תקשור בנושא ילדיי אינדיגו והשואה../images/Emo204.gif
מצאתי תקשור מעניין בנושא, מצטטת חלק ממנו: י"לדי האינדיגו הם ילדים שהביאו אנרגיה של מרד, הם אלה שקמו מול המורים ואמרו זה לא ניראה לי, זה לא נישמע לי, הם מרדו בהורים, העלו שאלות קיומיות, הרגו פרות קדושות, כל אחד/ת בחלקת האלוהים הקטנה שאליה נולד. כל אחד/ת כזה יצר אדוות של התעוררות. ילדי האינדיגו שנולדו בשנות החמישים, הפעילו המון כוח נפשי כדי לעמוד מול מערכת שניסתה בכל כוחה לשמור על הישן, אין לשאול שאלות מה שאומרים לך תעשה........ הנורמה הקיימת באותה תקופה הייתה קודם האחר אחר כך אני, למען המולדת, למען המשפחה, למען.............................. ילדי האינדיגו שאלו "ואיפה אני???" לילדי האינדיגו נולדו ילדים ואת ילדיהם לימדו קודם אתה, אחר כך האחר..................... אביב גפן שר עליהם "אנחנו דור מזויין" בעוד הם הדור הנאור, ומהם זה רק המשיך, ילדי האינדיגו באו לנפץ מוסכמות, הם אלה שהמערכת הלעיטה אותם ברטלין כדי שישתקו קצת. זה לא עזר הם הלכו והתרבו, בזכותם עברנו מלמידה פרונטאלית ללמידה יחידנית, ועוד הרבה שינויים שנעשו." הנה הקישור למאמר המלא:
http://www.bwoman.co.il/forums/showthread.php?t=6875 למי שקרא את המאמר במלואו בוודאי שם לב ש"נולד" עוד סוג של ילדים רוחניים... הכוכב