מנהיג דגול וסבא של כולנו

Just Adi

New member
../images/Emo16.gifמנהיג דגול וסבא של כולנו../images/Emo16.gif

יצחק רבין ז"ל כמה מילים נאמרו על "האיש ההוא"? שאין לו תחליף לאין ספור מילים, לאין ספור רעיונות, השערות, מה היה יכול להיות עכשיו, דמעות, נרות, הכל כבר נעשה, אבל בעצם שומדבר לא קרה, האלימות לא הפסיקה, השלום לא הגיע. אני מבקשת מכל הפורום לשרשר נר אחד של זיכרון לפה להראות שאכפת לנו ממה שקורה במדינה הזאת במותו ציווה לנו את השלום, יהי זיכרו ברוך

../images/Emo16.gif ../images/Emo110.gif

אמנם וירטואלי, אבל גם אמיתי הדלקתי יהי זכרו ברוך

../images/Emo16.gif

"ממשלת ישראל מודיעה בתדהמה, בצער רב וביגון עמוק על מותו של יצחק רבין, שנרצח בידי מתנקש הערב, בתל אביב. יהי זכרו ברוך..."
זאת כבר החתימה

nomchu

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif../images/Emo105.gif

"אנחנו אוהבים אותך, סבא, תמיד"
לזכרו

../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

איתן הבר: "ממשלת ישראל מודיעה בתדהמה, בצער רב וביגון עמוק על מותו של יצחק רבין, שנרצח בידי מתנקש הערב, בתל אביב. יהי זכרו ברוך..."

../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

היום אני ועוד כמה אנשים הבאנו נרות לבית הספר ופשוט שמנו אותם ליד איפה שיש תמונות של רבין והדלקנו אותם... וכל כך לא מכבדים את רבין עד שאפשר למות... אנשים באו.. או המנהלת או כל מי שזה לא היה.. כיבו לנו את הנרות ... ואחרי זה עוד צעקו עלינו למה אנחנו מביאים נרות לבית הספר... שונאת את בית הספר שלי!!! ועוד באים אלינו אומרים לנו "בית ספר שלנו זה לא מקום להודיעה דעות פולטיות לכן אל תביאו יותר נרות זיכרון לבית הספר.." ואיייייי ורוב אשדוד הם ימנים שזה עצוב לפחות שיכבדו.. אבל גם את זה לא עושים???????????????

BratBoy

New member
../images/Emo16.gif

רציני רותם.. יש לכם בצפר חרא למרות שהוא הכי טוב באשדוד הוא עדיין חרא מבחינה חברתית.. \:

Holy Cow4

New member
../images/Emo16.gif

בבית ספר שלי לא דיברו על זה בכלל. שמו פריקין פלאקט עם תמונה שלו וכמה נרות, אבל בכלל לא דיברו על זה. ברביעי לחודש, המורה שלי לידע העם והמדינה, השמאלנית היחידה מבין המורות בביצפר שלי, כתבה על הלוח את התאריך ושאלה אותנו "אתם יודעים איזה תאריך היום? אתם יודעים מה הוא מסמל?" וכל התלמידים ה"חכמים" בכיתה שלי צעקו "עוד 13 ימים יש לי יום הולדת! עוד חודשיים וחצי יש לי יום הולדת" וכו'. והיא ויתרה על זה. פשוט חוצפה. התלמידים היו צריכים לדעת את זה. היו צריכים לדבר על זה בביצפר שלי.

למעלה