מייקל ג'קסון מת מדום לב

../images/Emo16.gifמייקל ג'קסון מת מדום לב../images/Emo16.gif

מלך הפופ מייקל ג'קסון, נפטר אתמו מדום לב. כל כך עצוב דובריה של ג'נט הודיעו ל-CNN הפסיקה את הצילומים לסרט וטסה ללוס אנגל'ס להתאבל עם משפחה. Gone Too Soon.

בדיוק כתבתי בפורום שלו ../images/Emo16.gif

זה נורא, אין לי מה לומר כרגע חוץ מזה...
ג'נט הולכת להכנס לדכאון, אני כבר מרגיש את זה!

../images/Emo45.gif, ../images/Emo7.gif.

אי אפשר לתאר את ההשפעה של מייקל על תרבות הפופ ועל ג'נט. עצוב מאד. "...sometimes life just isn't fair" [Better Days - Janet Jackson]

JanetBoy

New member
כול כך עצוב :(

איך בן אדם כזה יכול למות ככה פתאום
אגדה כזאת.. לפני סיבוב הופעות כל כך חשוב... כל כך עצוב פשוט עצוב :( ובטח ג'נט המסכנה.... באמת שזה הכי עצוב בעולם :(...

mc lyte

New member
אבדה גדולה לעולם המוזיקה!../images/Emo10.gif כל כל עצוב!

ג'נט הגיעה ללוס אנגל'ס לפני כמה שעות

http://www.youtube.com/watch?v=Pg9MOaWDc4Y טיילור פרי, התראיין מוקדם יותר לאחת מתחנות הרדיו, הוא סיפר שג'נט קיבלה את הידיעה הקשה בדרך לאחת הסצינות באטלנטה. הוא הוסיף ואמר שהוא יחכה לה ויתן לה את כל הזמן שבעולם - עד שהיא תהיה מוכנה לחזור. Be strong J.

Just Jason

New member
ג'נט המסכנה ../images/Emo10.gif

בטח ממש קשה לה, אבל היא חייבת להיות חזקה
מייקל ג'קסון יהי זכרו ברוך

מסכנה ../images/Emo10.gif

אמא שלי אבל אמרה לי שעכשיו בגלל שכולם ירחמו על מייקל, זה יהיה התזמון המושלם בשביל ג'נט להצליח והיא תחזור להיות גדולה כמו פעם.

../images/Emo45.gifמשתמש מJanet Xone כתב

"NOW, all eyes will be on Janet. Janet NEEDS to get the Jackson name on top again for Michael & for herself. Show those bitches & assholes the REAL ENTERTAINER mater work!" DON'T KNOW WHAT U HAVE GOT 'TIL IT'S GONE.

מפגש לזכרו של מייקל ג'קסון

ההודעה המלאה בפורום מייקל ג'קסון בתפוז: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=270&MessageId=131012819 ביום ראשון ה- 28.6.2009 לשעה 19:00 יתקיים מפגש לזכרו של מייקל. המפגש יתקיים הגינה שמול רכבת מרכז (סבידור) בתל-אביב. היא נמצאת על רחוב פרשת דרכים בתל-אביב (ממש מול תחנת הרכבת ומול מסוף האוטובוסים סבידור כך שהתחבורה מאוד קלה). אביגיל, מנהלת הפורום בתפוז תמתין בשעה 19:00 ליד התחנה של קו מספר 61 שנמצאת על גבול הגינה- בכיוון רמת גן/בני ברק. תרגישו חופשי להביא גיטרות, באנרים, נרות, טייפ ניד או כל דבר שלדעתכם מתאים למפגש ולתמיכה.

DANGEROUS GIRL

New member
../images/Emo45.gif בנוסף לזה...

היום מתקיים מפגן כבוד והערכה לאגדה - מייקל ג'קסון - החל מ-6 בכיכר דיזנגוף. BE THERE Michael Jackson RIP

../images/Emo16.gif

הייתי בהלם. התחושה שלי היתה בלתי מוסברת. הנה משהו כואב ונכון שמישהו כתב בפורום מאריה קארי: "עם פטירתו, אני חושב שכמעט אצל כולנו - ילדי הסבנטיז, האייטיז והניינטיז - מת משהו בפנים".

למעלה