נפטר השחקן פיטר בויל

Gilliana

New member
../images/Emo16.gif נפטר השחקן פיטר בויל

בויל, שגילם את תפקידו של קלייד ברוקמן בפרק הבלתי נשכח (וראו איזה "צירוף מקרים" - הזכרנו אותו ממש לפני ימים ספורים בשרשור השאלון), וכן את תפקיד אביו של ריי בסדרה "כולם אוהבים את ריימונד", נפטר אתמול בגיל 71 בניו-יורק. בויל סבל מסרטן וממחלת לב. יהי זכרו ברוך.

boringvered

New member
בדיוק רועי סיפר לי...

ממש אבדה גדולה... שחקן מבריק - קומיקאי בחסד... ורד

Gilliana

New member
אכן אבדה גדולה

הוא בהחלט היה שחקן אדיר, אחד הגדולים ביותר!

FeLL67

New member
אוייי =[ ../images/Emo16.gif

שחקן כ'כ טוב :[ יהיי זכרו ברוך.

Gilliana

New member
כתבה לזכרו של פיטר בויל ב-!E

הכתבה סוקרת את הקריירה הארוכה והענפה של בויל, שהיה מועמד בימי חייו 10 פעמים לאמי - מתוכן זכה פעם אחת ויחידה על תפקיד האורח שגילם ב... נכון, תיקים באפלה.

Ice Age

New member
באמת?

הוא זכה באמי על הופעת אורח? יש אמי על כאלה דברים?

Gilliana

New member
גם אותי זה הפתיע

מכיוון שאני לא מכירה פרס אמי כזה, אבל כך כתוב בכתבה של !E ואני מניחה שהם יודעים מה הם אומרים. אני אבדוק את העניין בהמשך גם ב-IMDB.

o n o f f

New member
כן זה די ידוע....

גם השחקנית ששחקה את אמא של ספנדר הייתה מועמדת, לא זכתה אומנם אבל הייתה מועמדת.....הרבה פעמים שחקני קולנוע עושים הופעת אורח בטלויזיה וזוכים על כך בפרסים (אני יודעת על גלן קלוז...)

Gilliana

New member
והנה הנתון מ-IMDB

... בתוספת כל המועמדויות והזכיות האחרות בפרסים השונים. IMDB

FeLL67

New member
4 דברים שחדשים לי O:

1- שיש אמי על תפקידי אורח 2- שהוא היה מועמד כ'כ הרבה פעמים 3- שהוא זכה רק פעם אחת 4- שהוא זכה על הופעה בתיקים:)

pusher

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo201.gif../images/Emo215.gif

orityemini

New member
אוי ואבוי...../images/Emo10.gif

כל כך התעצבתי לשמוע את זה עכשיו.... הוא היה שחקן מקסים ואני בטוחה שגם אדם נפלא.... יהי זכרו ברוך. נ.ב. הוא אכן זכה באמי על תפקידו בתיקים, אני זוכרת שקראתי את זה לפני הרבה שנים...

למעלה