מחר 16/5 יום הולדת לרונן

eaz1514

New member
../images/Emo16.gif מחר 16/5 יום הולדת לרונן

יום הולדת 27 , כבר ארבע שנים שהתאריך הזה מגיע בלעדיך כי נשארת בן 22 לנצח, זה היום האכזרי ביותר בשנה, היום שקורע אותי לחתיכות, היום שאני לא מצליחה להבין איך זה קרה שתה לא פה. ילד שלי מה אומר לך, הבטחתי לך שלא אבכה, דמעה פה ושם זה לא נחשב, הבטחתי לך להיות חזקה ואני עומדת במשימה, חיינו שגרתיים, אחיך עבר לדירה משלו בשבוע שעבר, כן הוא כבר בן 29.5 הגיע הזמן. יש לך בני דודים חדשים שאתה לא מכיר, אפילו יש לבת דודתך הצעירה ממך ילד בן שנה ועוד אחד בדרך בספק אם הם ידעו אי פעם שהייתה קיים. יש לנו בבית כבר שנה כלבה חדשה, כל כך רצית להבריא סוף סוף ושהרופאים ירשו לך להביא כלב, אז כלבה יש אבל אתה יקירי אינך. רצית ללמוד, משחבים היו אהבתך הגדולה, רצית שמכבי ת"א תקח אליפות
רצית לחיות ונלחמת כל כך על חייך בלי להתייאש. נוח בשלום אהוב שלי, שמור עלינו מתגעגעת ואוהבת אמא אילנה (כך קראת לי) מאז שהלכת אף אחד לא קורה לי כך.

../images/Emo16.gif../images/Emo14.gif אין ספק

שזה היום הקשה בשנה. גם עבורי. הרבה יותר אפילו מהאזכרה. כל הכבוד לך שאת מצליחה לעמוד בהבטחתך לרונן, לא לבכות. כל הכבוד. את נשמעת לי אמא אמיצה ומיוחדת. אין לי מילים מנחמות בכלל. לא חושבת שיש כאלה. הנחמה היחידה מבחינתי היא שהנה עברה לה עוד שנה שבה אנחנו מתקרבים אליהם, לפגוש אותם שוב.

liat1953

New member
אמא אילנה שולחת לך ../images/Emo24.gifלחיזוק

כל כך מבינה את הכאב הנורא ביום בו זרחה השמש פתאום שקיעה נוראית
שקיעה אין סופית ולנו אין מה לעשות ...להמשיך ולכאוב ליאת אמא של ניר 21.05.2008 7 שנים בלעדיו

ענן כבד

New member
../images/Emo16.gifלרונן יום הולדתו חל מחר

אכן צדקתם. אילנה היא אמא אמיצה מאוד לטעמי גיבורה בחוזק הנפשי באיבוד האבל ובתמיכה שהיא מעניקה לי בשעותי הקשות ביותר . אילנה אנחנו צועדות ביחד מזה ארבע שנים וביומים אלו בפרט במחשבותי את איתי . אני מדליקה נר זכרון לרונן במקום יום הולדת. חושבת על כול מה שרונן היה יכול לחוות ,על ההצלחות וההתקדמות על השמחה ואהבות ונחמה אין .

eaz1514

New member
תוזה, דנה ליאת ענן יקרות מי כמוכן להבין לליבי

היש עונש נורא מזה להורה מיום הולדת של ילד שאיננו ? אני לא חושבת. מישהו שם למעלה טעה בתכנות ובגדול. זה לא היה אמור להיות ככה. אני לא מיוחדת ולא גיבורה אני פשוט א מ א שבחרתי לכבד את הצוואה שרונן הפקיד בידי בידיעה שאדע למלא אותה בכבוד. זה לא קל אבל אני מנסה כמיטב יכולתי. ליאת ה"אמא אילנה" שלך עשתה לי צמרמורת, כמה אני כמהה לצירוף הזה שמתגלגל לי בראש ואף אחד לא אומר לי אותו יותר. ולך ענן יקרה, אכן אנו צועדות יד ביד לפעמים "שק קמח" סוחבות אחת את השניה במעלה התלול שאין לו סוף, לעיתים מועדות ביחד אבל לרוב מצליחות ליישיר מבט לקום ולהתקדם. תודה על הפורום הזה שבו אפשר להביע את כל מה שאף זר לא יבין, ולכן אמהות יקרות (ואבות כבמובן) אין צורך במילים, מספיקה נוכחותכן כאן ביום הקשה הזה. אמא אילנה

בלה ענת

New member
צעירים לנצח ../images/Emo189.gif

אילנה יקרה מבינה אותך כל כך טוב. הלוואי וילדינו היו בחיים. הם כל כך צעירים. הילדים שלנו הם בני אותו מזל-שור. עקשנים, צמיאים לחיים ולוחמים אמיתיים. לענת אור היה יום הולדת ב-06.05 . שרדנו. רע ועצוב להמשיך בלעדיה, אבל ממשיכים. כל אחד מאיתנו מציין את יום ההולדת של ילדו החסר בדרך שלו. פעם שמחנו, קנינו מתנות, כתבנו ברכות ומה עכשיו? עכשיו ביום שפעם היה מאושר, מתגעגעים , בוכים ומדברים. אנחנו דיברנו המון על ענתי , על איך היה ומה היה יכול להיות. איך ממשיכים קדימה לא מדברים......................................???.???..??. תחזיקי מעמד מחבקת אותך אמא של ענת אור ענת אור
06.05.1980-21.02.2007

eaz1514

New member
תודה בלע אמא של ענת אור אני זקוקה לכח שלכם

היום במיוחד. אני לא מתעמקת במזלות אבל את צודקת בכל מילה רונן היה עקשן ולוחם. הוא יכל לשבת כל הלילה ליד המחשב כדי לפתור איזה תקלה, רוח הלחימה החזיקה אותו בחיים 4.5 שנים מפרוץ הלויקמיה כנגד כל הסיכויים, גם כשהרופאים הרימו ידיים הוא הצליח להתגבר ולהפתיע פעם אחר פעם עד שגופו פשוט קרס. אנחנו כן מדברים עליו המון לפעמים צוחקים עליו, לרונן היה פתיל קצר מאוד ידע להתעצבן יופי אבל בעיקר היה בו טוב לב חוכמה תמימות וביישנות לאן כל זה הלך? אמא של רונן

דליה ח

New member
../images/Emo24.gif

כל מה שאכתוב, לא יצליח לתאר כמה אנחנו מבינים, אז לא נותר אלא לשלוח חיבוק וחיזוק.עוד אחד מהימים הבלתי נסבלים בשנה. אילנה, אל תבטיחי שלא תבכי, הבכי בריא בדיוק כמו הצחוק. כשהוא מגיע צריך להוציא אותו. אנחנו מתאפקים מלבכות, וזה עלול לעלות לנו בבריאות. תשמרי על עצמך.......................דליה

eaz1514

New member
דליה תודה, על תחשבי שאני לא מרמה מדי פעם

דמעה פה דמעה שם ואת צודקת זה כן עולה לי בבריאות, אבל לימדתי את הילדים שלי שהבטחות צריך לקיים וצה שהבטחתי לרונן עוד בתלילת המחלה אני מקיימת. תודה לכולכן על החיזוקים ועל התמיכה, היום הנורא עבר לו לאיטו אבל בחצות יכולתי להגיד היום כבר 17/5 ומחר עוד יום "רגיל" לפני. אמא של רונן

yazi22

New member
מקבץ תאריכים מצמרר

איך כולנו נפגשים פתאום על לוח השנה. גם לעמר יום הולדת. בעוד עשרה ימים הוא היה אמור לחגוג עשרים. חיבוק גדול לכולם, לכל ההורים והילדים שאינם. ועוד דבר - אילנה, אני בטוח שהילדים שיוולדו, כולם ישמעו וידעו על רונן.

eaz1514

New member
תודה יעקב, זה כואב כל כך ../images/Emo201.gif

אצלי זה לא הצירוף היחיד, אבי ז"ל נולד ב- 31/5 ונפטר ב- 7/5/99 רונן אובחן כחולה בלויקימיה ב- 27/5/99 11 יום אחרי יום הולדתו ה-18 שבוע לפני מסיבת סיום התיכון, חודשיים לפני הגיוס. גם לי יש יום הולדת במאי אבל מי חוגג ? עבורי חודש מאי הפך לחודש מקולל. . הרבה כח לכולנו אילנה אמא של רונן

למעלה