףףףףףףףףףףףףףף אין לי כוח יותר! מאחרי המתכונת אני לא מסוגלת ליראות הסטוריה יותר!!! רק שיעבור וזהו!!!!! בכול אופןןןןןןן בהצלחה לכולםםםםם !!!!!!!!
שונאת ידע עם ומדינה (היסטוריה) . אוףףףףףףףףףףףףףףףףףף אין לי כוח יותר! מאחרי המתכונת אני לא מסוגלת ליראות הסטוריה יותר!!! רק שיעבור וזהו!!!!! בכול אופןןןןןןן בהצלחה לכולםםםםם !!!!!!!!
ק קמילה ו טיטאן New member 5/6/04 #8 בהצלחה לכולכם../images/Emo13.gifוואי נראה לי שאני ב בין היחידים פה שאין להם בגרויות
ק קרןPUNCH New member 5/6/04 #9 בהצלחה לכם!! אחח אני מתה שיבוא יום ראשון הבא. להפתר מהיסטוריה לכל החיים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!